28 Haziran 2018 iddaa tahminleri


148 Panama – Tunus = Var    1,40
Yorum= 2018 Dünya Kupası G Grubunda iddiası bulunmayan Panama ile Tunus karşı karşıya geliyor. Bir nevi prestij niteliği taşıyan bir karşılaşma bekliyorum. Artık son maçlar. Bu müsabaka ile beraber iki ekip turnuvaya veda edecekler. Kendini gösterme Avrupa’ya izlettirme adına son karşılaşma. İki ekibinde rahat oynayacağını düşünerek seyir zevki yüksek gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim iki ekibinde gol bulacağı yönünde olacak.

146 Senegal – Kolombiya = 2    1,65
Yorum= 2018 Dünya Kupası H Grubunda Senegal ile Kolombiya karşı karşıya geliyor. Senegal’in 4 puanı bulunuyor. Puantajda şuan 2.sıradalar. Kolombiya’nın ise 3 puanı bulunuyor ve 3.sırada. Geride kalan 2 müsabakada Senegal takımının göz doldurduğunu ancak savunmada önemli eksikliklerinin olduğu kanısına vardım. Yine de genel anlamda iyi olduklarını belirtmekte fayda var. Grubun favorisi olarak çıkan Kolombiya ise ilk müsabakada Japonya’ya kaybetti. Hakem kararı biraz ağır olsa da Kolombiya’nın yenildiği gerçeğini değiştirmez. Ardından gelen farklı Polonya galibiyetinin takımı kendine getirdiğini düşünüyorum. Beraberlik halinde Japonya’nın yenilmesi gerekiyor ki tur atsınlar. Ancak Japonları’da genel anlamda izlediğimde hiçte yenilecek gibi durmuyorlar. Sonuç olarak her ne kadar Senegal 2 maçta da göz doldursa da Japonlar karşısında önemli  hatalar yaptıklarını düşünüyorum. Kolombiya takımının da ne kadar potansiyelli oyunculara sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu karşılaşma da zorlansa da Kolombiya’nın işini şansa bırakmayacağını bir şekilde kazanıp yoluna devam edeceğini düşünüyorum.

793 Polonya – Litvanya = 2   (-7,5)    1,70
Yorum= Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubunda Polonya evinde Litvanya’yı ağırlıyor. Polonya’nın grupta 4’te 2 yaptığını ve evindeki maçları kazandığını görüyoruz. Ancak deplasmanda iyi oynamadıkları ortada. Litvanya ise 4’te 4 yaparak lider konumda bulunuyor. Gayet iyi durumdalar ve işi bitirmek için oynayacaklar. Gruptaki takımlardan da çok daha üstün olduklarını düşünüyorum. Kadro, kalite adına söylenecek pek fazla bir şey yok. Onlar adına iyi bir hazırlık karşılaşması olacak gibi duruyor. Litvanya’nın 7,5 baremini rahat bir şekilde aşacağını düşünüyorum.

1 Yorum "28 Haziran 2018 iddaa tahminleri"

  1. Tebrikler güzel yorumlardı. Umarım bu şekilde devam edersiniz. Piyasada artık her şeyi ücretli veriyorlar Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate