9 Şubat 2014 iddaa tahminleri

Kod                                     Tahmin
345 Sivasspor – Fenerbahçe = Var    1,40
Yorum=Spor toto süper ligde 4.sırada bulunan Sivas evinde lider Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ev sahibi Sivas takımı geçen hafta Konya deplasmanından farklı bir mağlubiyetle ayrılmıştı.Hafta arasında da Bursa ile oynanan karşılaşmada sahalarında 2-1 kaybettiler. Kupada takımın bir amacı kalmadı.Zaten teknik direktör Roberto Carlos’un sahaya sürdüğü ilk 11’de yenilgiye elverişliydi.Yani tamamen bu maçı düşünerek önemli as oyuncularını sakladı.Kalecileri hariç.Tabii ki kimse kaleci Korcan’ın sakatlanacağını tahmin edemezdi. Yinede oynama ihtimali bulunuyor.Fenerbahçe tarafında ise geçen haftaki Eskişehir mağlubiyetinin ardından Emenike’nin yanı sıra Webo’nunda sakatlar listesine eklenmesine yol açmıştı.Ofans hattında bir sıkıntı yaşabilecek korkusu yarattı.Dünde Galatasaray’ın kazanmasıyla puan farkı bir anda 4’e inmiş oldu.Buda ayrıca bir stres yaratabilir.O yüzden bu karşılaşmada Sivasspor’un da evinde daha iyi oynadığını düşünerek taraf bahisi yerine karşılıklı gol var seçeneğini daha cazip buluyorum.Tercihim kg-var’dan yana olacak.

359 Manchester Unided – Fulham = 1 (h)    1,45
Yorum=İngiltere Premier Ligde 7.sırada bulunan Manchester United takımı evinde son sıradaki rakibi Fulham’ı konuk ediyor.Ev sahibi Manchester genel son maçlarda bir düşüş içerisinde gözüküyor.Son oynadıkları karşılaşmada Stoke deplasmanından 2-1’lik bir mağlubiyetle ayrıldılar.Genel anlamda maçı kazanma adına çokta iyi olduklarını düşünmüyorum.Ayrıca artık seri yakalamak zorundalar.Aksi halde David Moyes’in görevine son verilebilir.Nani,Evans ve Fellaini sakat.Konuk ekip Fulham takımı da son 4 lig maçında 0 çekti.Onlarında artık kredileri tükenmiş durumda.Hafta arası kupada da Sheffield United’e evlerinde 1-0 mağlup olup elendiler.Briggs ve Riise’nin sakatlığı devam ediyor. Bu karşılaşmada ev sahibi Manchester United’in bir reaksiyon göstererek maçı farklı kazanacağına inanıyorum.


391 Sevilla – Barcelona = 2     1,35
Yorum=İspanya La Ligada 7.sırada bulunan Sevilla takımı 3.sıradaki Barcelona’yı ağırlıyor. Sevilla ligde 4 maçtır galip gelemiyor.Son 2 karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrıldılar. Formsuz bir dönemden geçiyorlar.Özellikle de defanstaki sıkıntılar can yakıyor.Son maçında da deplasmanda Malaga’ya karşı 3-2 kaybetmişlerdi.77.dakikaya kadar önde götürdükleri karşılaşmada biranda yenik duruma düştüler ve maçı kaybettiler.Barcelona takımı ise geçen hafta aynı skorla evinde Valencia’ya kaybedip liderliği Atletico Madrid’e kaptırmıştı.Gerçi onlarda bugün yenilerek o liderliği Real Madrid’e verdiler.Barcelona için bir nevi haftayı lider kapatma maçı olacak gibi gözüküyor.Neymar’ın sakatlığı devam etmesine rağmen Barcelona bu deplasmandan istediğini alacaktır.Handikaplı Barcelona galibiyeti de denenebilir.

344 Verona – Juventus = Var    1,60
Yorum=İtalya Seri A’da 5.sırada bulunan Verona evinde lider Juventus’u konuk ediyor. Verona takımı genel anlamda ligde puanlama olarak iyi durumda gözüküyor.Futbol anlamında da iyiler.Ancak son maçlarda biraz bocaladılar.Gerçi kaliteli takımlarla oynadıklarını görebiliyoruz.Üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından geçtiğimiz hafta sonu Sassuolo’yu deplasmanda mağlup etmeyi başardılar.Buda onlara iyi bir moral oldu.:Juventus takımı ise dolu dizgin yoluna devam ediyor.Son 14 maçın 13’ünü kazandılar ve 1 de beraberlik elde ettiler.En yakın takipçisi Roma ile aralarında 9 puanlık bir fark söz konusu. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi oldukları ortada.Ancak yinede Verona’nın evinde iyi mücadele ettiğini düşünerek Juventus’a karşı gol bulacağına inanıyorum ve bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.Oranda cazip duruyor.

384 Porto – Pacos Ferreira = 1 (h)    1,45
Yorum=Portekiz Liginde 3.sıradaki Porto evinde düşme hattında bulunan Pacos Ferreira takımını ağırlıyor.Ev sahibi Porto geçen hafta deplasmanda Maritimo’ya karşı 1-0 kaybederek büyük yara aldı.Oyun olarak 2.yarıda neredeyse tek kale oynamalarına karşı maçı çeviremediler.Ayrıca bu karşılaşmadan ziyade şampiyonluk yarışında bulunan Benfica ile Lizbon’un birbirleriyle oynayacak olması Porto açısından bu maçın önemini 2 kat daha arttırmış oldu.Pacos takımı da geçen yılı mumla arıyor diyebiliriz.Hatırlayacağımız üzere geçen sezonu 3.sırada tamamlamış Avrupa Ligine gitmişlerdi.Ancak bu sezon küme düşmeme mücadelesi içerisindeler.Son oynadıkları karşılaşmada hemen bir basamak altında bulunan rakipleri Olhanense’yi yenerek uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştılar.Yinede onlar adına Porto çok güçlü bir rakip olacak.Ev sahibi Porto’nun bu karşılaşmada baştan işi sıkı tutup hata yapmadan handikaba gideceğini düşünüyorum.

836 Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes = 1 (+4,5h)    1,70
Yorum=Türkiye kupası final karşılaşmasında Pınar Karşıyaka ile Anadolu Efes Ankara’da karşı karşıya geliyor.Pınar Karşıyaka takımı önceki turda Fenerbahçe Ülker’i elemeyi başarmıştı.Genel anlamda son maçlarında iyi bir grafik çizdiler.Anadolu Efes takımı da önceki turda Galatasaray Hospital’i elemeyi başardı.Onlarda savunma yaparak maç kazanıyorlar.Zor bir mücadele olacak.Skorunda kafa kafaya gideceği bir müsabaka olacağını düşünerek Pınar Karşıyaka’nın kazanacağı yönündeyim.En kötü ihtimalle 5 sayı fark yemeyeceklerine inanıyorum.

351 Tekden Denizlispor – Bucaspor = 1     2,40
Yorum=Ptt 1.liginde 14.sırada mücadele eden Denizli evinde ligin orta sıralarında bulunan Buca’yı konuk edecek.Ev sahibi Denizlispor son oynadığı karşılaşmada deplasmanda Samsun’a 2-0 boyun eğdi.Bir önceki karşılaşmasında da evlerinde Balıkesirspor’u yenip bir nefes aldılar.Buca takımı da geçtiğimiz hafta evinde Fethiye’yi 1-0 ile geçmeyi başardı.Genel anlamda dengesiz bir mücadeleye sahne olacak maçta ev sahibi Denizlispor’u galibiyete yakın taraf olarak görüyorum.

383 Sampdoria – Cagliari = 2,5 altı     1,55
Yorum=İtalya Seri A’da 14 ve 15.sırayı paylaşan iki ekibin maçında Sampdoria evinde Cagliari’yi konuk ediyor.Ev sahibi Sampdoria takımı hafta başında oynadığı maçta Genoa deplasmanında 1-0 kazanmıştı.Golü erken bulan Sampdoria takımı iyide direnerek skoru korumayı başardı.Cagliari takımı ise geçen hafta evinde Fiorentina’yı yenmeyi başardı.Özelliklede 2.yarıda iyi direndiler.Ancak bu karşılaşma öncesinde takımda önemli eksikler mevcut.Ligde attıkları 21 golün 10’unda pay sahibi olan forvetler Pinilla ile İbabo forma giyemeyecek.Ayrıca defans oyuncusu Pisaro sakat ve orta alandan da Dessena cezalı olduğundan bu maçta yoklar.Sampdoria’da ise defanstan Mustafi cezalı.Tipik bir beraberlik maçı görüntüsünde geçecek karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılamayacağını düşünüyorum.

388 İnter – Sassuolo = 1 (h)    1,80
Yorum=İtalya Seri A’da üst sıralara tırmanma hesapları yapan İnter evinde küme düşme hattında bulunan rakibi Sassuolo’yu ağırlıyor.İnter takımı ligde 5 maçtır galip gelemiyor. Geçen hafta oynadığı maçta da deplasmanda Juventus’a mağlup oldular.Artık toparlanma zamanı geldi.Sassuolo takımı da 3 haftadır kaybediyor.Son mağlubiyetlerini aldıkları Verona karşılaşmasından sonra teknik direktör değişikliğine gittiler.Fakat buda bir çözüm olamayacak gibi gözüküyor.Sezon başından beridir kadro yetersizliğini koruyor.Ligin ilk yarısında da en farklı mağlubiyetini (0-7) İnter’den alan Sassuolo’dan bir sürpriz beklemiyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi İnter’in handikabı aşarak galip geleceğini düşünüyorum.

330 Grasshoppers – Aarau = 1 (h)    2,50
Yorum=İsviçre Süper Ligde 3.sıradaki Grasshoppers takımı evinde 8.sırada bulunan Aarau’yu konuk edecek.Ev sahibi Grasshoppers takımı sezonun 2.devresine iyi bir başlangıç yaparak Luzern deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı.Aarau takımı da evinde St Galen ile 1-1 berabere kalmıştı.Ev sahibinin 2.sıradaki rakibi Young Boys’un puan kaybettiği haftada kazanmak için elinden geleni yapacağını düşünüyorum.Aynı zamanda Basel ile de puan farkının açılmaması adına gayret göstereceklerdir.Karşılaşmadaki tercihim biraz risklide olsa cazip orandan Grasshoppers’in handikaplı galibiyetinden yana olacak.

0 Yorum "9 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate