2018 Dünya Kupası iddaa tahminleri


2018 Dünya Kupası’nda ikinci tur maçları oynanacak. Genel itibari ile bakıldığında Polonya’nın o ölüm grubundan çıkamayacağını hatta sonuncu olacağını az çok tahmin etmiştim. Ancak Almanya gerçekten beni de şaşırttı. Onun dışında Arjantin’in son anda yırtması da beklenmeyen sonuçlardan diye düşünüyorum. Her neyse genel anlamda son 16 turunu değerlendireceğiz.

151 Fransa – Arjantin = ilkyarı 0     1,65
Yorum= C Grubunu 7 puan ile lider tamamlayan Fransa D Grubunu 4 puan ile 2.sırada bitiren Arjantin ile eşleşti. Fransa adına gruplardaki performansına bakacak olursak oldukça iyi mücadele ettiklerini bir şekilde sonuç aldıklarını görüyoruz. Ancak kadro kalite anlamında bir tık aşağıda olduklarını, kaldıklarını söylemeden geçmek yanlış olmaz. 2 maçta da zorlandılar. Son karşılaşmada da Danimarka’ya karşı aldıkları beraberlikle lider çıktılar. Tek şansları belki de kura diye düşünüyorum. Çünkü Arjantin’de iyi değil. Beklenen seviyenin altında kaldı. Son maçta Nijerya’yı geçmeyi başardılar. Grupta oldukça zorlandılar. Ancak gruptaki 3 müsabakadan önemli dersler çıkardıklarına inanıyorum. Kontrollü bir ilk yarı bekliyorum. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var, Arjantin tarihinde Fransa’ya hiç kaybetmemiş. Psikolojik bir üstünlük kurabilir. İki ekipte de önemli isimler var. Maç sonucu adına taraf bahsi riskli geliyor. Tercihim ilk yarının beraberlikle biteceği yönünde.

152 Uruguay – Portekiz = 0    2,70
Yorum= Dünya Kupası son 16 turunda en zor eşleşmelerden biri de bu karşılaşma olacak. A Grubu lideri Uruguay, B Grubu 2.si Portekiz ile eşleşti. Uruguay son maçta beklenenin aksine ev sahibi Rusya’yı iyi bir oyunla farklı yenmeyi başardı. İlk 2 maçta defans yaparak kazandılar. Yani ekibin ofans oynayarak ne kadar tehlikeli bir takıma dönüştüğünü gördük. Küçük maçlara değil de büyük maçlara daha bir hırsla çıktıklarına inanıyorum. Ayrıca turnuvaya da ısındılar. Portekiz milli takımı ise ilk karşılaşmada İspanya ile 3-3 berabere kaldı. Sonrasında Fas’ı yendiler. Son maçta da İran ile berabere kalarak belki de istemeyecekleri bir rakip ile eşleştiler. Genel anlamda incelediğimizde Portekiz takımı geçtiğimiz yıllara oranla daha dinamik daha oturmuş bir görüntü sergiliyor. Ancak defansta yapılan hatalar pahalıya patlayabiliyor. Özellikle duran toplarda çok zayıflar. Defans için söylüyorum. Tabii ki Ronaldo faktörü unutulmamalı. Kilit isim olarak bu maçta da ondan çok fazla şey beklenecek. Sonuç olarak iki ekibi de tartıya koyduğumuzda maçın uzayabileceği ihtimali ağır basıyor. Tura Uruguay’ın yakın olduğunu söyleyebilirim. Ama mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyor, 90 dakikanın beraberlik ile tamamlayacağını düşünüyorum.

153 İspanya – Rusya = 1    1,40
Yorum= B Grubu lideri İspanya, A Grubu 2.si Rusya ile eşleşti. İspanya genel olarak bakıldığında henüz tam tat vermiyor. Grupta oynadıkları büyük maçta Portekiz karşısında zorlandılar. Diğer karşılaşmalarda da zorlandıklarını ama bir şekilde sonuç aldıklarını görüyoruz. Şimdide en önemli maçlarından birine çıkacaklar. Rakip ev sahibi Rusya. Rusya ilk 2 maçta ev sahibi özelliğini kullanarak farklı galibiyetler aldı. Ancak bu son maçta tutmadı. Çünkü rakip güçlüydü. Hemen hemen her turnuvada olan Uruguay takımından fark yediler. Yani güçlü takımlara karşı oynayamadıklarını görüyoruz. Şimdiki rakipte her ne kadar formsuz olursa olsun İspanya… Pas trafiğini iyi ayarlayan oyunu domine eden bir İspanya’dan bahsetmemek elde değil. Turnuvaya iyi başlamamış olsalar da bu karşılaşmada toparlanacaklarını ve o her zamanki oyunlarını oynayacaklarını düşünerek İspanya’nın çeyrek final biletini alacağını düşünüyorum.

154 Hırvatistan – Danimarka = 1     1,60
Yorum= D Grubu lideri Hırvatistan C Grubu 2.si Danimarka ile eşleşti. Belki de turnuvanın en iyi eşleşmelerinden biri oldu onlar için. Yani Hırvatlar için. Grupta önemli başarılara imza attılar, formlarının yükselişini herkese gösterdiler. Takım olarak bence şuan Belçika ile kafa kafaya oynayabilecek kapasiteye sahip olduklarını düşünüyorum. Danimarka takımı da her ne kadar istediğini alsa da grupta 2.sıradan yoluna devam etse de biraz zorlandıklarını düşünüyorum. Şimdide onları büyük bir maç bekliyor. Sonuç olarak Hırvatistan’ın form grafiğini sürdüreceğini bir şekilde kazanacağını, 90 dakikada bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Tercihim Hırvatlardan yana olacak. Oran cazip geliyor.

155 Brezilya – Meksika = 1     1,30
Yorum= E Grubu lideri Brezilya milli takımı F Grubu 2.si Meksika ile eşleşti. Aralarında birçok kez karşı karşıya gelen iki takımın eşleşmesi biraz enteresan olsa da yapacak bir şey yok. Brezilya’yı değerlendirecek olursak genel anlamda grup aşamalarında Kosta Rika maçında biraz zorlandıklarını ancak bir şekilde son anlarda da olsa kilidi açtıklarını düşünüyorum. Yani bir şekilde kilidi açıyorlar. Meksika’nın da defans yapamadığını İsveç karşısında gördük. Her ne kadar ilk 2 maçını kazansalar da İsveç’te tel tel döküldüler ve yine Almanya kıyağını yaptı. Ben çıkmıyorum siz çıkın dedi. Mizah bir yana bu karşılaşmada Meksika’nın çok fazla şansının olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak Brezilya’nın kazanacağı kanısındayım. Oran yükseltmek adına hadikap tercihi de değerlendirilebilir. Üst seçeneği de alternatifler arasında.

156 Belçika – Japonya = 1 (h)   1,70
Yorum= G Grubunu lider tamamlayan turnuvanın formda takımlarından Belçika, H Grubu sürprizi Japonya ile eşleşti. Belçika’nın ilk müsabakadan itibaren ne kadar formda olduğunu sonuca çok çabuk gittiğini gördük. Son maç hariç. Yani İngiltere maçı. O da normaldir. Sonuçta büyük takım ile oynuyorsun. Yine de sonuç aldılar. Hatta 2-0,3-0 bile bitebilirdi. Ancak 1-0 kazandılar. Ama ne kadar hazır olduklarını gösterdiler. Japonya milli takımı ise ilk müsabakada Kolombiya’yı yenerek herkesi şaşırtmıştı. Tabii maçın hemen başında bir penaltı ve kırmızı kartı da işin içine katarak değerlendirmek gerekiyor. Senegal maçında zorlandılar ve son maçta formsuz Polonya’ya kaybettiler. Yine şansları yanında olan Japonya 1 sarı kart az görmesi ile turu attı. Ama artık rakip güçlü Belçika. Yani buraya kadar. Bu karşılaşmada Belçika’nın zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. Şansta bir yere kadar. Sizce de öyle değil mi ?

157 İsveç – İsviçre = 0     2,80
Yorum= F Grubunu lider tamamlayan İsveç E Grubu 2.si İsviçre ile eşleşti. İsveç milli takımından başlayacak olursak, önemli bir başarı elde ettiklerini düşünüyorum. Her ne kadar Almanya’yı yenemeseler de önemli iş yaptılar. Son maçta hayranlıkla izledim. Meksika’yı resmen bitirdiler. Aslında Almanya’ya karşıda iyi oynadılar ve çıkmayı sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. İsviçre milli takımı ise kilit maçı olarak Sırbistan’ı yenmeyi başardı. İyi oynamasalar da kazanmayı bildiler. Her ne kadar son maçta göz doldurmasalar da, bu tip organizasyonların hep içerisinde olan bir İsviçre var. Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma beklemekle birlikte maçın uzatmaya gideceği kanısındayım. Tercihim beraberlikten yana olacak.

158 Kolombiya – İngiltere = Var    1,75
Yorum= H Grubunu lider tamamlayan Kolombiya ile G Grubunu 2.sırada tamamlayan İngiltere eşleşti. Kolombiya takımı ilk karşılaşmada hakem sayesinde tökezlese de sonradan iyi toparladı ve ilk maçı kaybetmelerine rağmen yine de grubu lider tamamladılar. Oyun ve performans adına iyi olduklarını düşünüyorum. İngiltere milli takımı ise grupta 2’de 2 yaptı. Ancak son maçta Belçika’ya alınan yenilgi genel olarak takımı üzdü. Çünkü iyi oynamadılar. Defans ön planda tutuldu ve zevksiz bir maç izledik. Bu karşılaşmada iki ekibinde terazide dengede olduğunu varsayarsak atılacak erken bir golün maçın kaderini değiştireceğini göz ardı edemeyiz. Ki iki potansiyeli yüksek takım karşı karşıya geliyor. Oran ne kadar ısırırsa ısırsın karşılıklı gol veya gollerin olabileceği seyir zevki yüksek bir 90 dakika bekliyorum.

Genel anlamda 2018 Dünya Kupası ikinci tur eşleşmelerini inceledik. Çeyrek finale kalabilecek takımlar hakkında yorumlarda bulunmaya çalıştık. Güncel iddaa tahminleri ile güncel iddaa kuponlarını paylaşmaya devam ediyoruz. 2.tur maçları tamamlanmadan Dünya Kupası hakkında iddaa tahminleri gelmeyecek.

0 Yorum "2018 Dünya Kupası iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate