24 Nisan 2018 iddaa tahminleri


419 Le Havre – Nancy = 0-2 (ç)     1,45
Fransa 2.Ligde 10.sırada bulunan Le Havre takımı evinde 18.sırada bulunan Nancy’i konuk edecek. Ev sahibi Le Havre’nin ligle bir bağlantısı olmadığını düşünüyorum. Son maçta Lens deplasmanında 3-3 berabere kaldılar. Tabii ki ligle bağlantısı kalmadı diye mücadele etmeyeceklerini göstermez. Ancak rakibi Nancy çok kritik bölgede bulunuyor. Kalan 5 hafta onlar adına kolay olmayacak. Teknik direktör Vincent Hognon geçtiğimiz hafta istifa etti. Auxerre karşısında takımın başına geçici olarak yardımcı antrenör Patrick Gabriel getirildi. Sonuç olarak taraftarı ile kenetlendiler ve karşılaşmayı kazanmayı başardılar. Moral depoladıklarını ve kalan maçlarına da final havasında çıkacaklarını düşünmekteyim. Bu karşılaşmada playy-out elemesiyle uğraşmak istemeyen Nancy takımının deplasmanda zorlanmasına rağmen en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğine inanıyorum.

429 Doncaster Rovers – Blackburn Rovers = 2    1,50
İngiltere 1.Lig’de 14.sırada bulunan Doncaster Rovers evinde 2.sırada bulunan Blackburn Rovers’i ağırlıyor. Ev sahibi takım adına kalan haftalar baz alındığında mantıksal olarak ligde bir alakası kalmamış diyebiliriz. Son müsabakalarında sahalarında Oxford’a kaybettiler. Blackburn Rovers adına ise doğrudan üst lige çıkabilmek için matematiksel anlamda kalan 3 maçta 2 puan almaları gerekiyor. Kalan maçları düşünmemek adına bu karşılaşmayı kazanmak isteyeceklerdir. Ayrıca Blackburn Rovers takımının açık futbol oynayan, oynamaya çalışan takımlar üzerinde büyük avantaja sahip olduğunu düşünüyorum. Yani boş alanları değerlendirecek önemli silahları var. Bu karşılaşmada Blackburn’un kazanıp garantileyeceği inancındayım.

430 Oldham Atletic – Southend United = 1    1,75
Yine aynı ligden bir diğer karşılaşma. Düşme potasının 1 basamak üzerinde bulunan Oldham takımı evinde yine mantıksal anlamda ligde bir endişesi bulunmayan Southend’i konuk ediyor. Ev sahibi ekip ligde 5 maçtır berabere kalıyor. Genel olarak fena mücadele etmediklerini düşünüyorum. Artık son kulvarlara girildiği bu zorlu virajda biran önce kazanmaya başlamaları gerekiyor. Aksi halde onlarda düşme hattına girebilirler. Oldham takımının saha ve seyirci desteğini de kullanarak zorlansa da bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.

783 Boulazac Basket – Nanterre 92 = Alt (161,5)    1,70
Fransa LNB Pro A’da düşme hattında bulunan Boulazac Basket evinde 5.basamakta bulunan Nanterre’yi konuk edecek. Ev sahibi Bozulac takımı son maçta Limoges deplasmanında kaybetti. Takımın biran önce toparlanıp düşme hattından uzaklaşması gerekiyor. Nanterre takımı ise son 2 maçını kazandı. Onlarda kazanıp daha üstlere çıkmak isteyeceklerdir. Sonuç olarak mücadele gücü yüksek savunmaların ön planda olacağı bir basket karşılaşması izleyeceğimizi düşünüyorum. Bu yüzden 161,5 sayının aşılamayacağına inanıyorum.

Bir genelleme yapacak olursak; hafta arasında dar bir bültenin olduğunu 2.liglerin ağırlıklı olması sebebi ile dikkatli tercihlerde bulunmanızı aklınıza yatmayan bir karşılaşma olduğunda oynamamanızı öneriyorum. Sonuçta 2.liglerde gerçekten enteresan sonuçlar çıkabiliyor. Bunlara dikkat etmek gerekiyor.
Herkese bol şanslar bol kazançlar dilerim.

0 Yorum "24 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate