15 Şubat 2014 iddaa tahminleri

Kod                                              Tahmin
246 Atletico Madrid – Valladolid = 1 (h)    1,45
Yorum=İspanya La Liga’da 3.sırada bulunan Atletico Madrid takımı evinde 18.sıradaki rakibi Valladolid’i konuk ediyor.Ev sahibi Atletico Madrid takımı hatırlayacağımız üzere geçen hafta deplasmanda Almeria’ya kaybetmiş ve bir anda averaj ile liderlikten 3.sıraya gerilemişti. Kupa maçlarında alınan Real Madrid yenilgilerinin de takımda moral bozuklukları yarattığını düşünüyorum.Ancak artık toparlanmaları ve eski maçlardaki gibi mücadele etmelerini bekliyorum.Valladolid takımı da 3 haftadır ligde kaybetmiyor.Son maçında evlerinde Elche takımı ile 2-2 berabere kaldılar.Maç genel anlamda ortadaydı.Bu karşılaşmada taraftar desteğini de arkasına alacak olan Atletico Madrid’in farklı kazanacağı yönündeyim.

293 Fiorentina – İnter = Var   1,45
Yorum=İtalya Seri A’da 4.sırada bulunan Fiorentina takımı evinde bir basamak altında 5.sırada bulunan rakibi İnter’i konuk edecek.Tabii ki aralarında da 8 puanlık bir fark söz konusu.Ev sahibi Fiorentina takımı geçen haftayı Atalanta galibiyeti ile tamamlamıştı. Genel anlamda iyi oynadıklarını düşünüyorum.Kupada da yollarına devam ediyorlar.Hafta arasında da ilk maçı 2-1 kaybettikleri Udinese karşısına çıkıp 2-0 kazanmayı bildiler ve finale yükselmeyi başardılar.İnter takımı da geçtiğimiz hafta evinde Sassuolo’yu tek golle geçti.5 haftalık kazanamama serilerini bozdular.Bu da takım açısından önemliydi.İki takımında kazanmak için elinden geleni yapacağı karşılaşmada karşılıklı gollerin olacağına inanıyorum.


155 Sunderland – Southampton = 2    2,00
Yorum=İngiltere Fa Cup da Sunderland takımı evinde Southampton’u ağırlıyor.Sunderland takımı Premier Ligde küme düşme hattında bulunuyor.Son maça kadar iyide bir çıkış yakalamışlardı.Gerçi son karşılaşmada Hull City ile oynadıkları maçta daha 4.dakikada gelen kırmızı kart oyunun tüm seyrini değiştirdi.Buda yenilmelerinin en önemli sebebiydi. Hafta arasında da deplasmanda Manchester City ile oynayacakları karşılaşma sanırım fırtına yüzünden ertelendi.Southampton takımı da Premier ligde 8.sırada bulunuyor.6 maçtır kaybetmiyorlar.Hafta arasında Hull City deplasmanından 3 puan çıkarmasını bildiler. Sunderland takımı ne kadar dinlenmiş olarak gözükse de bu kupa onlar adına zaman kaybı olacak gibi gözüküyor.Önlerinde de ciddi bir fikstür var.Yani kısacası ligde kalma hesapları yapan Sunderland’ın rakibi Southampton’a karşı direneceğini düşünmüyorum.Tercihim Southampton’dan yana olacak.Oranda cazip duruyor.

183 Braunschweig – Hamburg = 0-2 (ç)   1,34
Yorum=Almanya Bundesliga’da son 2 sırayı paylaşan ekipler karşı karşıya geliyor.Son sırada bulunan Braunchweig takımı sezonun 2.yarısının başlamasıyla birlikte Werder Bremen deplasmanından 1 puan almışlardı.Fakat son 2 karşılaşmasından da puan çıkaramadılar.Ayrıca ligin en az gol atan takımı.Hamburg takımında 3’te 0 çekti.Ligde 3 maçta kalelerinde 9 gol görürken gol atamadılar.Hafta arasında da kupada Bayern Münih’den 5 yiyen Hamburg’da moraller bozuk.Biran önce toparlanıp üzerlerindeki baskıyı atmaları gerekiyor.Yoksa işler iyi gitmeyecek.Bu karşılaşmada deplasmanda da olsa Hamburg’un yenilmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif olarak da direkt 2 denenebilir.

250 Bastia – Monaco = Var   1,60
Yorum=Fransa Lig 1’de 7.sırada bulunan Bastia takımı evinde 2.sıradaki Monaco’yu konuk edecek.Ev sahibi Bastia takımı hafta arasında deplasmanda Toulouse’yi 3-1 yenmeyi başarmıştı.Genel olarak ligde iyi mücadele ediyorlar.Evlerinde de güzel maçlar çıkardıkları ortada.Monaco takımı da geçen hafta lider Paris ile 1-1 berabere kalmıştı.Puan farkı haliyle 5’de kaldı.Ki dünde Paris’in kazanmasıyla fark 8’e yükseldi.Yani Monaco’nun puan kaybetme lüksü bulunmuyor.Hafta arasında da Monaco kupa maçında Nice deplasmanında normal süresi 0-0 biten maçta 114.dakikada Berbatov’un attığı gol ile bir üst tura çıkmayı başardı.Bu karşılaşmada açık futbol oynayan iki takımında gol bulacağı yönündeyim. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

289 Sochaux – Guingamp = 1    2,30
Yorum=Fransa’da 19.sırada bulunan Sochaux takımı evinde  16.sıradaki Guingamp’ı ağırlıyor.Sochaux takımı bir çıkış arayışı içerisinde.En yakın rakipleri Valenciennes ile aralarında 6 puanlık bir fark söz konusu.Son maçlarında geçen hafta Lille deplasmanından
2-0’lık bir mağlubiyetle ayrıldılar.Puan alma adına kötü oynadılar.Guingamp takımı da yine geçtiğimiz hafta evlerinde Reims takımına kaybettiler.Öne geçmelerine rağmen skoru tutamadılar.Bu karşılaşmada mutlak ve mutlak kazanmak parolasıyla çıkacak olan Sochaux takımının zorlansa da rakibini yeneceğine inanıyorum.

0 Yorum "15 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate