24 Temmuz 2018 iddaa tahminleri


501 Fc Astana – Midtjylland = 1     1,80
Yorum= Şampiyonlar Ligi’nde 2.ön eleme turları oynanıyor. Kazakistan temsilcisi Astana takımı evinde Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı ağırlıyor. Ev sahibi Astana takımı bir önceki turda Karadağ temsilcisi Sutjeska’yı elemeyi başarmıştı. Şuan devam eden ligde de 6 puan fark ile lider konumdalar. Her geçen yıl üzerine koyan bir Astana gözlemliyorum. Her ne kadar mütevazı bir kadro yapıları olsa da iyi işler çıkarttıklarını söylemekte fayda var. Midtjylland takımı ise hatırlayacağımız üzere geçen normal sezonu 2.sırada tamamlamış, şampiyonluk grubunda da lider olarak bitirip kupayı almıştı. Ancak en önemli oyuncularından biri olan Sörloth’u Cristal Palace’ye kaptırdılar. Şuan lige de iyi bir başlangıç yapamadıklarını düşünüyorum. Ayrıca genel itibari ile bakıldığında ligde aldığı iyi sonuçları Avrupa’ya yansıtamayan bir takım olarak görüyorum. Bu müsabaka için Astana’nın en önemli avantajının liglerinin yeni başlaması değil, devam etmesidir. Şuan devam eden bir ligde ve rakiplerine göre daha hazır olduklarını düşünüyorum. Saha ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Astana’nın zorlansa da bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağına inanıyorum.

502 CFR Cluj – Malmö = ilkyarı 0     1,70
Yorum= Romanya temsilcisi Cluj takımı evinde İsveç temsilcisi Malmö’yü konuk ediyor. Ev sahibi Cluj takımı geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Kadro yapılarını korudular. Yeni sezonun açılması ile birlikte ligde ilk karşılaşma da Botosani ile berabere kaldılar. Aşırı derecede üstün oynadıkları karşılaşma da bir türlü galibiyet golünü bulamadıklarını sonuna kadar maçı kazanmayı hak ettiklerini düşünüyorum. Ama bazen olmayınca olmuyor. Malmö takımı ise bir önceki turda Kosova temsilcisi Drita’yı elemeyi başardı. Rahat geçtiğini söyleyebiliriz. Ancak rakip bu sefer biraz daha zor. Devam eden İsveç liginde 6.sıradalar ve yavaş yavaş yukarı çıkmaya devam ediyorlar. Genel olarak formda olduklarını söyleyebiliriz. Ancak yine de Romanya’nın zor bir deplasman olduğunu belirtmekte fayda var. Ben bu karşılaşmada ilk yarının kontrollü geçeceğini ve berabere biteceğini düşünüyorum.

506 Dinamo Zagreb – Hapoel Beer Sheva = Var    1,60
Yorum= Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb evinde, İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva’yı konuk ediyor. Ev sahibi Dinamo Zagreb takımı geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak bitirmişti. Orta alandan birkaç fire verseler de ofans hattını büyük ölçüde koruduklarını görüyorum. Aynı zamanda çokta kötü bir hazırlık dönemi geçirmediklerini düşünüyorum. Henüz lig başlamadı. Hapoel Beer Sheva takımı ise geçtiğimiz sezon İsrail ligini lider tamamlamıştı. Mütevazı olan kadro yapılarını korudular ve bozmadılar. İlk turda da Estonya’nın Flora takımını elemeyi başardılar. Genel itibari ile onlarda en az Zagreb kadar Uefa değil de bir seviyede mücadele etmeyi isteyeceklerdir. Takımın ofans hattında bir sorun görmüyorum. İki takım açısından da önemli bir karşılaşma olacak. Her ne kadar saha ve seyirci avantajı ve de tecrübe olarak Zagreb kağıt üzerinde favori olsa da Beer Sheva’nın da tehlikeli bir takım olduğuna inanarak karşılıklı gol seçeneğini daha cazip görüyorum.

505 Paok – Basel = ilkyarı 0    1,80
Yorum= Yunanistan temsilcisi Paok takımı evinde İsviçre temsilcisi Basel’i ağırlıyor. Paok takımı geçtiğimiz sezon ligi 2.sırada bitirmişti. Kadro yapı anlamında çok fazla kayıp yaşamadılar. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmeseler de yarın bu müsabakaya çıkacaklar. Basel takımı ise hafta sonu da bahsettiğimiz üzere kadrodan birçok fire verdi. Bunları hazırlık maçlarında ve ligin ilk karşılaşmasında yaşadılar. Sonuç olarak terazide iki takımında şansını eşit görüyorum. Çünkü Paok takımının Basel kadar tecrübeye sahip olmadığına inanıyorum. Her neyse uzun lafın kısası bu karşılaşmada; ilk yarı eşitlik bozulmaz, demek istiyorum.

508 Shkendija 79 – FC Sheriff = 0    2,90
Yorum= Makedonya temsilcisi Shkendija takımı evinde Moldova temsilcisi Sheriff takımı ile karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Shkendija takımı bir önceki turda Gallerin TNS takımını elemeyi başarmıştı. Çok enteresan iki müsabaka izledik. Evlerinde 5-0 ile geçtikleri rakiplerinden deplasmanda 4 fark yediler ve turu geçtiler. Ancak bu sefer Tns takımına göre daha dişli bir rakip ile oynayacaklarını düşünüyorum. Sheriff takımı ise Gürcistan temsilcisi Kutaisi takımını elemeyi başarmıştı. Şuan devam eden Moldova liginde lider konumda ve de formdalar. Açıkçası futbol anlamında soğuk bir karşılaşma bekliyorum. Kafa, kadro ve kalite mantalitesi olarak iki ekip birbirine çok benziyor. Bu karşılaşmada 90 dakikanın golsüz tamamlanacağına inanıyorum. Alternatif olarak da Tgs 0-1 gol tercihi değerlendirilebilir.

522 Legia Warszawa – Spartak Trnava = 1 (h)   1,65
Yorum= Polonya temsilcisi Legia takımı evinde Slovakya temsilcisi Spartak Trnava’yı ağırlıyor. Ev sahibi Legia takımı ilk turda Cork City’i rahat geçmişti. Geçen sezonun kadrosunu tamamıyla korudular. Ligin ilk karşılaşmasında Lubin’e yenilmeleri tamamen bu maçtan kaynaklanıyor. Yani bu karşılaşmaya çok önem veriyorlar. Tekrardan şampiyonlar ligine katılmanın hesaplarını yapıyorlar. Spartak Trnava takımı ise Bosna Hersek temsilcisi Zrinjski Mostar’ı elemeyi başardı. Genel anlamda bakıcak olursak özellikle 2.maçta çok kötü oynadılar ve belki de şansları ile buraya geldiler. Orada da lig yeni başladı. Onlarda ilk maçlarını kaybettiler. İki ekibi de incelediğimde ciddi bir fark olduğunu düşünmekle birlikte Legia’nın ilk maçta istediği avantajlı skoru alacağına inanıyorum.

0 Yorum "24 Temmuz 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate