25 Şubat 2018 iddaa tahminleri


132 Osmanlıspor – Antalyaspor = Var   1,40
Spor Toto Süper Lig’de alt sıraların mücadelesinde Osmanlıspor evinde Antalya’yı konuk ediyor.Ev sahibi Osmanlıspor adına rakibine oranla daha önemli bir karşılaşma olacağı ortada. Bir nevi 6 puanlık maç diyebiliriz. Ancak yine de oyun anlamında takım bana güven vermiyor. Ligde 5 maçtır kazanamıyorlar. Gol yollarında zorlanmadıkları gibi yeme konusunda da üzerlerine yok. Antalya cephesine baktığımızda Hamza Hamzaoğlu’nun gelişi takıma baya bir enerji depoladı. İyi bir çıkış yakaladıklarını düşünüyorum. Her neyse genel anlamda bakıldığında ne kadar Osmanlı galibiyete yakın olsa da taraf bahsi yerine karşılıklı gol’ün daha mantıklı durduğuna inanıyorum.

150 Beşiktaş – Fenerbahçe = ilk yarı 0
Evet haftanın kritik derbi maçında 4.sırada bulunan Beşiktaş takımı Vodofone Park da 1 basamak üzerindeki ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ev sahibi Beşiktaş hatırlayacağımız üzere hafta arasında Münih’den fark yemişti(5-0). Fikstür açısından puantaj açısından lige dönüp şampiyonluk yarışının içine girmesi adına kazanmaları gerekiyor. Yalnız Pepe ve Talisca’nın bu karşılaşmada kart cezalısı olması gerçekten büyük kayıp. Fenerbahçe cephesinde ise form bakımından durum bir hayli güzel. En kötü ihtimalle yenilmemek isteyeceklerdir. Onlarda da Valbuena’nın durumunun maç saatinde belli olacak olması durumu değiştirebilir. Zor ve gergin bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe en iyi yaptığı şeyi yani defans yapmak isteyecektir. Kontrollü başlayacak bir karşılaşma bekliyor ve ilk yarının berabere biteceğini düşünüyorum. Ayrıca maçın hakeminin de Cüneyt Çakır olması sebebiyle kırmızı kart olabileceğini de düşünmekteyim. Alternatif olarak önerilebilir.

462 Manisa – Eskişehir = 1-0 (ç)   1,81
Spor Toto 1.Lig’de düşme hattında bulunan Manisaspor takımı evinde 14.sırada bulunan rakibi Eskişehir’i ağırlıyor. Ev sahibi Manisa adına gerçekten çok kritik bir karşılaşma olacak. Sonuçta baya gerideler. Yani biran önce toparlanmaları gerekiyor. Yedikleri -9 puanlık cezaya rağmen hala ligde kalma hedeflerinin ve şanslarının olduğunu düşünmekteyim. Yani en azından bu maç belirleyici olacaktır. O yüzden çok kritik. Eskişehir takımı ise son maçta evinde Gazişehir’e farklı kaybetti. İyi oynadıklarını düşünüyorum. Neyse uzatmayalım. Ege temsilcisi kendi saha ve seyirci avantajını da kullanarak en kötü ihtimalle kaybetmeyeceğine inanıyorum. Oran yükseltmek isteyenler veyahut sisteme yazmak isteyenler direkt ev sahibine verebilirler. Oranlar cazip duruyor.

0 Yorum "25 Şubat 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate