10 Haziran 2018 iddaa uzun vadeli tahminleri


2018 Dünya Kupası’nda uzun vadeli olarak değerlendirebileceğimiz gruplar var. Bununla ilgili grupları incelediğimde değerli oranların olduğunu fark ettim. Bu boş geçen bültende uzun vadede grup aşamasının kazanç sağlayabileceğini düşünüyorum.

52 Dünya Kupası Grup A  (Birinci kim olur?)
            2018 Dünya Kupası A Grubunda Mısır, Rusya, Suudi Arabistan ve Uruguay ülkeleri bulunuyor. Mısır’dan başlamak gerekirse; Salah’ın büyük faktörü olduğunu ve belki de takımı ikinci tura çıkarabilecek gücü olduğu inancındayım. Gördüğüm kadarı ile iyi bir grafik çiziyorlar. Ev sahibi Rusya ise henüz takım olma yolunda zorlanıyor. Bunu hazırlık karşılaşmalarında net bir şekilde gördük. Zaten ev sahibi olamasalardı bu turnuvaya da katılamazlardı, düşüncesindeyim. Tabii ki yine de unutmamak gerekiyor ki ev sahibiler ve takımın yüzde 90’ı Rus liginde mücadele ediyor. Suudi Arabistan ise geçtiğimiz yıllara nazaran daha iyi bir görüntü çiziyor. Artık o fark yiyen takım gitmiş, farklı bir takım gelmiş, görüntüsü var. Gelelim grubun favorisine… Evet Uruguay her kupada her turnuva da biz varız görüntüsünden hiç bir şey kaybetmeyen Güney Amerika temsilcisi. Her ne kadar Güney Amerika gruplarında Brezilya’ya karşı 10 puanlık bir fark yeseler de 2.sıradan bu turnuvaya katılmayı başardılar. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Kadro kalite açısından gruptaki diğer takımlardan gayet üstünler. Bu gruptaki favorim ve grubu lider tamamlayacak olan takımın Uruguay olduğuna inanıyorum. Oran fena gözükmüyor.
Tahmin = Uruguay  1,70

53 Dünya Kupası Grup B  (Grup sonuncusu kim olur?)
            Dünya Kupası B Grubu’nda Fas, İspanya , Portekiz ve İran bulunuyor. Burada ilk 2 sıra için İspanya ve Portekiz’in kıyasıya mücadele edeceğini düşünüyorum. İspanya’nın belirsizliği beni düşündürüyor. Yani Portekiz neden 1.olmasın? diye düşünüyorum. Ama tabii ki yine de İspanya bu tip turnuvalara farklı çıkıyor. Her neyse Portekiz’den bahsetmek gerekirse zor bir grup olmadığını düşünüyorum. Yine Ronaldo faktörü ön plana çıkacaktır. Ama sadece Ronaldo değil Portekiz artık takım gibi oynama yolunda çok emin adımlar attı. Kısacası ilk iki sıra bu iki ülke arasında olacak gibi duruyor. Ama Fas milli takımını da yabana atmamak gerek. Yine onlarda üzerine koyarak gidiyorlar. Alacakları bir beraberlik olayları farklı yöne çekip onların bile şansını arttırabilecektir. Son olarak İran. Gerçekten vasat bir görüntü. Zor bir grupta olduklarını kendileri de biliyor. Hazırlık karşılaşmalarında izleyebildiğim kadarı ile henüz bu turnuvaya hazır olmadıklarını açıkça gördüm. Yani buradaki takımlar onlara 2 beden büyük. Sonuç olarak İran milli takımının grup sonuncusu olarak turnuvaya veda edeceği görüşündeyim.
Tahmin = İran    1,60

54 Dünya Kupası Grup C (Grup sonuncusu kim olur?)
            Dünya Kupası C Grubu’nda Danimarka, Fransa, Peru ve Avustralya ülkeleri bulunuyor. İlk iki sıra Fransa ve Danimarka arasında geçecek gibi duruyor. Genel anlamda bakacak olursak 4 ülkede iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Fransa’nın grubu lider olarak tamamlayacağında hem fikirim. Ancak 2.lik arasında Danimarka veya Peru arasında gidip geliyorum. Çünkü Danimarka o kadar lanet bir ülke ki çok dengesiz sonuçlar alabiliyorlar. Yani bir anda izliyorsunuz. Danimarka gitmiş farklı bir ülke gelmiş. Yine de 2.lik adına iddialılar. Peru’yu da yabana atmamak gerekiyor. Bir sürprize imza atabilecekleri ihtimaller dahilinde diye düşünüyorum. Avustralya takımı ise yine dengesiz takımlara örnek bir takım. Bir anda maç koptuğu anda gidiyor. Farklı sonuçlar alıyorlar. Ben Peru ve Danimarka arasında 2.lik mücadelesinin geçeceği inancındayım. Avustralya’nın bu pozisyona giremeyeceğini düşünmekteyim.
Tahmin = Avustralya   1,70

55 Dünya Kupası Grup D (Grupta ilk iki takım hangileri olur?)
            Dünya Kupası D Grubu’nda Arjantin, Hırvatistan, İzlanda ve Nijerja bulunuyor. Arjantin ve Hırvatistan arasında ilk iki sıra adına kıyasıya bir mücadele olacağı kanısındayım. İki ekibinde müsabakalarını izlediğimizde gayet formda olduklarını görüyorum. Özellikle Hırvatistan takımı da turnuvaya oldukça iddialı giriyor. Her ne kadar İzlanda mücadele anlamında bir şeyler yapmaya çalışsa da bunları zorlayacak gücünün olmadığını görüyorum. Yine Nijerya’nın da zorlayacak kapasitesi olmadığı inancındayım. Sonuç olarak bu gruptan Arjantin ve Hırvatistan’ın çok fazla zorlanmadan üst tura çıkacağını düşünüyorum.
Tahmin = Arjantin ve Hırvatistan   1,60

56 Dünya Kupası Grup E  (Grupta ilk iki takım hangileri olur?)
            Dünya Kupası E Grubu’nda Brezilya, İsviçre, Sırbistan ve Kosta Rika takımları bulunuyor. Bu grupta mutlak favori Brezilya olduğu gözüküyor. Kesinlikle öyle. Buradaki oyun farklı yalnız. 2.Lik adına İsviçre ve Sırbistan’ın aynı oranda olması benim dikkatimi çekti. Ki hazırlık maçları olsun veyahut diğer turnuvalar, takım gücü v.s. İsviçre takımının çok daha üstün bir takım olduğu inancındayım. Kosta Rika takımının bu mücadele içerisine giremeyeceği düşünüyorum. Sonuç olarak ilk iki sıra Brezilya ve İsviçre olur. Kol kola ikinci tura çıkarlar düşüncesindeyim.
Tahmin = Brezilya ve İsviçre   1,90

57 Dünya Kupası Grup F   (Birinci kim olur?)
            Dünya Kupası F Grubu’nu incelediğimizde Almanya, İsveç, Meksika, Güney Kore’yi görüyoruz. İsveç takımı son anda İtalya’yı saf dışı bırakıp buraya katılmayı başarmıştı. Ancak hazır olmadıklarını düşünüyorum. Yine Meksika’da hazır değil. Almanya’nın isminin bile burada 1.lik adına yeteceği inancındayım. Özellikle bu tip turnuvalara farklı bir hava ile çıkan panzerlerin işlerini şansa bırakmayacaklarını ve ikinci turda olası bir erken finale faal vermeyeceği kanaatindeyim. Almanya grubu lider tamamlar.
Tahmin = Almanya    1,25

0 Yorum "10 Haziran 2018 iddaa uzun vadeli tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate