7 Temmuz 2018 iddaa tahminleri


161 İsveç – İngiltere = 2     1,60
Yorum= Dünya Kupası 2018 çeyrek final karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. Günün ilk müsabakasında İsveç ile İngiltere karşı karşıya gelecek. İsveç milli takımı grup aşamasından itibaren iyi bir mücadele ortaya koymuş, buralara kadar gelmişti. Tek yenilgilerini Almanya’ya karşı alsalar da o maçta bile 1 puanı hak ettiklerini düşünüyordum. Son karşılaşmada ikinci tur mücadelesinde İsviçre’yi tek gol ile geçmeyi başardılar. Her ne kadar pozisyon verseler de bir nebze İsviçre’nin atamamasının da etkisi ile kazandılar. Biraz şansları yanlarında olduğunu söylemek yalan olmaz. İngiltere milli takımı ise grupta Belçika’ya karşı zorlandı ve kaybetti. Diğer karşılaşmalarını kazanarak grubu 2.bitirmişlerdi. Ki Belçika’yı da küçümsememek gerek. Keza dün Brezilya’yı elediler. 2.turda Kolombiya’ya karşı zorlanmalarına rağmen son dakikalara kadar önde götürdükleri karşılaşmada 90+3’de Kolombiya’nın golüne engel olamadılar. Sonuç olarak penaltılarda kazandılar ama kafa kafaya bir mücadele olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. Genel anlamda iki ekibi de incelediğimde yarı final adına İngilizleri bir adım daha önde görüyorum. 90 dakikada bu işin biteceğine inanıyorum.

162 Rusya – Hırvatistan = ilkyarı 0    1,65
Yorum= Çeyrek final’in son karşılaşması da ev sahibi Rusya ile Hırvatistan arasında oynanacak. Ev sahibi Rusya milli takımı gruplarda Uruguay karşısında zorlansa da ikinci turda İspanya karşısında beklenilmeyen bir sonuç alarak çeyrek finale kalmayı başardı. Tabii ki bunda taraftarın önemi büyük. Şansları da oldukça yanlarında olduğunu söylemesek sanırım yanlış olmaz. Sonuca bakmak önemlidir. Ancak bu sefer daha mücadeleci ve kontra atak seven bir rakip karşılarında olacak. Evet Hırvatlardan bahsediyorum. Grupta bir harikalar yaratıp 3’te 3 yapan Hırvatistan takımı ikinci turda Danimarka ile berabere kaldı. Açıkçası beni şaşırtan bir sonuç olduğunu söylememek elde değil. Rahat bir galibiyet alacaklarını bekliyordum. Fakat zorlandılar. Şimdide rakip ev sahibi Rusya… Sonuç olarak bu karşılaşmada maç sonucu tahmini yapmak oldukça zor gözüküyor. Ancak 1-0’lık bir maç bekliyorum. Yine de ilk 45 dakikanın kontrollü geçeceği ve beraberlik ile tamamlanacağına inanıyorum. Alternatif olarak oran yükseltmek isteyenler Tgs 0-1 gol denenebilir.

278 Sirius – Malmö = 2     1,30
Yorum= İsveç 1.liginde son sırada bulunan Sirius takımı evinde 10.sırada bulunan geçen sezonun şampiyonu Malmö’yü konuk ediyor. Ev sahibi Sirius takımı ligde 10 maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Son 3 müsabakadan da yenilgi ile ayrıldılar. Bu yenilgiler farklı oldu. Yani farklı skorlarla yenildiler. Takımda işler iyi gitmiyor. Malmö takımı ise son maçta Dalkurd ile sahasında berabere kaldı. Geçen sezondan uzak bir performans ortaya koyuyorlar. Son maçta etkili oynamalarına rağmen kazanamadılar. Ancak artık takımın bir an önce toparlanıp yukarıya doğru adımlar atması gerekiyor. Bu karşılaşmada Malmö’nün kazanacağı yönündeyim.

297 Hacken – Sundsvall = Var   1,50
Yorum= İsveç liginde 9.sırada bulunan Hacken evinde 3 basamak üzerinde 6.sırada bulunan rakibi Sundsvall’ı ağırlıyor. Ev sahibi Hacken takımı 3 maçtır kazanamıyor. Son maçta deplasmanda Östersunds’a 2-0 ile boyun eğdiler. Genel anlamda bakacak olursak gol yollarında zorlanmadıklarını görüyorum. Sundsvall ekibi ise son 2 maçını kazanarak üst sıraları zorlamaya başladı. Son maçta Siriüs takımını deplasmanda 3-1 ile yenmeyi başardılar. İsveç’te enteresan farklı takımları üst sıralarda görüyoruz. Bu karşılaşmada iki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını göz önünde bulunarak ve de ev sahibinin çıkış yakalama isteğini de göz ardı etmeden karşılıklı gol ve gollerin olacağını düşünüyorum.

293 Rosenborg – Tromsö = Var   1,45
Yorum= Norveç Liginde 2.sırada bulunan Rosenborg takımı evinde 5.basamakta bulunan rakibi Tromsö’yü konuk ediyor. Ev sahibi Rosenborg takımı genel anlamda lige iyi başlamasa da iyi toparladı. Son iki karşılaşmasında galibiyet almayı başardı. İyi bir hava yakaladıklarını düşünüyorum. Her ne kadar Tromsö deplasmanında mağlup olsalar da dişe diş bir oyun sergilediler. Ancak unutmamak gerekir ki Trömso belki de en iyi dönemlerinden birini geçiriyor. Genel anlamda baktığımız da kolay kolay teslim olmayan ve yeseler de fazlasını atıp kazanabilen bir Tromsö izliyoruz. Burada da rakibi zorlayacak oyuncuları var. Her ne kadar Rosenborg’un puanı azaltmak için kazanmaya ihtiyacı olsa da taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol seçeneğini daha mantıklı buluyorum.

272 FH Hafnarfjordur – Grindavik = 1    1,65
Yorum= İzlanda Urvalisdelid liginde üst sıraların mücadelesinde Hafnarfjordur evinde Grindavik’i ağırlıyor. Ev sahibi Hafnarfjordur takımı son 2 maçta önemli kayıplar yaşadı. Artık toparlanmaları gerekiyor. Üst sıraları hedefliyorlar ise ki önemli bir köklü klüp olduğunu düşünüyorum. Artık kazanmaya başlamaları gerekiyor. Grindavik takımı ise son maçta İBV deplasmanında farklı bir yenilgi yaşadı. Oysa deplasmanda iyi sonuçlar alıyorlardı. Ancak İbv deplasmanında bunu başaramadılar. Bu karşılaşmada ev sahibi FH Hafnarfjordur’un saha ve seyirci desteğini de kullanarak rakibini mağlup edeceğini umuyorum.

257 Yokohama FC – Montedio Yamagata = 0    3,00
Yorum= Japonya 2.liginde üst sıraların mücadelesinde Yokohama evinde Montedio takımını konuk ediyor. Ev sahibi Yokohama takımı son 2 maçını kazanarak iyi bir hava yakaladı. Ancak şimdiki rakip biraz daha dişli. Montedio takımı ise son maçlarında aldıkları sonuçlar galibiyet serileri ile iyi bir form yakaladılar. Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyorum. Ayrıca maçın gollü berabere biteceğine inanıyorum. Fakat iddaa bülteninde karşılıklı gol veya üst seçeneği bulunmadığından tercihim maç sonu 0 olacaktır. Tahmini skor = 2-2 düşünüyorum.

0 Yorum "7 Temmuz 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate