20 Aralık 2015 iddaa tahminleri

139 Galatasaray – Akhisar Belediyespor = Var    1,55
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 4.basamakta bulunan Galatasaray evinde bir basamak üzerinde bulunan rakibi Akhisar’ı konuk ediyor.Ev sahibi Galatasaray takımı hafta başında oynadığı derbi maçında Beşiktaş’a kaybetmişti.İyi oynamadıkları bir karşılaşma oldu.Hafta arasında da Akhisar ile yine bu sahada oynanan Türkiye kupası maçını kazandılar.Biraz olsun moral sağladıklarını düşünmekteyim.Genel olarak iyi olsalar da çok gol pozisyonu verdiler.Yani eski Galatasaray geri dönüyor gibi gözüküyor.O defans krizi aşılamayacak gibi. Her neyse gelelim Akhisar takımına.Akhisar Belediye de geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanından 3-2 mağlubiyet ile ayrılmıştı.Genel olarak iyi istekli oynadıklarını düşünüyorum.Zaten öne geçmişlerdi.Ancak verilen 2 penaltı ile yenik duruma düşüp maçtan koptular.Hafta arasında da prova maçında fena değillerdi.İki ekibinde yukarı tırmanma adına kazanması gereken maçta karşılıklı gol ve gollerin olabileceği yönündeyim.

137 Roma – Genoa = 1    1,35
Yorum=İtalya Seri A da yukarıdan kopmamak isteyen Roma takımı evinde 17.sırada bulunan Genoa’yı ağırlıyor.Ev sahibi Roma ligde 4 maçtır kazanamıyor.Son lig maçlarında Napoli gibi zor bir deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardılar.Oyun anlamında çok ezik kalmalarına rağmen birazda şanslarının yardımıyla en azından beraberlik aldılar.Hafta arasında oynanan kupa maçında da 2.lig ekiplerinden Spezia ya penaltılarla elendiler.Bir yandan iyide oldu aslında.Çünkü şampiyonlar liginde de yollarına devam ediyorlar.Genoa takımı ise ligde 3 maçtır kaybediyor.Hafta arası onlarda kupadan elendiler.Son lig maçında da evlerinde Bologna’ya kaybettiler.Zor bir karşılaşma olacak.Ancak Roma takımı büyüklüğünü gösterip kendi saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak bu kötü gidişe dur diyecek olan galibiyeti alacaktır.

153 Malaga – Atletico Madrid = 2    1,45
Yorum=La Liga’da bu sezonda şampiyonluğun güçlü bir adayı olan Atletico Madrid,Malaga deplasmanına konuk oluyor.Malaga takımı ligde 16.sırada bulunuyor.Geçtiğimiz hafta deplasmanda Vallecano’yu mağlup etmeyi başarmışlardı.Genel anlamda ortada geçen bir oyundu.Son dakikalarda buldukları golle kazandılar.Hafta arasında oynanan kral kupası maçında evlerinde Mirandes’e kaybedip kupadan elendiler.Atletico Madrid ise puan puana olan şampiyonluk yolunda harika bir grafik yakaladı.Barcelona’nın bu haftayı Dünya Kulüpler kupası turnuvasında geçirmesi bence onlar için bir avantaj olabilir.Yani bu maçı kazandıkları zaman maç fazlasıyla lider olacaklar.Fazla söze gerek olmadığını düşünüyor bu karşılaşma da da Atletico’nun kazanacağına inanıyorum.Oran fena değil.

0 Yorum "20 Aralık 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate