15 Mart 2018 iddaa tahminleri

527 Dynamo Kiev – Lazio = Var      1,40
Ukrayna temsilcisi Kiev evinde İtalyan temsilcisi Lazio’yu ağırlıyor. Ev sahibi Dynamo Kiev takımı ilk maçta avantajlı bir skor elde etti. Açıkçası bende çıkan skora ve oyuna şaşırmadım değil. Herkes Lazio’dan fark beklerken maç 2-2 berabere bitti. Ev sahibi takımın en önemli sıkıntısı ilk maçta oynayan orta saha oyuncusu Garmash’ın cezalı olması. Ancak yine de yerine oynayacak iyi oyuncuları var. Lazio’da son lig maçında Cagliari deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle beraberliği zor kurtardı. Genel anlamda bakıldığında son maçlarda takımda ciddi bir düşüş var. Bu karşılaşmada iki ekibinde son 8 e kalma adına kıyasıya mücadele edeceği, karşılıklı olarak gol veya gollerin olacağını beklemekteyim.

529 Zenit – Leipzig = 1     2,25
Rus temsilcisi Zenit evinde Alman temsilcisi Leipzig’i konuk edecek. İlk karşılaşmayı Leipzig evinde 2-1’lik skor ile kazanmıştı. Ev sahibi Zenit takımı ligde istediği performansı ortaya koyamadı. Şampiyonluk şansları da bir hayli az gözüküyor. Teknik direktör Mancini tamamen takımı kupaya odakladı. Leipzig takımı ise hemen hemen rakibi ile aynı senaryoyu yaşamakta. Ev sahibinde defanstan Emanuel Mammana sakat. Leipzig’de de yine savunmadan Halstenberg’in sakatlığı bulunuyor. Orta alanda da Kevin Kampl’ın da durumu belirsiz. -8 derecede oynanacak müsabakada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Zenit’in bir şekilde galibiyete uzanacağına inanıyorum. Oran denemeye değer.

534 Lyon – Cska Moskova = Var    1,80
Fransa temsilcisi Lyon evinde Rus temsilcisi Cska’yı konuk ediyor. Ev sahibi ilk karşılaşmada zorlu Rusya deplasmanından avantajlı skor ile dönmüştü. Şimdi defans yapmaları gerekiyor. Ancak karşılarında da yabana atılacak bir takım olmadığını düşünüyorum. Özellikle de deplasman performansları daha iyi olan bir Cska Moskova. Tabii ki ilk karşılaşmanın verdiği avantaj ile biraz daha rahat olacak Lyon takımı. İki ekibinde ligde pek bir beklentisinin olmadığını ve tamamıyla kendilerini kupaya odakladıklarını belirtmekte fayda var. İki ekibinde kazanma adına mücadele vereceği bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünerek karşılıklı olarak gol veya gollerin olacağı yönündeyim. Oran biraz korkutucu gelebilir. Ancak ilk maçta da Cska’nın sayısız fırsat kaçırdığını söylemekte yarar var.

0 Yorum "15 Mart 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate