25 Nisan 2018 iddaa tahminleri


162 Bayern Münih – Real Madrid = ilkyarı 0     1,90
Şampiyonlar Ligi’nde yarı final mücadeleleri veriliyor. Alman temsilcisi Bayern Münih evinde İspanya temsilcisi Real Madrid’i ağırlıyor. Ev sahibi Bayern takımı artık ligde şampiyonluğu garantiledi. Genel olarak bakıldığında en yakın rakibine 22 puanlık bir fark atması bu sezon oldukça formda olduklarını gösteriyor. Ancak şampiyonlar liginde bir önceki turda Sevilla takımını elerken oldukça zorlandıklarını açıkça belirtmek isterim. Özellikle 2.maçta baya bir zorlandılar. Neyse ki ilk karşılaşmada avantajlı skor elde ettikleri için turu geçmeyi başardılar. Real Madrid takımı ise ligde bu sezon istediğini alamadı. Kral kupasını da ezeli rakibi Barcelona’ya kaybettiler. Yani elde bir tek bu kaldı. Geçtiğimiz turda Juventus’u son dakikalarda Ronaldo’nun penaltı golü ile elemeyi başardılar. Onlarda ilk karşılaşma da rahat bir skor almışlardı. Buna güvendiler. Az daha pahalıya patlayacaktı. Her neyse genel olarak iki ekibe baktığımda erken final taşıyan bir karşılaşma izleyeceğimizi maçın iki tarafa da gidip geleceğine inanıyorum. İlk yarı da iki tarafında kontrollü başlayacağını düşünerek ilk yarının berabere biteceğini düşünüyorum. Oran cazip duruyor.

482 Ranheim – Brann = 2,5 üstü   1,65
5-6 haftası geride kalan Norveç 1.Liginde lider Brann takımı 3.sıradaki Ranheim’e konuk olacak. Ev sahibi Ranheim 2.Ligden gelmesine rağmen iyi bir çıkış yakaladı. Lige rüya gibi bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum. Arada bir de teknik direktör değişikliğine gidilmesine rağmen son 3 karşılaşmasını kazandılar. Arada bir de kupa maçı var. Onu da kazandılar. Brann takımı da aynı şekilde çok iyi bir başlangıç yaptı. Yine onlarda ligde 5’te 4 yaptılar. İki ekipte gol yollarında zorlanmıyorlar. Aynı zamanda özellikle de Ranheim takımı gol yemekte de çok fazla zorlanmıyor. Bu karşılaşmada tercihim 2,5 gol üstünden yana olacak. Alternatif olarak karşılıklı gol seçeneği de fena durmuyor.

478 FC Fastav Zlin – Jablonec = Var    1,50
Çek Cumhuriyeti kupası yarı final mücadelesinde ligde orta sıralarda bulunan Zlina takımı evinde üst sıraları zorlayan Jablonec’i konuk ediyor. Ev sahibi Zlina takımı son maçta Mlada Boleslav deplasmanında kazanarak rahat bir nefes aldı. Matematiksel açıdan düşme tehlikesi var. Ancak ben mantıken bu ihtimali göz ardı ediyorum. Yani kalan maçlara bakacak olursak çok da zor karşılaşmalar oynamayacakları ortada. Jablonec takımı da ligde 6.basamakta bulunuyor. Ancak son 3 karşılaşmada kazanamadılar. Onlarında hedeflerinde Avrupa Kupasına katılmak var. Slavia Prag’ın final oynadığını belirtmekte fayda var. Yani en kötü ihtimal ile bu karşılaşmayı kazanan taraf Avrupa Kupalarına katılacak. Karşılaşmanın Zlina’nın sahasında oynaması büyük bir avantaj olarak gözüküyor. İki ekibinde kazanma adına elinden gelenin fazlasını yapacağını düşünerek karşılıklı gol ve gollerin olacağına inanıyorum. Tercihim Kg-Var dan yana olacak.

Hatırlatma = 162 Kodlu Bayern-Real karşılaşmasında iddaa’da tek maç statüsü açılmıştır. Yani bu karşılaşmayı kuponlara yazıp yanına başka bir karşılaşma yazarak da oynanabilir. İlkyarı/ikinciyarı olması şart değildir. Toplamda bu tek maçı ekleyip mbs’si (4) olan karşılaşma da koyup kupon yapabilirsiniz.

0 Yorum "25 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate