14 Şubat 2018 şampiyonlar ligi


204 Porto vs Liverpool = 22:45
Portekiz temsilcisi Porto evinde İngiliz temsilcisi Liverpool’u konuk edecek.
Ev sahibinde defans hattından Augusto kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca orta alandan Pereira sakatlığından dolayı oynayamayacak.Son olarak da santrafor Aboubakar’ın durumu maç saatinde belli olacak.

Liverpool da ise defanstan Joseph Gomez’in durumu belirsizliğini koruyor. Ayrıca ofansif orta saha oynayan Emre Can’da kart cezalısı.

205 Real Madrid vs PSG = 22:45
Günün tek maçında İspanya temsilcisi Real Madrid evinde Fransa temsilcisi Paris Saint Germain’ı konuk ediyor.
Real Madrid takımında savunma hattından önemli isim Daniel Carvajal cezalı.
PSG takımında ise orta alandan Thiago Motta antreman eksikliğinden dolayı forma giymesi beklenmiyor.

0 Yorum "14 Şubat 2018 şampiyonlar ligi"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate