23 Şubat 2014 iddaa tahminleri

Kod                                  Tahmin
360 Antalya – Eskişehirspor = 1     2,10
Yorum=Türkiye Spor Toto süper ligde 14.sıradaki Antalya evinde 7.sırada bulunan rakibi Eskişehir’i konuk edecek.Ev sahibi Antalya takımı geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray’a adeta kök söktürdü.Maçı kazanabilirlerdi.İyide oynadıklarını düşünüyorum.Eskişehir ise üst üste evinde oyandığı Sivasspor’u grupta mağlup edip üst tura çıktı.Ardından da ligde 2-2 berabere kaldılar.Son karşılaşmada başa baş bir oyun vardı.Bu karşılaşmada ev sahibi Antalya’nın saha ve seyirci avantajını da kullanarak galip geleceğini düşünüyorum.Artık onlarda rahat bir nefes alırlar.

365 Manisa – Kahramanmaraş = 1 (h)   1,55
Yorum=Ptt 1.ligde 7.sırada bulunan Manisaspor evinde Kahramanmaraş’ı ağırlıyor.Ev sahibi ligde 3 haftadır kaybediyor.Artık çıkışa geçme zamanı onlar için geldi.Aksi halde formda rakipleri playy offa kalma yarışında onları geride bırakacaklar.Kahramanmaraş takımı ise ligde kötü günler yaşıyor.12 puanla ligin son sırasındalar.En yakın rakibi ile aralarında 9 puanlık bir fark söz konusu.Bu da demek oluyor ki artık onlar adına lig bitti.Çok büyük bir mucize olmaz ise küme düşecekler.Bu karşılaşmada ev sahibi Manisa’nın farklı kazanıp kendine geleceğini düşünüyorum.

311 Vallecano – Sevilla = 1-0 (ç)    1,46
Yorum=İspanya La Liga’da 19.sırada bulunan Vallecano takımı evinde 8.sıradaki rakibi Sevilla’yı konuk ediyor.Ev sahibi Vallecano takımı geçtiğimiz hafta Barcelona deplasmanında farklı mağlup olmuştu.Bir önceki karşılaşmalarında da evlerinde Malaga’yı farklı yendiler.Onlar adına toparlanmak için büyük fırsat.Çünkü rakipleri aynı zamanda Uefa’yı da kovalıyor.Sevilla takımı ise ligde 6 maçtır galip gelemiyor.Takımda düşüş söz konusu.Hafta arasında Maribor deplasmanında da 2-2 berabere kaldılar.Yine de avantajlı skor ile evlerine döndüler.Bu karşılaşmada ev sahibi Vallecano takımının kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

358 Sampdoria – Milan = 2     1,95
Yorum=İtalya Seri A’da 12.sırada bulunan Sampdoria takımı evinde 9.sırada bulunan Milan’ı konuk edecek.Sampdoria takımı ligde aldığı kritik galibiyetler ile biraz rahatladı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta da Roma deplasmanında 3-0 kaybettiler.İyi oynamadıkları ortadaydı.Milan takımı ise Seedorf’un başa gelmesiyle biraz toparlanmış gözüküyor.En azından ligde geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattılar.Zorlansalar da evlerinde Bologna’yı mağlup ettiler. Hafta arasında da evlerinde şampiyonlar ligi maçında 83.dakikada yedikleri golle Atletico Madrid’e boyun eğmek zorunda kaldılar.Futbolcuların akılları ne kadar o maçta da olsa bu karşılaşmayı da kazanmak için ellerinden geleni yapacakları inancındayım.Tercihim Milan’dan yana olacak.

313 Utrecht – Groningen = 1    1,95
Yorum=Hollanda Eredivisie’de 16.sırada bulunan Utrecht takımı evinde 9.sıradaki rakibi Groningen’i konuk ediyor.Ev sahibi Utrecht ligde aldığı kötü sonuçlar ile bu kadar sıralama düştü.8 maçtır galip gelemiyorlar.Bu 8 maçın 6 sını kaybettiler.Önlerinde de zor bir fikstür var.Özellikle bundan sonra oynayacakları 2 maç bu karşılaşmadan daha zor olacak.Geçtiğimiz hafta da Alkmaar deplasmanından alınan 1 puan takıma neşe kattı.Groningen takımı ise ligde 2 maçtır kaybetmiyor.Evlerinde Twente ile berabere kalıp Go Ahead Engles takımını mağlup ettiler.Fakat 2 karşılaşmada da iyi oynamadılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Utrecht’in kazanıp biraz olsun kendine geleceğine inanıyorum.

348 Liverpool – Swensea City = 1 (h)   1,60
Yorum=İngiltere Premier Ligde 4.sıradaki Liverpool evinde 12.sıradaki rakibi Swensea’yı ağırlıyor.Liverpool takımı ligde gayet formda gözüküyor.Geçen hafta Fa kupasında Arsenal deplasmanından mağlubiyetle ayrılmalarıyla birlikte onlar adına tek kulvar olarak lig kaldı. Swensea takımı da geçtiğimiz hafta Fa kupasında Everton’a yenilerek elenmişti.Ligde de genel olarak inişli çıkışlı bir futbol ortaya koyuyorlar.Hafta arasında da Uefa kupasında evinde Napoli ile golsüz berabere kalmışlar önemli bir avantaj yitirmişlerdi.Rakiplerinden baya üstün oynadıkları bir karşılaşma idi.Fakat bir türlü galibiyet golü gelmeyince maç berabere bitti.Bu karşılaşmada evinde çok farklı oynayan Liverpool takımının handikaplı galip geleceğini düşünüyorum.

346 Panathinaikos – Ergotelis = 1    1,30
Yorum=Yunanistan Liginde 4.sırada bulunan Panathinaikos evinde 12.sırada bulunan Ergotelis takımını konuk edecek.Ev sahibi Panathinaikos takımı ligde son 2 kritik maçını kazanarak önemli avantaj elde etti.Avrupa kupalarına gitme adına en iyi puanla ligi bitirmek istiyorlar.Ayrıca evlerinde de kolay kolay puan kaybetmiyorlar.Ergotelis takımı da 3 maçlık galibiyet serisi ile rahat bir nefes aldı.Hafta başında da evlerinde Ofi’ye karşı kaybettiler.Bu karşılaşmada çıkışına devam etmesini beklediğim Panathinaikos’un kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "23 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate