27 Haziran 2018 iddaa tahminleri



144 İsviçre – Kosta Rika = 1     1,50
Yorum= 2018 Dünya Kupası E Grubunda 2.sırada bulunan İsviçre son sırada bulunan rakibi Kosta Rika ile karşı karşıya geliyor. İsviçre ekibi ilk karşılaşmada Brezilya’dan 1 puan almış, sonrasında ise Sırbistan’ı zorlanarak yenmeyi başarmış 4 puan toplamıştır. Önemli avantajları bulunsa da belirli ölçülerde gruptan çıkamama ihtimalleri bulunuyor. Kosta Rika takımı ise 2’de 0 çekerek turnuvaya veda etmeyi garantiledi. Onlar adına bu karşılaşma tamamen bir prestij içeriyor. Bu da rahat bir oyun ortaya koyacaklarını gösterir. Her neyse grubun diğer karşılaşması ile dengeli gidecek bir müsabaka bekliyorum. Ancak her ihtimali göz önüne alırsak İsviçre’nin diğer ihtimalleri düşünerek oynayacağını ve kendi göbeğini kendisinin keseceğine inanıyorum. Tercihim İsviçre’den yana olacak. Oran cazip geliyor.

141 Meksika – İsveç = Var    1,55
Yorum= 2018 Dünya Kupası F Grubunda 6 puan ile lider konumda olan Meksika ile 3 puan ile 3.sırada bulunan İsveç karşı karşıya geliyor. Bu grupta durumlar baya bir karıştı. Matematiksel ve aritmetik olarak son sırada puansız olan Kore’nin bile gruptan çıkma şansı bulunuyor. Biraz zor bir ihtimal olsa da böyle bir grup işte…Meksika’dan başlayacak olursak güzel 2 müsabaka çıkardıklarını düşünüyorum. Hemen hemen garantilediler. Liderlik adına da 1 puan yetecek. Ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki bu grupta lider çıkmak demek olasılıklar dahilinde Brezilya ile 2.turda eşleşmemek demek. İsveç cephesine geçecek olursak, onlar adına da çok kritik bir karşılaşma olacak. Ya tamam ya devam maçı. Ayrıca maçı kazanmaları da yetmiyor. Diğer maça göre farklı kazanmaları gerekiyor. Averaj da önemli. İki ekip adına da kritik bir karşılaşma olacak. İsveç’in yüklendiği Meksika’nın kapandığı bir karşılaşma beklesem de kontra fırsatlarını değerlendirecek önemli silahları var Meksika’nın. Yani oynayan takıma karşı daha bir güzel oynuyorlar. Sonuç olarak iki ekibinde gol bulacağı yönündeyim.

142 Güney Kore – Almanya = 2    1,05
Yorum= F Grubunda bir diğer karşılaşmada da Güney Kore ile Almanya karşı karşıya geliyor. Grubu içinden çıkılmaz bir hale sokan Almanya kazanmak zorunda. Aksi halde işleri zor gözüküyor. He mantıken beraberlik yetmez mi? Yetebilir belki… Ama İsveç’in alacağı bir galibiyet yada beraberlik dahilinde fazladan bir sarı kart gördüklerini düşünüyorum. İsveç çıkıyor. Evet för play uygulaması gereği averaj aynı attıkları golde aynı olursa takımların gördükleri karta bakıyorlar. Güney Kore takımı ise 2 karşılaşmada da bekleneni veremedi.
İyi değiller. Her neyse sonuç olarak bakacak olursak Almanya’nın işini şansa bırakmayacağını ve kazanacağını düşünüyorum. Alternatif olarak handikaplı kazanacağı seçeneği de denenebilir.
Bülten darlığından dolayı bu şekilde bir kupon çıkarttım. Oran pek de iç açıcı gelmese de yapacak bir şey yok.
Herkese bol şans dilerim.

0 Yorum "27 Haziran 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate