31 Mart 2018 iddaa tahminleri

320 Giresunspor – Altınordu = Var     1,40
Spor Toto 1.Ligde 11.sırada bulunan Giresun evinde 4.basamakta bulunan Altınordu takımını konuk ediyor. Ev sahibi ekip son maçta Erzurum deplasmanında adeta basket maçı gibi geçen karşılaşmada 5-4 yenildi. Ne kadar maça ortak olmaya çalışsalar da son dakikalarda yediği gol ile mağlup oldular. Bu da onlar adına playy-off şanslarını zora soktu. Psikolojik olarak iyi olmadığı kanısındayım. Ayrıca 1 de defanstan önemli eksik verdiler. Altınordu takımı ise ligde iyi bir çıkış yakaladı. Proje takımı olarak gösterilen bir ekip olmaları da ayrıca güzel bir şey. Üst lige çıkmayı fazlasıyla hak ettiklerini düşünmekteyim. Onlarda son karşılaşmada Denizlispor’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. Sonuç olarak Altınordu takımını bir adım önde görsem de, iki ekibinde kıyasıya bir mücadele göstereceği gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

129 Juventus – Milan = 1     1,45
İtalya Seri A’da lider Juventus evinde 6.sırada bulunan Milan’ı konuk edecek. Ev sahibi Juventus takımı genel olarak bakıldığında şampiyonluk yolunda iyi bir yol kat etti. Ancak son maçta Spal deplasmanında önemli 2 puan bıraktılar. Bir nebze puan farkını açacaklardı. Fakat iyi kapanan bir rakip karşısında oldukça zorlandılar. Bir türlü o galibiyet golünü bulamadılar. Milan takımı da son karşılaşmalarda oldukça olumlu bir grafik çizdi. Kritik galibiyetler ile üst tarafta iddialı bir konuma geldiler. Ancak bu sefer rakip dişli. Evet Juventus’dan bahsediyoruz. Hafta arasında önemli bir şampiyonlar ligi maçları olsa da ligdeki fikstür sıkıntısını da göz önünde bulundurursak bu karşılaşmada, ev sahibi Juventus’un saha ve seyirci avantajını da kullanarak galibiyete uzanacağını düşünüyorum. Zorlansalar da bir şekilde kazanacaklarına inanıyorum. Alternatif olarak handikaplı 0 tercihi denenebilir.

424 Den Haag – AZ Alkmaar = Var    1,30
Hollanda Eredivisie’de 8.sırada bulunan Den Haag evinde 3.sıradaki rakibi Alkmaar’ı ağırlıyor. Ev sahibi Den Haag takımı ligde dengesiz bir performans ortaya koyuyor. Avrupa adına playy-off iddiası var. Ancak çok tutarsız sonuçlar alıyorlar. Son maçta Excelsior karşısında ilk yarıyı yenik kapatmalarına rağmen maçı çevirmeyi başardılar ve 3 maç aradan sonra ligde galibiyet ile tanıştılar. Karşılaşma ne kadar ortada olsa da 3 puan onların hanesine yazıldı. Alkmaar takımı ise genel anlamda iyi bir form yakaladı. Ligi 2.sırada bitirip şampiyonlar ligine gitmeyi hedefliyorlar. Son maçta Groningen’e karşı zorlansalar da kazanmayı bildiler. Zor bir deplasman olacak. Ancak iki ekipte de önemli eksik görünmüyor. Bu da seyir zevki yüksek bir karşılaşmaya sebep olacaktır. Alkmaar ne kadar galibiyete yakın olsa da bu karşılaşmada tercihim karşılıklı golden yana olacak. Alternatif olarak Alkmaar galibiyeti denenebilir. Yada handikap 0 tercihi de denenebilir.

123 Dijon – Marsilya = ilkyarı 0     2,25
Fransa Lig 1’de orta sıralarda bulunan Dijon evinde 3.basamakta bulunan Marsilya’yı ağırlıyor. Ev sahibi Dijon takımı ligde 3 maçtır berabere kalıyor. Bunları da gollü yaşıyor. Yani gollü beraberlikler. Genel olarak baktığımızda mantıksal olarak pek de düşme veya yukarıya doğru çıkma havasında değiller. Fakat ne hikmetse bu takım oynuyor. Yani gol yollarında zorlanmıyorlar ve özellikle evinde oynadıkları maçlarda çok iyi oynuyorlar. Marsilya takımı ise ligi 2.bitiremese de 3.lüğü sağlamlaştırma düşüncesinde. Son karşılaşmalarında evlerinde Lyon’a kaybetmeleri ve sahada çıkan olaylarda takımı olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. Yine bir parantez açmak gerekirse iki ekipte de önemli eksikler var. Özellikle de Marsilya da takımın en skorer ismi (18gol-14asist) Florian Thauvin’in oynayamayacak olması onları etkileyecektir. Ayrıca hafta arasında da önemli bir Avrupa Ligi maçına çıkacaklar. Genel olarak bakıldığında hava şartlarının da olumsuz olması maçı etkileyecektir. Sonuç olarak ilk yarının berabere biteceği kanısındayım. Oran cazip duruyor.

400 PEC Zwolle – Sparta Rotterham = Var   1,40
Yine Hollanda Liginden bir karşılaşma. 7.sırada bulunan Zwolle evinde küme düşmeme mücadelesi içerisinde olan Sparta Rotterham’ı konuk ediyor. Ev sahibi PEC Zwolle takımı 6 maçtır ligde galip gelemiyor. Buda onları haliyle bir hayli geriye attı. Şimdide tek şansları Avrupa ligine playy-off’dan kalmak olacak. Ancak yine de zor bir fikstürden geçecekler. Sparta Rotterham ise 2 önemli galibiyetten sonra sahasında Ajax’a 5-2 kaybetti. Yine de mücadeleyi bırakmadılar. Özellikle de ilk yarıda iyi olduklarını belirtmekte fayda var. Her neyse iki takım adına da önem derecesi yüksek bir karşılaşma olacak. Bu karşılaşma da iki ekibinde gol veya goller bulacağına inanıyorum.

409 Sion – Zurich = 1    2,40
İsviçre Liginde küme düşme hattında bulunan Sion evinde 5.sıradaki rakibi Zurich’i ağırlıyor. Ev sahibi Sion takımı son maçta Basel deplasmanında 1-0’lık skorla kaybetmişti. Bu sezon oldukça dengesiz sonuçlar alıyorlar. Genel olarak iyi değiller. Zurich takımı ise rakibinden çok da farklı değil. Onlarda son karşılaşmalarında Young Boys’a kaybettiler. Yani iki kötü takımın karşılaşmasını izleyeceğiz. Ancak Sion’un bu tip müsabakalara her zaman farklı çıktığını biliyoruz. Yani saha ve seyirci faktörü ön planda olacak. Bu da takıma olumlu yansıyacaktır. Bu karşılaşmada Sion’un saha ve seyirci avantajını da kullanarak zorlansa da galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

388 Valladolid – Reus Deportiu = 1    1,40
İspanya 2.Ligde 9.basamakta bulunan Valladolid evinde 14.basamakta bulunan rakibi Deportiu’yu konuk ediyor. Valladolid takımı son 4 maçında aldığı sonuçlar ile bir hayli geriye düştü. En kötü ihtimalle playy-offlara kalmayı hedefliyorlar. Bu karşılaşmada onlar adına çok önemli. Reus Deportiu takımı ise son maçta konuk ettiği Almeria takımını 1-0 ile geçmeyi başardı ve alt taraftan biraz daha uzaklaştılar. Zaten mantıksal olarak yukarısı onlar adına imkansız gözüküyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada ev sahibi takımın kazanacağı yönündeyim. Oran yükseltmek isteyenler handikaplı Valladolid seçeneğini de değerlendirebilirler.

Herkese bol şans ve bol kazançlı bir hafta sonu dileğiyle.

0 Yorum "31 Mart 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate