6 Temmuz 2018 iddaa tahminleri


159 Uruguay – Fransa = 1-0 (ç)    1,70
Yorum= Dünya Kupası 2018 çeyrek final müsabakaları ile tekrardan beraberiz. Çeyrek finalde ilk karşılaşmada Uruguay ile Fransa karşı karşıya geliyor. İki ülke açısından da kritik bir mücadele olacak. Uruguay’dan başlamak gerekirse grup maçlarında biraz bocalama yaşadıktan sonra kendine gelen bir takım görüyorum. Özellikle ilk 2 müsabakada oldukça zorlandılar. Ama Rusya karşılaşmasından itibaren takım oldukça toparlandı. Alınan farklı galibiyet takımı oldukça olumlu yönde motive etti. Sonrasında Portekiz’i elemeleri de ayrı bir özgüven kattı. Fransa milli takımı ise grupta zorlanmasına rağmen lider olarak çıkmayı başarmıştı. İlk önemli sınavlarını ikinci turda Arjantin’e karşı verdiler ve gördük ki maçın hakkı belki de o değildi. Farklı bir skor ortaya çıktı. O formsuz Arjantin zor gol yiyen iyi kapanan Fransa’ya 3 tane gol attı. Önemli pozisyonlara girdi. Her neyse genel olarak bakıldığında zor bir karşılaşma olacağı kesin. Ancak daha bir takım olan, takım gibi gözüken Uruguay’ı avantajlı görüyor bu turu geçebileceğine inanıyorum. Tercihim Uruguay’ın kaybetmeyeceği yönünde olacak. Oran yükseltmek adına direkt Uruguay galibiyeti de denenebilir.

160 Brezilya – Belçika = 2,5 üstü  1,70
Yorum= Gecenin bir diğer karşılaşması da Brezilya ile Belçika arasında oynanacak. Brezilya milli takımı gerçekten hazır bir görüntü sergiliyor. Grup maçlarından itibaren favori olduklarını gösterdiler. 2.turda da Meksika’yı 2 golle geçmeyi başardılar. Bana göre en önemli sınavlardan biriside bu karşılaşma olacak. Her ne kadar Belçika henüz hazır olmasa da Japonya karşısında tökezlese de çok önemli silahları var. Önemli bir İngiltere engelini aştılar. He bu sefer iş farklı. Rakip gerçekten zor. Ancak maçlar oynanarak kazanılıyor. Sahada kazanılıyor. Brezilya milli takımı ne kadar favori olsa da Belçika’da o kadar favori. Keyifli bol gollü bir maç bekliyorum. 2,5 gol barajının aşılacağı kanısındayım. Final yolunda herkes göz dağı vermek ister.

0 Yorum "6 Temmuz 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate