23 Şubat 2018 iddaa tahminleri


105 Deportivo – Espanyol = 1     2,10








     La Liga’da düşme hattında bulunan Deportivo La Coruna evinde kendine göre biraz daha rahat durumda olan Espanyol’u ağırlıyor.Ev sahibi Deportivo takımı ligde 9 maçtır kazanamıyor.Son 3 maçını da kaybetti.Betis karşılaşmasında yeni hocaları Seederf takımın başındaydı.Genel manada takımın pas yapma stratejisini geliştirmeye çalışıyor. Ancak artık kaybedecek bir puanın bile çok önemi var. Hele ki kendi sahalarında oynadıkları maçlar çok değerli. O yüzden bu karşılaşmada varını yoğunu ortaya koyacakları kesin. Son olarak da eklemek istediğim ayrı bir parantez açılacak oyuncuları Santrafor Adrian Lopez. Durumu maç saatinde belli olacak. Eğer oynarsa işleri biraz daha kolaylaşır diye tahmin ediyorum. Kendi saha ve seyirci avantajı ile Deportivo’yu galibiyete yakın buluyor. Oran yükseltmek isteyenler içinde tek farklı Deportivo galibiyeti denenebilir.

217 Hull City – Sheffield United = Var    1,45









     İngiltere Championship de açılış haftanın açılış maçında 21.sırada bulunan Hull City evinde 7.sıradaki rakibi Sheffield United’i konuk ediyor.Ev sahibi Hull takımının çok dengesiz olduğunu biliyoruz.Son maçta deplasmanda Middilesbourg’a deplasmanda 3-1 kaybetti. Genel olarak bakıldığında gol atmakta zorlanmadıklarını düşünüyorum. Aynı şekilde yemede de zorlanmıyorlar. Sheffield United takımı ise evinde son 2 maçını da kazanmayı başardı. Onlarda gol yollarında zorlanmıyorlar. Bu karşılaşmada iki takımında karşılıklı olarak gol veya goller bulacağı yönündeyim.

227 Cork City – Waterford = 1/1   1,70

     İrlanda Premier Lig’de Cork City evinde Waterford’u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta lig başlamıştı. Ev sahibi Cork deplasmanda St. Patrick’s’i yenerek iyi bir giriş yaptı. Şimdide sahasında Waterford ile karşılaşacak. Waterford takımı da ilk maçta Derry City’i zorda olsa mağlup etmeyi başardı. Ancak ev sahibinin seyirci baskısını çok iyi kullandığını biliyoruz. Evinde son şampiyon yine farklı kazanacaktır. Minimum bahis seçeneğine indirgendiğinde en mantıklı maç olarak bu gözüme çarptı. Cork rahat kazanacaktır.

0 Yorum "23 Şubat 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate