12 Şubat 2014 iddaa tahminleri

477 Eskişehir – Sivasspor = 1     1,40
Yorum=Türkiye kupası A grubunda son maçlar oynanıyor.Grupta 3.sırada bulunan Eskişehir evinde grupta bir amacı kalmayan Sivas’ı ağırlayacak.Ev sahibi Eskişehir kazanması ve Akhisar’ın puan kaybetmesi halinde grubu 2.sırada tamamlayıp bir üst tura yükselecek. Akhisar takımı da zorlu Bursa deplasmanına gideceği için şansları yüksek gözüküyor.Hafta sonu Galatasaray deplasmanından 3-0 mağlup ayrılan Eskişehirspor’da Boffin,Kayacan ve Hürriyet’in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.Ayrıca Necati’nin de ufak bir sakatlığı bulunuyor.Ancak oynaması bekleniyor.Diğer oyuncularında durumları maç saatinde belli olacak.Sivasspor ise hafta sonunda hatırlayacağımız üzere Fenerbahçe’yi mağlup etmişti. Geçen hafta arası grup karşılaşmasında da futbolcuların bir çoğunu dinlendiren Roberto Carlos’un bu karşılaşmada da aynı stretejiyi izleyeceğini düşünüyorum.Sonuçta onlar adına tamamıyla prestij maçı olacak.Bu karşılaşmada ev sahibi Eskişehirspor’un kazanacağına inanıyorum.

486 Newcastle – Tottenham = i.yarı 0    2,10
Yorum=İngiltere Premier Ligde 9.sırada bulunan Newcastle takımı evinde 5.sıradaki rakibi Tottenham’ı konuk ediyor.Ev sahibi Newcastle takımında son haftalarda bir form düşüklüğü göze çarpıyor.Hafta sonu Chelsea deplasmanından da 3-0’lık bir mağlubiyet ile ayrıldılar. Sakatlık listeside epey kabarmış görünüyor.Tottenham ise ezici City mağlubiyetinin ardından Hull deplasmanında berabere kalıp evlerinde Everton’u tek golle yenmeyi başarmıştı.Son maçında Everton’a karşı genel anlamda o kadarda net bir oyun oynamadan kazandılar.Onlar adına da zor bir deplasman olacaktır.Bu karşılaşmada ilk yarı beraberlik ihtimalinin ön planda olacağını düşünüyorum.Alternatif arayanlara da 2,5 gol altı seçeneğini öneriyorum.


483 Arsenal – Manchester United = Var   1,40
Yorum=Premier Ligde hafta sonu liderliği Chelsea’ya kaptıran Arsenal evinde 7.sıradaki Manchester United’i konuk edecek.Arsenal takımı hafta sonu Liverpool deplasmanından 5-1 gibi ezici bir mağlubiyetle ayrılmıştı.Mağlubiyet belki bekleniyordu ama kimse bu kadar farklı bir skor çıkacağını tahmin edemezdi.Maç öncesinde 5 aylık sakatlık döneminin ardından santrafor Sanago tekrar oynayabilir.Flamini’nin ise cezası devam ediyor.Vermaelen, Ramsey ve Kallstrom’da hazır olmayan diğer isimler.Manchester United takımı ise hafta sonunda evinde son sıradaki Fulham ile 2-2 berabere kaldı.Maçı izlemeyenler belki de futbolcuların isteyerek oynamadıklarını düşünebilir.Fakat oyun anlamında Manchester takımı deyim yerindeyse tek kale oynadı.Uzun süre yenik götürdükleri maçta 2 dakika içerisinde öne geçmelerine karşı son dakika golüne engel olamadılar.Ancak genel anlamda iyi olduklarını düşünüyorum.Yinede bazen olmayınca olmuyor.Manchester cephesinde de eksikler bulunuyor.Uzun süreli sakatlar Nani,Ferdinand ve Evans kadrada olmayan isimler.Ayrıca Fellaini,Jones ve Cleverly’ninde oynaması zor gözüküyor.Bu karşılaşmada iki takımında kazanmak adına istekli olacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

489 Napoli – Roma = Var    1,40
Yorum=İtalya kupası yarı final 2.maçı oynanıyor.Ligde de üst sıralarda bulunan iki ekip karşı karşıya gelecek.Napoli evinde Roma’yı konuk ediyor.İlk karşılaşmayı Roma takımı 3-2 kazanmıştı.Ev sahibi Napoli takımı hafta sonu evinde Milan’ı 3-1 ile geçmeyi başardı.Genel olarak maça hükmettiler.Milan’a karşı iyi bir oyun ortaya koyduklarını düşünüyorum.Maç öncesinde takımda yeni eksikte bulunmuyor.Tam konsantre bir şekilde hazırlar.Roma takımı ise hafta sonu Lazio deplasmanından golsüz beraberlikle döndü.Futbol olarak rakiplerinden çok çok daha iyi oynadılar.Fakat bir türlü o bitirici vuruş gelmeyince beraberliğe razı oldular. Maç öncesinde sol bekler Balzaretti ve Dodo’nun dışında orta sahadan Nainggolan’da forma giyemeyecek isimler.Bu karşılaşmada iki takımında finale adını yazdırma adına elinden geleni fazlasıyla yapacağını düşünerek karşılıklı gol ve gollerin olacağı görüşündeyim.Alternatif ihtimaller olarak da 2,5 gol üstü ve Napoli galibiyeti düşünülebilir.

481 Hamburg – Bayern Münih = 2 (h)    1,50
Yorum=Almanya kupası çeyrek final karşılaşmaları oynanıyor.Hamburg evinde Bayern Münih’i konuk ediyor.Hamburg takımı ligde sıkıntılı günler geçiriyor.Üzerlerinde bir baskıda söz konusu.Ligden düşeceklerine kesin gözüyle bakıyoruz lafları da bu baskıyı arttırmış durumda.Hafta sonu da evlerinde 3-0 Herta Berlin’e kaybettiler.Artık lige odaklanmaları gerekiyor.Münih cephesinde ise her şey yolunda gidiyor.Uzun süreli galibiyet serilerine hafta sonunda Nürnberg’i de eklediler.Sakatlığı devam eden Ribery dışında eksik oyuncu bulunmuyor.Ayrıca teknik direktör Guardiola’nın da ideal kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.Bu karşılaşmada Bayern Münih’in sıkıntılı günler geçiren Hamburg’u farklı mağlup edeceğini düşünüyorum.

492 Nice – Monaco = 2    1,70
Yorum=Fransa Lig kupasında Nice takımı evinde Monaco’yu konuk edecek.Ev sahibi Nice takımı ligde son maçlarında inişli çıkışlı bir grafik çiziyor.Hafta sonunda da iyi oynamayarak deplasmanda Valenciennes takımına 2-1 yenildiler.Maç öncesinde de takımda 4 önemli oyuncu sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.Bunlar savunmadan Pejcinovic orta alandan Digard,Eysseric ve Traore.Monaco takımı ise hafta sonunda evinde lider Psg ile 1-1 berabere kalmıştı.Genel anlamda ortada geçen bir müsabaka oldu.Yinede istediklerini yapıp puan farkını 2’ye indiremediler.Takımda sezonu kapatan Falcao dışında eksik bulunmuyor.Bu karşılaşmada da Monaco’nun kazanacağına inanıyorum.

0 Yorum "12 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate