27 Mart 2018 iddaa tahminleri

472 Macclesfield Town – Gatashead = Var    1,55
İngiltere Ulusal Lig’de 2.sırada bulunan Macclesfield evinde 13.sıradaki rakibi Gatashead’ı ağırlıyor. Ev sahibi Macclesfield Town bir üst lige çıkmak için galibiyet serisine başlamak zorunda. Son maçta geçtiğimiz hafta arasında Maidstone deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Maçın son anlarına doğru golü yediler. Genel anlamda kazanmaya çalışsalar da sonuç olarak başaramadılar. Gatashead takımı ise ligin orta sıralarında bulunuyor. Pek de iddiaları bulunmuyor. Onlarda son maçlarında sahalarında uzatmalarda buldukları golle Solihull ile 2-2 berabere kaldılar. Bu karşılaşmada direkt üst lige çıkma şansının ihtimali üzerinde durduğum Macclesfield Town’un zorlansa da kazanacağa inanıyorum.

420 Hırvatistan U21 – Moldova U21 (h:2) = 1     1,85
Avrupa U21 Şampiyonası Grup 1’de mücadele eden Hırvatistan evinde Moldova’yı konuk edecek. Hırvatistan puantajda 13 puan ile 2.basamakta bulunuyor. Moldova takımı ise 3 puan ile 5.sırada bulunuyor. Hırvatlar son maçta Çek Cumhuriyetine deplasmanda kaybettiler. Ancak direkt çıkmak istiyorlarsa bunu kazanmaları gerekiyor. 2 handikap çıkmasının pek fazla bir şeyleri değiştirmeyeceğini düşünerek bu karşılaşmada Hırvatistan’ı avantajlı görüyorum. Tercihim ev sahibinden yana olacak.

474 Almanya – Brezilya = Var    1,45
Dev bir karşılaşma. Ne kadar hazırlık maçı statüsünde olsa da kim daha büyük psikolojisi ile oynanacak bir karşılaşma olacağı kesin. Almanya takımı son karşılaşmada 50bin kişinin önünde İspanya ile 1-1 berabere kalmıştı. Genel anlamda iki taraf da kazanmaya yakındı. Ancak yenişemediler. Brezilya ise zorlu karlı soğuk Rusya deplasmanından galibiyet ile dönmeyi başardı. Hem de net bir skorla (3-0). Sanki Brezilya bir tık önde gibi olsa da zor bir karşılaşma olacak. Bu mücadelede iki ekibinde kazanma adına fazlasıyla mücadele edeceğini düşünüyor aynı zamanda gol veya goller çıkacağına inanıyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

487 Fas – Özbekistan = 1    1,40
Her geçen gün biraz daha üzerine koyarak ilerleyen Fas milli takımı Özbekistan’ı konuk ediyor. Yine hazırlık maçı olması bizim için bir handikap olsa da bültende öne çıkan karşılaşmalardan bir tanesi olarak gözüme çarptı. Fas takımı son hazırlık maçında Sırbistan’ı 2-1 ile geçmeyi başardı. Dünya Kupasına ne kadar hazır olduklarını gösterdiler. Oysa Sırbistan Avrupa Elemeleri gruplarından D grubunu lider tamamlamıştı. Özbekistan takımı ise son karşılaşmada Senegal ile berabere kalmayı başardı. Ancak o 2 yıl önceki takım yerine farklı bir takım oynuyor gibi. Eskiye göre üzerine koyamadıklarını düşünüyorum. Bu karşılaşmada ne kadar hazırlık maçı da olsa günün kale maçı olarak gördüğüm Fas’ın kazanacağı yönündeyim. 

0 Yorum "27 Mart 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate