26 Mart 2018 iddaa tahminleri Uzun Vadeli


Uzun Vadeli
Liglerin bitmesine yaklaşık 7-8 hafta kalmışken misli girecekler için uzun vadeli bir kupon yapmak avantajlı gözüküyor. Oranlar fena değil. Şimdi takımları inceleyelim:

Belçika Ligi Tahmini
Şampiyon
Club Brugge = 1,20
Belçika’da lig bitmiş gözüküyor. Ancak bir ara bizim ligimizde de olduğu gibi burada da
şampiyonluk turu olacak. Yani ligde ilk 6 takım birbirleri ile hem içeride hem de dışarıda müsabaka oynayacaklar. Sonunda da şampiyon belirlenecek. Şuan Club Brugge’nin en yakın rakibi ile arasında 12 puanlık bir fark söz konusu. Bu da kolay kapanacak gözükmüyor. Ayrıca bu sezon oldukça etkili oynadıklarını da eklemek gerekiyor. Şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyorlar. Buradan şampiyonluğu vermeyecekleri tahmin ediyorum.

Türkiye Süper Ligi
Şampiyon
Galatasaray = 2,00
Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray lider durumda. 1 puanlık fark gözükse de büyük avantaj yakaladıklarını düşünüyorum. Ayrıca fikstür avantajları da bulunuyor. 2 büyük maçı içeride yani kendi sahasında oynayacak olması büyük avantaj. Ligin bitmesine 8 hafta var. Futbol olarak bakıldığında Galatasaray’ın genel anlamda göz doldurduğuna inanıyorum. Başakşehir’i de yabana atmamak gerekiyor. Aslında ligin en iyi oynayan takımı. Tek sıkıntıları taraftarlarının olmamaları. Bu da onları bir adım geriye atıyor. Yani bir Bursaspor gibi veya Göztepe gibi taraftar grupları olsa çok farklı olurdu. Bu tercih baya düşündürürdü. Sonuç olarak ligde Galatasaray’ı çok avantajlı görüyor şampiyonluğu göğüsleyeceğine inanıyorum. Oran cazip duruyor.

Rusya Ligi
Şampiyon
Lokomotiv Moskova = 1,18
Rusya Liginde Lokomotiv Moskova en son 2004-2005 sezonunda 1 puan farkla şampiyon olmuştu. Bu sezon oldukça dikkat çektiler. Uefa Avrupa Liginden de elenmelerinin ardından gözler tamamen Rusya ligine çevrildi. 5 puanlık bir avantaja sahipler. Fikstür açısından da avantajlı olduklarını düşünmekteyim. Tek büyük maçı Zenit olarak görmekteyim. O maçı da evlerinde oynayacak olmaları onlar açısından büyük avantaj. Kısacası formda Lokomotiv Moskova’nın bu sezon şampiyonluğu sırtlayacağına inanıyorum.

İspanya ACB Ligi (Basketbol)
Şampiyon
Real Madrid = 1,45
İspanya ACB Liginde Real Madrid’in 8 puanlık bir avantajı bulunmakta. Bu sezon oldukça formdalar. Geçen sezonda da şampiyon olmuşlardı. Futbol takımının vaziyeti ortada. La Liga’da şampiyon olamayacaklarını herkes biliyor. Bu tarafta yani basketbolda bu sezonda bir tık önde olduklarını düşünüyorum. Oran denemeye değer bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Kupona son olarak da basketbol koyuyorum.
Güzel bir kasa kuponu olduğunu düşünüyorum.

Uzun vadeli iddaa kuponu
Şampiyon - Club Brugge = 1,20
Şampiyon - Galatasaray = 2,00
Şampiyon - Lokomotiv Moskova = 1,18
Şampiyon - Real Madrid = 1,45
                                   T.Oran = 4,10

1 Yorum "26 Mart 2018 iddaa tahminleri Uzun Vadeli"

  1. Bülten darlığından dolayı pazartesi pas geçilecektir. Herkese bol şanslar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate