7 Şubat 2014 iddaa tahminleri

Kod                                 Tahmin
105 Gaziantep – Beşiktaş = Var    1,40
Yorum=Spor toto süper ligde 11.sırada bulunan Gaziantep evinde 3.sıradaki rakibi Beşiktaş’ı ağırlıyor. Ev sahibi Gaziantep takımı hatırlayacağımız üzere Sergen Yalçın önderliğinde iyi bir ivme yakaladı.Sezonun 2.yarısının açılmasıyla birlikte son 2 karşılaşmada iyi mücadele ettiler.Geçtiğimiz haftada Antalya deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardılar.Hafta arasında Cenk Tosun’u Beşiktaş’a kaptırsalar da gol yemeği seven bir takımla oynadıkları ortada.Beşiktaş takımı da Trabzon beraberliği ile açtığı sezonun 2.yarısını geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyes’i devirerek telafi etti.Genel anlamda iyi oynadıkları bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum.Ancak sonlara doğru yedikleri gollerle kendi kendilerini zora soktular.Sonuç olarak kazandılar.Bu karşılaşmada iki takımında gol ve goller bulacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

129 Espanyol – Granada = i.y. 0     2,00
Yorum=İspanya La Liga’da 10.sırada bulunan Espanyol evinde 14.sırada bulunan Granada’yı konuk ediyor.Ev sahibi Espanyol takımı geçtiğimiz haftayı Betis deplasmanında yenilgi ile kapatmıştı.Genel anlamda iyi oynamadılar.Yani Betis kazanmayı hak eden taraftı.Granada takımı ise son 2 haftayı mağlubiyetle kapattı.Son oynadıkları karşılaşmada evlerinde Celta Vigo takımına 2-1 boyun eğdiler.Baştan sona ortada giden karşılaşmada 88.dakikada Fernandes’in golüne engel olamadılar ve maçı kaybettiler.Bu karşılaşmada da beraberliğin ön planda geçeceğini ve en kötü ilk yarıda iyi savunma yapacaklarını düşünüyorum.Tercihim ilk yarı beraberlik ihtimalinden yana olacak.


125 Virtus Lanciano – Cesena = 1    2,10
Yorum=İtalya Seri B’de üst sıralardan kopmak istemeyen iki takımın maçında Lanciano evinde Cesena’yı konuk ediyor.Lanciano takımı lige süper bir başlangıç yapmıştı.Fakat sakatlıklar ve formsuzluk biranda onları 3-4 basamak geriye atmıştı.Sezonun 2.yarısına da evlerinde Brescia’yı yenerek iyi bir başlangıç yaptılar.Fakat geçtiğimiz hafta Reggina deplasmanından mağlup ayrıldılar.Cesena takımı ise sezonun 2.devresine iyi bir başlangıç yaptı.Varese ve Crotone galibiyetleri biranda onları üst sıralara taşıdı.Ancak bu karşılaşmada orta alandan 2 önemli eksik ile mücadele edecekler.İki taraf açısından da önemli bir karşılaşma olduğu görünse de moral anlamında ev sahibinin galibiyete daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünerek Lanciano’nun zorlansa da kazanacağı yönündeyim.

116 Metz – Caen = 1-0 (ç)    1,18

Yorum=Fransa 2.Ligde lider durumda bulunan Metz takımı evinde 8.sıradaki rakibi Caen’i konuk edecek.Metz takımı 4 haftadır ligde kazanamıyor.Son 2 deplasmanda mağlup oldular.Takımda bir formsuzluk hakim.Ama artık bıçak kemiğe dayandı.Biran önce toparlanmaları gerekiyor.Aksi halde liderlikten de olabilirler.Caen takımı da 3 maçtır kaybetmiyor.Son maçında geçtiğimiz hafta ağırladığı Troyes ile berabere kaldı.Kuponlarda tamamlama maçı olarak gördüğüm bu karşılaşmada ev sahibi Metz’in taraftarı önünde kaybetmeyeceğine inanıyorum.Alternatif arayanlar ise Var tercihinde bulunabilir.

0 Yorum "7 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate