8 Şubat 2014 iddaa tahminleri

Kod                                                Tahmin
251 Galatasaray – Eskişehirspor = 1 (h)    1,80
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 2.sırada bulunan Galatasaray evinde 6.sıradaki rakibi Eskişehir’i konuk ediyor.Ev sahibi Galatasaray takımı geçtiğimiz hafta evinde Bursaspor’u farklı yenerek moral depoladı ve puan kaybeden rakibi Fenerbahçe’yle de arasındaki puan farkını 7’ye indirdi.Ligde bunlar yaşanırken hafta arasında da yedek ağırlıklı bir kadro ile kupa maçında Tokatspor’u deviren aslan gruptan çıkmayı da garantiledi.Eskişehirspor takımı ise geçtiğimiz hafta sonu evinde güçlü Fenerbahçe’yi devirmeyi başarmıştı.Genel anlamda iyi mücadele ettiler.Hafta arasında da kupa karşılaşmasında Akhisar deplasmanına gittiler ve beraberlikle döndüler.Bir nebze olsun kupada da işleri son maça taşıdılar.Ancak genel olarak takım dinlenmedi ve yorgunlar.Akhisar karşısına as kadro ile çıkmışlardı.Bu karşılaşmada ev sahibi Galatasaray’ın saha ve seyircisini de arkasına alarak rahat kazanıp seriye devam edeceğini düşünüyorum.Oran cazip duruyor.

146 Liverpool – Arsenal = 0-2 (ç)    1,49
Yorum=İngiltere Premier Ligde 4.sıradaki Liverpool evinde lider Arsenal’ı ağırlayacak. Liverpool takımı geçtiğimiz hafta West Bromwich deplasmanında berabere kalarak sürpriz yaşattı.Oyun olarak pek de istendiği gibi değillerdi.Defans ve orta alandan kaynaklanan eksikler takımı ilerleyen zamanlarda da sıkıntıya sokabilir.Arsenal takımı ise evinde Crystal Palace’yi 2-0 ile geçmeyi başardı.Onlardan da orta alandan Flamini’nin cezası bulunuyor. İki ekip açısından da kritik bir mücadeleye sahne olacak müsabakada Arsenal takımının kaybetmeyeceğine inanıyorum.Alternatif olarak da ilk yarı beraberliği düşünülebilir.


180 Aston Villa – West Ham = 1    1,80
Yorum=Yine İngiltere Premier Ligde 10.sırada bulunan Aston Villa takımı evinde 18.sırada bulunan West Ham’ı konuk ediyor.Aston Villa takımı son karşılaşmalarında aldığı sonuçlarla dengesiz bir grafik gösterdi.Fakat değerlendirdiğimizde iyi takımlarla oynadılar.Mücadele olarak son maç dışında fena değillerdi.West Ham takımı da geçtiğimiz hafta evinde Swensea’yı 2-0 ile geçmeyi başardı.2.yarıda 10 kişi kalmalarına rağmen iyi direndiler.Bu karşılaşmada bundan sonraki fikstürü de göz önüne alarak ev sahibi Aston Villa’yı galibiyete yakın taraf olarak görüyorum.

176 Werder Bremen – Dordmund = 2 (h)    1,85
Yorum=Almanya Bundesliga’da 12.sıradaki Werder Bremen takımı evinde 3.sıradaki Dordmund’u ağırlıyor.Ev sahibi Bremen sezonun 2.yarısına da istediği gibi bir başlangıç yapamadı.Geçtiğimiz hafta da Augsburg deplasmanından puan çıkaramadılar ve birde defanstan eksik verdiler.Dordmund takımı da deplasmanda Braunschweig takımını yenmeyi başardı.Bugün Leverkusen’in kazanmasıyla puan farkı da 7’ye yükselmiş oldu.Bu karşılaşmada Dordmund’un farklı kazanıp galibiyet serisine devam edeceği inancındayım. Oranda cazip.

177 Wolfsburg – Mainz = Var    1,40
Yorum=Bir diğer karşılaşmada da üst sıraları hedefleyen iki ekip karşı karşıya geliyor. 6.sıradaki Wolfsburg takımı evinde bir basamak altındaki Mainz’ı konuk edecek.Wolfsburg takımı orta alandan önemli oyuncusu Diego’yu Atletico Madrid’e kaptırdı.Sezonun 2.devresine de iyi başalayamadılar.Önce evlerinde Hannover’e ardındanda deplasmanda Schalke’ye kaybettiler.Mainz takımı ise rakibine oranla tam tersi bir performansla 2’de 2 yaparak 2.devreye güzel bir başlangıç yaptı.Ev sahibi Wolfsburg’un toparlanmak için biraz daha mücadele edeceğini düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

285 Almeria – Atletico Madrid = 2 (h)    1,65
Yorum=İspanya La Liga’da 17.sırada bulunan Almeria takımı evinde lider Atletico Madrid’i konuk ediyor.Ev sahibi Almeria takımı alt sıralardan kurtulma mücadelesi içerisinde. Geçen hafta da Elche deplasmanından puan çıkaramadılar.Genel olarak iyi değillerdi.Bu seferki rakipleri de ligde formda bir dönem geçiriyor.Atletico Madrid takımından bahsediyoruz. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu Barcelona’dan devir aldılar.Evlerinde Real Sociedad’ı farklı yenerek çıkışlarını sürdürdüler.Fakat hafta arasında Kral kupasında Real Madrid deplasmanından 3-0’lık yenilgi aldılar.Bu yenilgi moralleri biraz bozsa da rakipleri Almeria’nın direnç gösteremeyeceğini düşünerek rahat kazanacaklarına inanıyorum.

283 Napoli – Milan = Var    1,40
Yorum=İtalya Seri A’da 3.sıradaki Napoli evinde 10.sıradaki Milan’ı konuk ediyor.Napoli takımı geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanında 3-0’lık ağır bir yenilgi almıştı.Ligde son 3 maçlarını da kazanamadılar.Takımda bir düşüş söz konusu.Hafta arasıda kupada Roma deplasmanından da 3-2’lik bir mağlubiyetle ayrıldılar.Fakat rövanşlı sistem olduğu için yinede onlar açısından avantajlı bir yenilgi olduğunu düşünüyorum.Gelelim Milan’a.Sassuolo yenilgisi ardından teknik direktör değişikliğine giden Milan’da başa yıllarca Milan forması giyen Clearence Seedorf gelmişti.Üst üste alınan Verona ve Cagliari galibiyetleri ile tam takım seri yakalayacak derken geçen hafta evlerinde Torino ile berabere kaldılar.Ancak baştan sona maça hükmettiklerini söylemek gerekiyor.İki takımında puan ve puanlara ihtiyacı olduğunu düşünerek karşılıklı gol ve gollerin çıkacağı bir karşılaşma düşünüyorum.

0 Yorum "8 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate