3 Mart 2018 iddaa tahminleri

115 Southampton – Stoke City = 1    1,45
İngiltere Premier Lig’de 16.basamakta bulunan Southampton evinde, düşme hattında bulunan rakibi Stoke City’i konuk edecek. Ev sahibi takım geçtiğimiz hafta sonu zorlu Burnley deplasmanından son dakikalarda bulduğu gol ile 1 puan ile dönmüştü. Genel olarak bakıldığında kazanma adına iyi oldukları bir maçtı. Ancak olmadı. Stoke takımı ise son 2 maçta berabere kaldı. Son maçta Leicester City deplasmanın da kötü olsalar da şansları yaver gitti ve 1 puanı kurtardılar. Sonuç olarak fikstür açısından zorlu bir periyoda girecek olan ev sahibi Southampton takımı varını yoğunu ortaya koyarak bu karşılaşmayı kazanmak isteyecektir. Tahminim ev sahibinden yana olacak.

149 Villarreal – Girona = 1     1,60
İspanya La Liga’da üst sıraların mücadelesinde Villarreal evinde Girona’yı ağırlıyor. Ev sahibi Villarreal takımı hafta arasında oynanan maçta Eibar deplasmanın da kaybetmişti. Genel anlamda daha etkili oynadıklarını düşünüyorum. Ancak bir türlü beraberlik golünü bulamadılar. Girona takımı ise evinde Celta Vigo’yu konuk etti ve maçtan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Celta’nın daha etkili oynadığını belirtmekte fayda var. Bu karşılaşmada daha üst sıraları tırmanmayı hedefleyen Villarreal’in kendi saha ve seyirci avantajını da fazlasıyla kullanıp galibiyete uzanacağına inanıyorum.

152 Leganes – Malaga = 1    1,80
La Liga’da bir diğer karşılaşmada alt sıralarda oynanacak.16.basamakta bulunan Leganes evinde küme düşme hattında bulunan Malaga’yı ağırlıyor. Ev sahibi Leganes son maçta Atletico Madrid deplasmanında farklı kaybetti. Malaga takımı da son 5 maçını da kaybetti. Artık umutlarını yitirdiklerini ve yavaş yavaş 2.ligin hesaplarını yaptıklarını düşünmekteyim. Ligin bitimine az kaldı ve fikstürleri de oldukça zor gözüküyor. Bu karşılaşmada ev sahibi Leganes’in kazanacağı yönündeyim.

387 Excelsior – Alkmaar = Var     1,40
Hollanda Liginin flaş takımı Az Alkmaar, Excelsior deplasmanına konuk oluyor. Ev sahibi Excelsior takımı da son 2 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakaladı. Ancak bu seferki rakipleri epey zorlu ve hırslı. Alkmaar takımı ligde 8 maçtır kaybetmiyor. Bu sezon gerçekten iyiler. Hedefleri de var. En kötü ihtimalle ligi 2.bitirip şampiyonlar ligine gitmek istiyorlar. İki takımında kazanma adına uğraşacağı keyifli bir karşılaşma bekliyorum. Alkmaar’ın deplasmanda da olsa bir adım önde olduğunu, her ihtimale karşı iki ekibinde gol bulmasını daha cazip buluyorum. Karşılıklı gol olur tercihi daha mantıklı duruyor.

317 Aston Villa – QPR = 1      1,55
İngiltere Championship de 3.sırada bulunan Aston Villa evinde 16.sıradaki rakibi QPR’yi ağırlıyor. Ev sahibi Aston Villa takımı son maçta geçtiğimiz hafta Sheffied Wednesday deplasmanında iyi bir geri dönüş yaparak maçı kazanmayı başarmıştı. Üst lige çıkma adına önemli bir galibiyet olduğunu belirtmekte fayda var. Qpr takımı da son 2 maçını kaybetmiş durumda. Son maçta sahasında Nottingham Forest’e farklı yenildiler ve takımda teknik direktör dedikoduları yapılmaya başlandı. Zor bir deplasmana gidiyorlar. İşleri de hiç kolay olmayacak. Saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Aston Villa’nın kazanacağı yönündeyim.

404 Zulte Waregem – Anderlecht = Var     1,30
Belçika Liginde orta sıralarda bulunan Zulte evinde 3.sıradaki rakibi Anderlecht’i konuk edecek. Ev sahibi takım son 2 maçını kazanarak yerinde bir çıkış yakaladı. Son maçta zorlanmalarına rağmen Kortjik deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardılar. Anderlecht takımı ise geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Mouscron’u 5-3 ile geçti. Genel anlamda takım deplasmanlarda zorlanıyor. Ancak iki ekip de gol atmakta da yemekte de zorlanmıyorlar. Ayrıca lig de son 2 hafta olduğunu da unutmamak gerek. Yani alınacak puan veya puanlar kritik. O yüzden iki ekibinde kazanma adına elinden geleceğini yapacağına inandığım müsabakada karşılıklı gol veya goller bekliyorum.

0 Yorum "3 Mart 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate