16 Şubat 2014 iddaa tahminleri

Kod                                        Tahmin
389 Fenerbahçe – Kasımpaşa = 1 (h)    1,80
Yorum=Spor toto süper ligde lider Fenerbahçe evinde 7.sıradaki rakibi Kasımpaşa’yı konuk edecek.Fenerbahçe takımı ligde 2 haftadır kaybediyor.Ardı ardına alınan yenilgiler bir anda 2.Galatasaray ile puan farkını 4’e kadar düşürdü.Sakatlık dönemini atlatan Emenike’nin de formasına kavuşması bekleniyor.Kasımpaşa takımı da ligi iyi götürürken bir anda formsuz bir dönem içerisine girdiler.Sezonun 2.yarısının başlamasıyla beraber bu dönemi atlatacaklarını umdular.Fakat son 4 maçında da galibiyetle tanışamadılar.Bu karşılaşmada şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Fenerbahçe’nin formsuz rakibini farklı yeneceğine inanıyorum.

362 Augsburg – Nürnberg = Var    1,50
Yorum=Almanya Bundesliga’da 9.sırada bulunan Augsburg takımı evinde düşme hattında bulunan Nürnberg’i konuk edecek.Ev sahibi Augburg uzun süredir ligde maç kaybetmiyor. Özelliklede evlerinde daha iyi oyun ortaya koyduklarını söylemek gerek.Sezonun 2.yarısının başlangıcından itibarende son 2 karşılaşmalarını kazandılar.Nürnberg takımı da sezon başından beri ligde galibiyete hasretti.Fakat sezonun 2.yarısı ile birlikte onlar adına süper denilecek bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum.Arka arkaya gelen Hoffenheim ve Herta Berlin galibiyetleri takıma oldukça moral kattı.Son maçta alınan Münih mağlubiyetini de ayrı tutuyorum.Genel olarak son maçlarda iyi defans yaptıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğine inanarak karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

314 Catania – Lazio = 1-0 (ç)    1,45
Yorum=İtalya Seri A’da son sırada bulunan Catania takımı evinde 10.sıradaki rakibi Lazio’yu konuk edecek.Ev sahibi Catania takımı son 3 haftadır berabere kalıyor.Son karşılaşmada Parma deplasmanından 1 puan ile döndüler.Oyun anlamında da rakiplerinden üstün oynadıklarını belirtmek gerekiyor.Adeta Parma’yı ellerinden kaçırdılar.Lazio takımı da bir çıkış içerisinde.6 maçtır kaybetmiyorlar.Son maçta da Roma’ya karşı iyi direndiler ve 1 puan almayı başardılar.Şiddetle puan ve puanlara ihtiyacı olan ev sahibi Catania takımının bu karşılaşmada kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif olarak da 2,5 gol altı seçeneği mantıklı geliyor.

360 Sassuolo – Napoli = 2    1,40
Yorum=Yine İtalya Seri A’da oynanacak mücadelede düşme hattında bulunan Sassuolo takımı evinde 3.sırada bulunan Napoli’yi konuk ediyor.Sassuolo takımında teknik direktör değişikliğine rağmen son 2 karşılaşmada istenilen çıkış yakalanamadı.Özellikle İnter maçındaki skor yanıltmasın.1-0 bitmesine karşı İnter takımı sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.Napoli takımı ise ligde alınan Milan galibiyeti ve kupada alınan farklı Roma galibiyeti ile büyük moral depoladı.Kupada da finale yükseldiler.Bu karşılaşmada Napoli takımının kazanacağı yönündeyim.Oran yükseltmek isteyenler handikaplı Napoli galibiyeti de denenebilir.

370 Ajax – Heerenveen = 1 (h)    1,60
Yorum=Hollanda Eredivisie de lider Ajax evinde 6.sıradaki Heerenveen’i ağırlıyor.Ev sahibi Ajax takımı geçen hafta Zwolle deplasmanında berabere kalarak beklenmeyen puan kaybetti. Yakından takip eden rakibi Twente’de puan kaybedince 4 puanlık fark korunmuş oldu.Fakat dün Twente kazandı ve şuanda 1 puanlık bir fark söz konusu.Heerenveen takımı da son maçında deplasmanda Groningen’i mağlup etti.Karşılaşma öncesinde 3 önemli eksikleri bulunuyor.Maça tam kadro ile çıkacak olan Ajax’ın taraftar desteğini de arkasına alarak farklı kazanacağını düşünüyorum.

402 Sevilla – Valencia = Var    1,30
Yorum=İspanya La Liga’da üst sıralara tırmanma hesapları yapan iki ekip karşı karşıya gelecek.8.sırada bulunan Sevilla evinde bir basamak altında bulunan Valencia’yı ağırlıyor. Sevilla takımı 5 maçtır kazanamıyor.Son 3 maçını da kaybettiler.Toparlanma ve moral bulma açısından kazanmak isteyeceklerdir.Valencia takımında ise ard arda gelen zaferler moralleri üst seviyeye çekti.Camp Noi’de Barcelona galibiyeti ve son maçta evlerinde Betis’e karşı
5-0’lık farklı galibiyet takımı üst sıralar adına hareketlendirdi.İki takımında kazanmak için elinden geleni yapacağı maçta karşılıklı gol beklemek sürpriz olmaz.Tercihim karşılıklı gol var’dan yana olacak.

0 Yorum "16 Şubat 2014 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate