21 Temmuz 2018 iddaa tahminleri

280 Basel – St. Gallen = Var   1,45
Yorum= İsviçre Süper Ligde açılış müsabakasında Basel takımı, St Gallen’i konuk ediyor. Ev sahibi Basel’e verilen oran gerçekten çok komik çıkmış gözüküyor. Geçtiğimiz sezon ligi 2.sırada tamamlamışlardı. Young Boys takımından tam 15 sayı fark yediler. Normalde ligi domine eden Basel şampiyonlar ligine 2 ön eleme oynayarak katılacak. Her neyse transfer olarak da çok fazla bir şey yapmadıklarını ve bunu hazırlık döneminde fazlasıyla yaşadıklarını düşünmekteyim. Yani takımda hemen hemen her bölgede eksikler var. Ayrıca golcüleri Elyounoussi’de Southampton’a transfer oldu. Onun yerine Sochaux’dan bir santrafor alsalar da yeterli olduğunu düşünmüyorum. St. Gallen’de geçen sezonu 5.sırada kapatmıştı. Zurich’in aldığı ceza nedeniyle UEFA Kupasına katılacaklar. Genel olarak takımı incelediğimde ofans hattının iyi işler çıkardığını düşünüyorum. Orta seviye bir takım olmalarına rağmen kadrolarını korudular. Bu karşılaşmada defansif yönü zayıf olan rakibine karşı gol bulacaklarına inanıyorum. Tercihim iki ekibinde gol bulacağı yönünde olacak.

242 Örebro – Malmö = Var    1,40
Yorum= İsveç Allsvenskan’da orta sıraların mücadelesinde Örebro takımı evinde Malmö’yü ağırlıyor. Ev sahibi Örebro takımı ligde son 2 maçını da kaybetti. Sırasıyla evinde Elfsborg ve deplasmanda Göteborg’a kaybettiler. Artık toparlanmaları gerekiyor. Malmö takımı ise bir türlü istenilen performansı ligde ortaya koyamadığı gibi kupada da Vardar’a elenmekten kurtulamadı. Şimdi sırada Uefa kupası elemesi var. Orada da rakipleri zor. Her neyse sonuç olarak ligde aldıkları sonuçlar orayı da etkiliyor. Her ne kadar Malmö maça favori çıksa da temkinli davranmakta fayda olduğunu düşünerek, tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.

255 Slovan Liberec – Karvina = 1   1,45
Yorum= Çek Liginde Slovan Liberec takımı evinde Karvina’yı ağırlıyor. Slovan Liberec takımı geçtiğimiz sezonu 5.sırada tamamlamış ve Avrupa biletini alamamıştı. Jindrich Trpisovsky önderliğinde 4.sezonunu geçirecekler ve iyi yerlere gelebilmek adına lige iyi başlamaları gerek. Rakibine oranla iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini düşünüyorum. Karvina takımı ise geçtiğimiz sezon küme düşme potasında son anda averaj ile yırtmıştı. Bu sezonda pek kalır bir tarafı olmadığını düşünüyorum. Her ne kadar zor bir maç gözükse de ev sahibi Slovan Liberec’in saha ve seyirci avantajını da kullanarak sonuca ulaşacağına inanıyorum. Oran iyi duruyor.

219 Esbjerg – Vendsyssel FF = Var     1,40
Yorum= Danimarka Süper Liginde ligin 2.haftası oynanıyor. Süper ligin iki yeni takımı karşı karşıya geliyor. Esbjerg takımı evinde Vendsyssel’i konuk edecek. Ev sahibi Esbjerg takımı geçtiğimiz sezon 2.ligi 2.sırada bitirip playy-off da Silkeborg’u saf dışı bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta da ligin ilk maçında Nordsjaelland deplasmanında 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldılar. Vendsyssel takımı ise geçtiğimiz sezon 2.ligi 3.sırada bitirip, playy offlar da Lyngby takımını elemeyi başarıp süper lige yükselmişti. Geçtiğimiz hafta onlar da Odense’yi ağırladılar ve sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardılar. 79.dakikadan sonra 10 kişi kaldıklarını da belirtmekte fayda var. Genel anlamda iki ekibi de incelediğimde ofans hattını kuvvetli buluyorum. Bu karşılaşmada da golcülerin ön planda olacağına inanarak karşılıklı gol veya gollerin olabileceği yönündeyim.

Önemli: Bazı liglerin yeni başlaması ve bu başlayan liglerdeki takımların bazılarının aynı zamanda hafta arasında Avrupa’da mücadele edeceklerini göz ardı etmeyiniz. Sonuçta Avrupa’dan alınacak para ligde kazanılacak kupadan bile daha avantajlı. Hem de bu ilk karşılaşmalar. Yani telafisi olabilecek müsabakalar. O yüzden çok fazla yüklenmemeyi liglerin oturmasını beklemeden yüksek miktarlarda bahis almamayı öneriyorum.
Herkese bol şanslar ve bol kazançlı haftalar olsun.

0 Yorum "21 Temmuz 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate