28 Şubat 2018 iddaa tahminleri

598 Tottenham – Rocdale (2h) = 1     1,70
İngiltere FA Cup da tekrar maçında Premier Lig ekibi Tottenham evinde, 1.Lig ekibi Rocdale’yi ağırlıyor. İlk karşılaşma berabere bittiği için tekrar karşılaşıyorlar. Tottenham ilk maçta rakibini küçümsedi ve deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Takımda çok önemli eksik de bulunmadığını ve özellikle Harry Kane’yi ilk 11 de başlayacağını düşünüyorum. Bu karşılaşmada Tottenham’ın kendi saha ve seyirci avantajını da kullanarak farklı galibiyete ulaşacağına inanıyorum.

609 Eibar – Villarreal = Var    1,55
İspanya La Liga’da 9.sırada bulunan Eibar evinde 5.sıradaki rakibi Villareal’i konuk ediyor. Ev sahibi Eibar takımı geçtiğimiz hafta sonu Celta Vigo deplasmanında 2-0 mağlup olmuştu. Genel anlamda iyi oynasalar da golü bulamadılar. Ancak genel fikstüre baktığımızda evinde daha etkili oynadıkları kesin. Gol yollarında zorlanmıyorlar. Ayrıca önemli eksikleri de bulunmuyor. Villerreal takımı ise evinde konuk ettiği Getafe’yi tek golle geçmeyi başardı. Aynı şekilde Eibar gibi Villarreal takımı da gol yollarında zorlanmıyor. Takımın en skorer oyuncusu Bacca’nın da herhangi bir sorunu olmadığından ilk 11’de başlayacağını düşünüyorum. Bu karşılaşma da saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyen ev sahibi Eibar ne kadar kazanmak istese de taraf bahisinden ziyade tercihim karşılıklı golden yana olacak. Oranda fena gözükmüyor.

581 Chambly – Strazbourg = 2    1,70
Fransa Kupası Çeyrek Final maçında 3.lig ekibi Chambly takımı evinde Fransa Lig 1 ‘de mücadele eden Strazbourg’u ağırlıyor. Chambly takımı kendi liginde küme düşmeme mücadelesi içerisinde. Ayrıca kupada da şimdiye kadar nasıl geldiği de çok zorlayıcı bir takımın karşılarına çıkmaması olarak göze çarpıyor. Tabii futbol bu sonuçta her şey olabilir. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Strazbourg takımı onlar için çok fazla. Strazbourg takımı ise ateş hattının 3 puan üzerinde bulunuyor. Ancak Fransa ligi bu 1 puan bile önemli. Neyse konuyu çok fazla dağıtmayalım. Takımın çok fazla önemli eksiği de bulunmuyor. Sanırım oran hava şartlarından dolayı bu kadar yüksek çıkmış. Yani beklediğimin üzerinde. Karla karışık yağmurlu gösteriyor. Normal pencereden baktığımız da Strazbourg takımının rakibini mağlup edeceğine inanıyorum. Ayrıca handikap da denenebilir. Şunu da eklemekte fayda var. Çok büyük bir satış olmaz ise bu maçı Strazbourg çok rahat alır.
Günün bankosudur.

0 Yorum "28 Şubat 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate