19 Aralık 2015 iddaa tahminleri

118 Mersin idmanyurdu – Kasımpaşa = 1-0 (ç)   1,55
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 17.sırada bulunan Mersin evinde 6.sıradaki rakibi Kasımpaşa’yı konuk ediyor.Ev sahibi Mersin idmanyurdu küme düşme hattında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında aldıkları maçı verdiler.2-0 öne geçmelerine ve rakibin 10 kişi oynamasına rağmen dramatik bir şekilde kaybettiler.Hafta arasında da Türkiye kupa maçında Aydın 1923 takımına 4-0 kaybettiler.Teknik direktör Bülent Korkmaz bu maçı düşündüğü için rotasyona gitti.Biraz da rakibi küçümsediklerini söylemek gerekiyor.Her neyse bu dönüm noktasında onlar adına zor bir maç olacak.Kasımpaşa takımı da geçtiğimiz hafta Konyaspor’u ağırlamış ve 2-1 yenmeyi başarmıştı.Genel anlamda maçın hakkı beraberlik olması lazımdı.Fakat birazda şanslarının yardımıyla galip geldiklerini düşünüyorum.Bu karşılaşmada evinde saha ve seyirci desteğini arkasına alacak olan Mersin’in şiddetle puan ve puanlara ihtiyacı var.Mersin’in en kötü ihtimalle kaybetmeyeceğine inanıyorum.

112 Manchester United – Norwich City = 1    1,30
Yorum=İngiltere Premier Lig’de 4.sırada bulunan Manchester United evinde 18.sıradaki rakibi Norwich’i ağırlıyor.Ev sahibi Manchester takımı ligde 3 haftadır galip gelemiyor.Eğer ki olası puan kaybında şampiyonluktan kopma ihtimalleri bile doğabilir.Avrupa olarak da 2.kupadan yollarına devam etmeleri eleştiri oklarını Van Gaal’e çevirmiş durumda.Geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth deplasmanından yenilgiyle ayrıldır.Genel olarak bakarsak en kötü berabere bitmesi gerekiyordu.Ama bazen olmuyor.Norwich takımına bakacak olursak geçtiğimiz hafta kötü oynamalarına rağmen evlerinde Everton ile berabere kalmayı başardılar.Ama kabul etmek gerekiyor ki onlar için zor bir deplasman olacak.Bu maçta Manchester United’in kazanacağı yönündeyim.Artık toparlanırlar.

119 Trabzonspor – Antalya = Var   1,55
Yorum=Spor Toto Süper Ligde orta sıraların mücadelesinde Trabzonspor evinde Antalya’yı konuk ediyor.Ev sahibi Trabzonspor takımı geçtiğimiz hafta oynanan maçta Rize deplasmanından farklı mağlubiyet ile dönmüştü.Oyun anlamında bir türlü aradıkları golleri bulamadılar.Skora rağmen kötü oynamadılar.Antalya takımı Eto’nun önderliğinde giden maçı kazanmıştı.Mersin’i oyunun başından itibaren 10 kişi kalmasına rağmen yenmişti.İki ekip dede önemli gol silahları bulunuyor.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

109 İngölstandt – Bayer Leverkusen = 2     1,60
Yorum=Almanya Bundesliga’da 11.sırada bulunan İngölstandt evinde 7.sıradaki rakibi B.Leverkusen’i konuk edecek.Ev sahibi İngölstandt takımı çok dengesiz bir grafik ortaya koyuyor.3 haftadır ligde kazanamıyorlar.Bayer Leverkusen takımı ise geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet almıştı.M.Glandbach’ı evinde 5-0 gibi bir skorla yenmişlerdi.Tabii ki bende beklemiyordum bu kadar farklı olacağını.Takımda bir kıpırdama var.Bu tip deplasmanları da severler.Bu karşılaşmada tercihim Leverkusen’den yana olacak.

127 Troyes – Monaco = 2    1,70
Yorum=Fransa Ligue 1’de son sırada bulunan Troyes evinde 3.sıradaki güçlü rakibi Monaco’yu ağırlıyor.Ev sahibi Troyes ligde çok kötü bir sezon yaşıyor.Buradan toparlamaları oldukça zor gözüküyor.18 maçın geride kaldığı ligde sadece 7 puan toplayabildiler ve henüz galibiyetleri bulunmuyor.Son maçta teknik direktör değişikliğine gitmiş evinde Bastia ile berabere kalmışlardı.Ancak bu sefer rakipleri oldukça güçlü.Evet Monaco takımı da geçtiğimiz hafta St.Etienne’yi evinde tek golle geçmeyi başarmıştı.Ancak hafta arasında kupa maçında Bordeaux deplasmanında 3-0 kaybettiler.Böyle kazalar olabilir.Önemli olan bunu devam ettirememektir.Bu karşılaşmada daha iyi durumdaki Monaco’nun kazanıp hafta arasını unutturacağına inanıyorum.

126 Toulouse – Lille = 0-2 (ç)    1,37
Yorum=Fransa’da bir diğer karşılaşma dada 19.sırada bulunan Toulouse takımı evinde 11.sıradaki rakibi Lille’yi konuk edecek.Ev sahibi Toulouse geçtiğimiz maçta Nantes deplasmanından 1 puan çıkarmıştı.İyi oynadıklarını söylemek zor ama yinede sonuç olarak beraberlikle dönmeleri onlar adına iyi oldu.Hafta içinde de Rennes deplasmanında kazanarak kupada son 8’e kalmayı başardılar.Lille takımı ise teknik direktör değişikliğine gittiğinden bu yana ligdeki 3 maçını da kazanmayı başararak iyi bir çıkış yakaladı.Hafta arasında onlarda Laval’ı yenerek son 8 ‘e kaldılar.Moraller iyi durumda.Zor bir karşılaşma olacağını düşünerek futbol olarak daha derli toplu oynayan Lille’nin kaybetmeyeceğine inanıyorum.Alternatif tercih olarakta Kg var seçeneği denenebilir.

Herkese bol kazançlı bir hafta sonu diliyorum.

0 Yorum "19 Aralık 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate