20 Haziran 2018 iddaa tahminleri


119 Uruguay – Suudi Arabistan = 1 (h)  1,25
A Grubu’nda 2. Maçlar oynanıyor. Ev sahibi Rusya dün oynadığı karşılaşmada Mısır’ı yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Ancak bu grupta amaç kim lider olarak çıkacak. Sürprizlerle dolu bir dünya kupası izliyoruz. Uruguay ilk karşılaşmada genel olarak topa hakim bir görüntü sergilese de sonuca gidemedi. Son dakikalarda bulduğu gol ile kazandılar. Suudi Arabistan ise hazırlık maçlarından uzakta bir performans ile Rusya’ya farklı kaybetti. İlk başta da söylediğim gibi Uruguay adına da liderlik önemli diye düşünüyorum. Bu da averaja bakabilecek bir pozisyon alabilir. Bu yüzden Uruguay’ın rahat kazanacağı yönündeyim. Oran cazip olmasa da maç tamamlama adına kullanılabilir.

118 Portekiz – Fas = 1    1,40
B Grubu’da 2. Karşılaşmalar tamamlanacak. Portekiz bu sefer Fas ile karşı karşıya geliyor. İlk maçta Ronaldo’nun önderliği ile İspanya ile oynanan maçta 3-3 berabere kalarak formda olduklarını gösterdiler. Fas ise tam bir fiyasko oldu. İran ile oynanan maçta bir türlü skoru bulamadılar, uzatmalarda yedikleri golle İran’a boyun eğdiler. Gerçi maç birazda satış kokuyordu. Her neyse genel olarak baktığımızda Portekiz milli takımının rakibin üzerinde olduğunu ve kazanacağını düşünüyorum. Oran biraz yüksek geldi. Değerlendirmekte fayda var.

783 Le Mans – Monaco = 2/2  (-0,5-1,5)  2,25
Son maçta bir basketbol ile tamamlamak istedim. Serinin 4.karşılaşması oynanacak. Le Mans evinde Monaco’yu ağırlıyor. Seride de avantaj sahibi gözüküyor. Fakat bu karşılaşma da artık Monaco’nun işleri iyice çıkılmaz hale sokmayacağını ve de hata yapmayacağına inanıyorum. İşi baştan sıkı tutarak sonuca gideceklerini düşünüyorum.

Genel anlamda bakacak olursak kısıtlı bülten ve İskandinav ülkelerinin olduğu maçlar görüyoruz. O yüzden hergün maç veya kupon verilemiyor. Sonuçta kuponlarda gelmiyor ama bir başarı oranı var. Bunu en aşağıya doğru çekmek istemiyorum. Bu yüzden bazı günlerde maç veremiyoruz. Yani bültenin durumuna bağlı olarak karşılaşma veriyoruz. O yüzden facebook’dan veya diğer sosyal medya platformlarından ekstra maç sormayın. Kupon var ise sitede bu adreste yayınlanır zaten.

0 Yorum "20 Haziran 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate