19 Temmuz 2018 iddaa tahminleri


556 Maccabi Tel Aviv – Ferencvaros = 1    1,55
Yorum = UEFA Avrupa Ligi’nde rövanş maçları oynanıyor. İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv takımı evinde Macaristan temsilcisi Ferencvaros’u ağırlıyor. İlk karşılaşma 1-1 eşitlik ile tamamlamıştı. Ev sahibi Maccabi Tel Aviv takımı ilk maçta deplasmanda da olsa rakibine oranla daha iyi ve daha dirençli bir oyun sergiledi. Tecrübe anlamında daha iyi olduklarını da göz önüne alırsak ev sahibini saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak rakibi yeneceğine inanıyorum. Oran cazip duruyor.

550 Sloven Bratislava – Milsami = 2,5 üstü   1,75
Yorum = Slovakya temsilcisi Sloven Bratislava takımı evinde Moldova temsilcisi Milsami’yi konuk edecek. Ev sahibi ekip ilk karşılaşmada 4-2’lik bir üstünlük sağlamıştı. Bol pozisyonlu ve gollü bir karşılaşma olmuştu. Milsami takımı da beklenmedik şekilde 2 gol bulmuştu. Her ne kadar skor Bratislava’yı avantajlı konumda tutsa da maçlar sahada kazanılıyor. Milsami takımını da yabana atmamak gerekiyor. Bu karşılaşmada da ilk müsabakada olduğu gibi 2,5 üstü tercihi ideal duruyor. Oran korkutma amaçlı açılmış gözüküyor. Çok büyük bir eyyam olmaz ise üst bitecek.

570 Kopenhag – Kups Kuopio = 2,5 üstü    1,35
Yorum = Danimarka temsilcisi Kopenhag evinde Finlandiya temsilcisi Kups Kuopio’yu ağırlıyor. Ev sahibi Kopenhag takımı ilk karşılaşmada deplasmanda kazanarak istediği sonucu aldı. Ben rahat kazanacağını düşünüyordum. Ancak 1-0 kazanabildiler. Şimdide evlerinde oynayacaklar. Kups takımı ise Avrupa tecrübesizliğini yaşadı. Son 15 dakikada dayanabilselerdi maç belki de golsüz bitecekti. Ancak yine söylediğim gibi tecrübe büyük faktör olarak göze çarpıyor. Bu karşılaşmada da çarpacaktır. Kendi saha ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Kopenhag’ın işi bitireceğini düşünüyorum. Tercihim 2,5 üstü seçeneğinden yana olacak.

586 Domzale – Siroki Brijeg = 2,5 üstü    1,95
Yorum= Slovenya temsilcisi Domzale ekibi evinde Bosna Hersek temsilcisi Siroki Brijeg’i konuk ediyor. İlk karşılaşma 2-2 berabere bitmiş. 85.dakikada Siroki takımının bulduğu yan top pozisyonunda top direkten dönmüştü ve rakibi ellerinden kaçırmışlardı. Ev sahibi ekip Domzale takımı da 2-0 önde kapattığı ilk yarı ardından 2.yarı pozisyon dahi bulmakta zorlanmıştı. Siroki takımının her ne kadar rakibine oranla tecrübesinin az olduğunu düşünsem de iyi konsantre olduklarını düşünüyorum. Yine kafa kafaya bol pozisyonlu bir karşılaşma bekliyorum. Sonuçta 0-0 ve 1-1 ev sahibine yetmiyor. Bu karşılaşmada tercihim 2,5 üstünden yana olacak. Oran çok değerli gözüküyor.

0 Yorum "19 Temmuz 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate