23 Temmuz 2018 iddaa tahminleri


481 Hobro – Kopenhag = Var    1,60
Yorum= Danimarka Süper Lig’de haftanın kapanış mücadelesinde Hobro IK evinde Kopenhag’ı konuk edecek. Ev sahibi Hobro takımı geçtiğimiz hafta Vejle deplasmanında 3-1 kaybetmişti. Genel anlamda iyi bir maç çıkardıklarını fakat kaçan gollerle beraber şanslarının yanında olmadığı bir karşılaşma geçirdiklerine inanıyorum. Buna bağlı olarak yenilgiden kurtulamadılar. Kopenhag takımı ise sahasında Horsers’e 2-1 kaybetti. Ayrıca Uefa elemelerinde zorlansa da Finlandiya temsilcisi Kups takımını elemeyi başardılar. İzlanda’nın Stjarman takımı ile eşleştiler. Genel anlamda takımın ofans yapısında bir sorun olduğu gözüküyor. Skor anlamında zor gol buluyorlar. Sonuç olarak iki ekibinde ilk maçlarını kaybetmesi yüzünden, artık kazanmaya başlamaları gereken bir karşılaşma olarak görüyorum. Bu karşılaşmada, iki ekibinde gol ve goller bulacağına inanıyorum. Oran cazip geliyor.

484 Norrköping – Elfsborg = Var    1,40
Yorum= İsveç Allsvenskan liginde 3.sırada bulunan Norrköping evinde 11.basamakta bulunan rakibi Elfsborg’u ağırlıyor. Ev sahibi Norrköping takımı ligde oynadığı son maçta Hacken’i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde şuan ki konumları iyi gözükse de Avrupa’dan elendiler. Artık tamamen lige odaklanmaları ve formlarını sürdürmeleri gerekiyor. Elfsborg takımında ise, teknik direktörlük belirsizliklerinin ardından takım yavaş yavaş toparlanmaya başlamış gözüküyor. Geçtiğimiz hafta evlerinde oynadıkları maçta Hammarby ile golsüz berabere kaldılar. 89.dakikada bir penaltı vuruşundan da yararlanamadılar. Genel olarak da iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini düşünüyorum. İki takımı da teraziye koyduğumda denk bir müsabaka bekliyor, karşılıklı olarak gollerin atılacağını umuyorum.

487 Cork City – Derry City = 1    1,25
Yorum= İrlanda’da City derbisinde şampiyonluk mücadelesi içerisinde olan Cork City takımı evinde 5.sırada bulunan Derry City’i konuk ediyor. Ev sahibi Cork takımı Avrupa’da aldığı sonuçlar ile Avrupa defterini erken kapatan takımlar arasında. Artık tamamen lig kaldı. Yani lige odaklanmaları gerekiyor. Ligde aldıkları son iki sonuçta iç açıcı durmasa da bu takımın taraftar kitlesi gerçekten etkileyici. Yine takımlarına sahip çıkacaklarını düşünmekteyim. Sonuçta ligin bitmesine daha çok var. Derry takımı ise son 3 maçta 3 puan alabildi. Genel olarak bakıldığında dengesiz sonuçlara imza atan bir takım. Bu karşılaşmada Cork City’nin saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak 3 puanı alacağını düşünüyorum.

480 Chernomorets Odessa – Olimpik Donetsk = 1-0 (ç)    1,37
Yorum= Ukrayna Liginde Chernomerets takımı evinde Olimpik Donetsk’i konuk edecek. Burada henüz lig yeni başlıyor. İki takım adına da daha ilk resmi müsabaka olacak. Ev sahibi Chernomorets takımı geçtiğimiz sezon düşmekten son anlarda playy outlar ile kurtulabilmişti. Yine Olimpik Donetsk takımı da normal ligi 7.sırada tamamlamış, Playy out’u da 3.sırada bitirebilmişti. İki takımında kadro yapısını incelediğimde birçok yıldızını sattığını ve alt yapıdan oyuncular çıkardığını görüyorum. Yani ikisi de karşılıklı olarak güç kaybettiler. Hazırlık dönemlerini çok fazla kaale almıyorum. Aslında gecenin zor maçlarından biri. Ancak saha ve seyirci desteğini arkasına alacak olan Chernomorets’in en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğini tahmin ediyorum.

Bizi takip eden herkese bol şanslar ve kazançlar diliyorum.

1 Yorum "23 Temmuz 2018 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate