1 Nisan 2018 iddaa tahminleri


143 Akhisarspor – Başakşehir = Var    1,50
Spor Toto Süper Lig’de 10.sırada bulunan Akhisar takımı şampiyonluk mücadelesi içerisinde olan Başakşehir ile karşılaşıyor. Ev sahibi Akhisar takımı son maçta Gençlerbirliği ile deplasmanda berabere kaldı. Genel olarak iyi oynadılar. Ancak uzatmalarda yedikleri golle 1 puan ile yetinmek zorunda kaldılar. Ligde genel anlamda iyi oynuyorlar. Gol yollarında zorlanmıyorlar. Başakşehir takımı ise ligin en iyi top oynayan takımlarından birisi. Hatta takımı da diyebiliriz. Ancak son deplasmanda Alanya’ya farklı kaybettiler. Yine de evlerinde oynadıkları son maçta Beşiktaş’ı tek golle geçmeyi başardı. Tekrardan yarışa ortak oldu. Bu karşılaşmada bol pozisyon izleyeceğimizi düşünüyor. Tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.

139 Lille – Amiens = 1    1,85
Fransa Lig 1’de küme düşme potasında bulunan Lille takımı evinde 3 basamak üzerinde bulunan rakibi Amiens’i ağırlıyor. Ev sahibi Lille takımı son maçta iyi direnmelerine rağmen Monaco deplasmanından eli boş döndü. Bir mucize yaratabilirlerdi. Fakat olmadı. Amiens takımı da son iki müsabakasından beraberlik ile ayrıldı. İki ekip adına da zor bir karşılaşma olacağı ortada. Lille takımı adına daha kritik bir müsabaka olduğunu düşünmekteyim. Bir yerden başlamaları ve sürdürmeleri gerekiyor. Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Lille’nin galibiyete ulaşacağına inanıyorum.

154 Malaga – Villarreal = Var    1,60
La Liga’da mantıksal olarak küme düşen Malaga evinde 5.sırada bulunan Villerreal’i konuk ediyor. Ev sahibi adına artık ligde işler bitmiş gözüküyor. Tabii ki bu demek değil ki mücadele etmeyecekler. Futbolcular kendilerini pazarlama adına daha fazla efor sarf edeceklerdir. Yani mücadeleyi bırakmayacaklarına inanıyorum. Villerreal cephesine bakacak olursak, son iki maçını kazanarak önemli bir çıkış yakaladılar. Özellikle de son maçta Atletico Madrid defansına attıkları 2 gol takımın ne kadar yırtıcı ve istekli oynadığının göstergesi. Bu karşılaşma da form durumu bir hayli yüksek olan Villerreal’i bir adım önde görsem de tercihim karşılıklı golden yana olacak.

515 İstanbulspor – Çaykur Rizespor = 2    2,20
Spor Toto 1.Lig’de playy-off mücadelesi veren İstanbulspor evinde lider Çaykur Rize’yi konuk edecek. İstanbulspor son karşılaşmasında Balıkesir deplasmanından kritik bir 3 puan aldı. Ancak genel itibari ile baktığımızda takımın çok dengesiz bir ilerleyişi olduğu ortada gözüküyor. Rizespor ise son maçta Adana ile berabere kalarak arayı açma şansını zora soktu. Genel anlamda rehavete kapıldıklarını ve tam konsantre olamadıklarını düşünüyorum. Bu karşılaşmada da zorlanacaklar, fakat zorda olsa 3 puanı alıp arayı açacaklarını yerlerini sağlamlaştıracaklarını düşünüyorum.

141 Strazbourg – Metz = 1     1,65
Fransa Lig 1’de 15.sırada bulunan Strazbourg takımı evinde son sırada bulunan Metz’i ağırlıyor. Ev sahibi Strazbourg takımı son maçta Toulouse deplasmanından 1 puan ile dönmüştü. Çok enteresan bir karşılaşma olduğunu belirtmekte fayda var. Üstün götürdükleri karşılaşmada bir anda maç Toulouse lehine döndü ve 90+5’de atılan gol ile berabere bitirmeyi başardılar. Metz takımı ise mantıksal anlamda 2.lig hesapları yapıyor. Yine de evlerinde etkili oynuyorlar. Ama deplasmanda iyi olmadıklarını düşünüyorum. Sonuç olarak ev sahibi Strazbourg’un zorlansa da kritik bir 3 puan alacağına inanıyorum.

544 Anderlecht – Gent = Var    1,50
Belçika Ligi Şampiyonluk Grubunda Anderlecht evinde Gent’i konuk ediyor. Ev sahibi Anderlecht takımı ligi 55 puanla 2.sırada tamamlamıştı. Son 3 karşılaşmalarında gol yollarında zorlanmadıklarını bizlere gösterdiler. Tabii şunu da unutmamak lazım ki yemekte de zorlanmıyorlar. Gent takımı ise 50 puan ile ligi 4.sırada tamamlamıştı. Son müsabakalarda izlediğimiz üzere Gent takımı da iyi bir çıkış yakaladı. Ancak onlarında defansında problemler bulunuyor. Sonuç olarak gruba iki ekip de galibiyet ile başlamak isteyecektir. Bu da pozisyon anlamında yüksek bol gollü bir karşılaşma izlememize olanak tanıyacaktır. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

0 Yorum "1 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate