22 Haziran 2018 iddaa tahminleri

125 Nijerya – İzlanda = 0-2 (ç)   1,24
2018 Dünya kupasında D Grubunda Nijerya ile İzlanda karşı karşıya geliyor. Grupta alınan sonuçlar ile birlikte grup iyice karışmış favori Arjantin’in çıkma ihtimali bile azalmıştır. Dünkü alınan ağır yenilgi Arjantin açısından işleri çıkılmaz hale sokabilir. Her neyse bu maça dönecek olursak Nijerya takımını ilk maçta izleme fırsatımız oldu. Hırvatlara karşı bir varlık gösteremediler ve bu turnuvaya hazır olmadıklarını gördüm. İzlanda ise Arjantin’e karşı iyi savunma yaparak altın değerinde 1 puanı kaptı. He şansı da yaver gittiğini belirtmek gerek. Ama yine de sonuca bakarsak 1 puanı almayı bildiler. Genel olarak incelediğimde iki ekipten de kıyasıya bir mücadele bekliyorum. Ancak İzlanda’yı bir adım önde görüyorum. En kötü ihtimalle yenilmeyeceklerdir. Tercihim 0-2 çifte şanstan yana olacak.

124 Brezilya – Kosta Rika = 1 (h)   1,30
E Grubu’nda 2.maçlar oynanıyor. Brezilya ile Kosta Rika takımı karşı karşıya geliyor. İlk karşılaşmada Brezilya İsviçre’yi yenememiş 1 puan ile yetinmek zorunda kalmıştı. Genel anlamda iyi oynadıklarını ancak şanssızlıklardan dolayı kazanamadıklarını düşünüyorum. Kosta Rika takımı ise Sırbistan’a 1-0 ile boyun eğmek zorunda kaldı. Kafa kafaya giden maçta 1 puan almaları içten bile değildi. Ama olmadı. Başaramadılar. Bu karşılaşmada Brezilya’nın büyüklüğünü gösterip ipleri eline alacağını ve farklı bir galibiyete imza atacağını düşünüyorum.

126 Sırbistan – İsviçre = 2     2,40
Grupta bir diğer müsabakada Sırbistan ile İsviçre arasında oynanacak. Sırbistan ilk maçta Kosta Rika’yı zorlansa da yenmeyi başarmıştı. Önemli bir avantaj yakaladılar. Ancak İsviçre’nin hiç de öyle yabana atılacak bir takım olmadığını düşünüyorum. Onlarda Brezilya’dan 1 puan aldılar. Sonuç olarak genel anlamda yükselen bir grafik içerisinde olan İsviçre bana daha yakın geliyor. Oyun, disiplin anlamında daha iyi ve sonuç odaklı olduklarını ve bu maçın öneminin fazlasıyla farkında olduklarını düşünüyorum. İsviçre kazanır. Oranda cazip duruyor.

Dünya kupasına genel anlamda baktığımızda uzun vadeli kuponumuz maalesef ki yattı. Ancak çok ciddi sürprizlerin olduğunu görmekteyim. Çok yüksek bahisler oynamayın. Farklı sonuçlar çıkabiliyor. Herkese bol şans ve bol kazançlar dilerim.

0 Yorum "22 Haziran 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate