4 Mart 2018 iddaa tahminleri

132 Konyaspor – Yeni Malatya = ilkyarı 0     1,75
Spor Toto Süper Ligde ateş hattında bulunan Konyaspor 9.basamaktaki rakibi Yeni Malatya’yı ağırlıyor. Ev sahibi Konya geçtiğimiz hafta Akhisar deplasmanında farklı kaybetmişti. Genel anlamda bir şeyler yapmak istediler ama olmadı. Karşılaşma öncesi çok önemli  eksikleri bulunmuyor. Yeni Malatya takımı ise 3 maçtır kaybetmiyor. Son maçta Karabük’ü evinde yenmeyi başardılar. Genel olarak dirençli bir oyun ortaya koyuyorlar. Zor bir maç olacak. Yani mücadele gücü üst düzeyde olacağı kesin. İki ekip de kazanmak adına elinden geleni fazlasıyla yapacaktır. Her ne kadar Konya saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecekse de ilk yarının kontrollü başlayacağı inancındayım. Tercihim ilk yarı beraberliğinden yana olacak.

133 Brighton – Arsenal = 2     1,65
            İngiltere Premier Lig de 12.basamakta bulunan Brighton evinde 6.sıradaki Arsenal’ı konuk edecek. Ev sahibi Brighton son maçta evinde Swensea’yı farklı yenmeyi başardı. 4 haftadır ligde kaybetmiyorlar. Ancak rakip bu sefer daha dişli ve yeterince puan kaybı yaşadı. Evet Arsenal’dan bahsediyoruz. Arsenal takımı son 2 maçını kaybederek baya bir geriye düştü. Puantaj olarak yukarıyı yakalamak istiyorlar ise bir an önce tekrardan toparlanmaları gerekiyor. Tabii bu maçlarda büyük takımlarla oynadıklarını da pas geçmemek gerek. Ancak yine de daha iyi mücadele edebilirlerdi. Her neyse sonuç olarak Arsenal’in bu karşılaşmada zorlansa da galibiyete ulaşacaktır. Tercihim Arsenal’dan yana olacak.

156 Real Sociedad – Deportivo Alaves = Var    1,40
            İspanya La Liga’da alt sıraların mücadelesinde Real Sociedad evinde bir basamak üzerindeki rakibi Alaves’i konuk ediyor. Ev sahibi Real Sociedad takımı son maçta Betis deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü. İki ekipte iyi mücadele etti. Fakat gol çıkmadı. Alaves takımı ise son maçlarını incelediğimizde iyi bir çıkış yakaladı ve ateş hattından biraz olsun kurtuldu. Rahat bir nefes aldılar. İki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Real Sociedad’ı bir adım önde görüyorum. Ancak taraf bahsi biraz riskli geliyor. Taraf bahsine oynamaktansa karşılıklı gol olabileceği daha mantıklı duruyor. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

139 Udinese – Fiorentina = Var      1,55
            İtalya Seri A’da orta sıraların mücadelesinde Udinese ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Udinese takımı ligde 4 maçtır kazanamıyor ve son 3 maçını kaybettiler. Son maçta Sampdoria deplasmanında iyi oynadılar fakat geç gelen gol teselliden öteye gitmedi. Maçı kaybettiler. Fiorentina takımı ise son maçta evinde Chievo’yu tek gol ile devirmeyi başardı. İki ekibinde bu karşılaşmada kazanma adına elinden geleni fazlası ile yapacağını düşünerek karşılıklı gol veya gollerin olabileceği yönündeyim.

538 Sparta Rotterdam – Den Haag = Var    1,35
            Hollanda Eredivisie de son sırada bulunan Sparta Rotterdam evinde 8.basamakta bulunan rakibi Den Haag’ı konuk edecek. Ev sahibi Rotterdam için zor günler başladı. Aldığı sonuçlar ile bu duruma düştüler. Gerçi son karşılaşmalarını incelediğimizde zor takımlar ile karşı karşıya geldikleri yine de ezilmediklerini görebiliyoruz. Yani takım bir çıkış yakalama zorunda. Artık bir yerden başlamaları gerekiyor. Den Haag takımı ise Avrupa Ligine gitme adına önemli bir çıkış yakalamış durumda. 5 maçtır kaybetmiyorlar. Son maçta zorlu Ajax deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başardılar. İki ekibinde gol yollarında zorlanmadığına inanarak taraf bahsi yerine karşılıklı gol veya goller çıkacağını düşünüyorum. Oran yetersiz gelenler ev sahibi galibiyetine de oynayabilirler.

529 Boluspor – Ankaragücü = 0-2 (ç)    1,50
            Spor Toto 1.Liginde 7.sırada bulunan Bolu evinde 3.sırada bulunan rakibi Ankaragücü’nü ağırlıyor. Ev sahibi Bolu takımı son 4 maçta 3 galibiyet alarak iyi bir çıkış yakaladı. Genel anlamda da iyi oldukları inancındayım. Ancak bu sefer biraz daha sert bir rakip ile oynayacaklar. Ankaragücü takımı ise son 3 maçta 1 galibiyet aldı. Takımda biraz sendeleme var. Ama toparlanacak güçleri var. Onlarda süper lige doğrudan çıkmanın hesaplarını yapıyorlar. Bu karşılaşmada mücadele gücünün yüksek olacağı kanısındayım. Toparlanma açısından Ankaragücü’nü bir adım önde görüyor en kötü ihtimalle yenilmeyeceğine inanıyorum.

0 Yorum "4 Mart 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate