16 Aralık 2015 iddaa tahminleri

532 Westerlo – Club Brugge = 2    1,40
Yorum=Belçika kupasında çeyrek final mücadeleleri veriliyor.Ligde düşme potasında bulunan Westerlo takımı evinde Club Brugge’yi konuk edecek.Ev sahibi Ligde son sırada.Son lig maçında evinde Genk ile golsüz berabere kalarak 8.maçını da kazanamamış oldu.Geçen sezonda da bir aralar düşme tehlikesi yaşasalar da toparlamışlardı.Fakat bu sezon gerçekten kötüler.İşleri de kolay gözükmüyor.Club Brugge takımı ise hafta sonu oynadığı maçta Standard Liege deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar.Yinede şampiyonluk yolunda iddialı bir puana sahipler.Avrupa defterini de erken noktaladılar.Önlerinde lig ve Belçika kupası kaldı.O yüzden bu karşılaşmaya asılacaklarına inanıyorum.Bu karşılaşmada Club Brugge’nin kazanacağı yönündeyim.

 535 Juventus – Torino = 1    1,50
Yorum=İtalya kupasında son 8 belli oluyor.Juventus evinde Torino’yu konuk edecek.Ev sahibi Juventus ligde bu sezon beklenin biraz altında seyrediyor.Lider İnter ile aralarında 6 puanlık bir fark var.Tabii ki kapatılamayacak bir fark değil.Ama yinede diğer takımlar Roma ve Napoli’de bu sezon oldukça iyiler.Geçtiğimiz hafta sonu evinde Fiorentina’yı yenmeyi başardılar.6 haftadır kazanıyorlar.İyi bir grafik yakaladılar.Bu maça gayette moralli çıkacaklar.Torino takımı da ligde 10.sırada bulunuyor.Geçtiğimiz hafta Sassuolo ile oynanacak maçları ertelendi.Haftayı dinlenerek geçirdiler.Ancak bu karşılaşmada Torino takımı ne kadar dinlense de Juventus’un daha hazır olması ibreyi onlara çeviriyor.Saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Juventus hata yapmayacaktır.

539 R.Sociedad – Las Palmas = 1    1,60
Yorum=İspanya Kral kupasında rövanş maçları oynanıyor.İlk maçı Las Palmas evinde 2-1 kazanmıştı.Ev sahibi R.Sociedad takımı ligde oynadığı son maçta Getafe deplasmanından 1 puan ile döndü.Şuan ligde 13.sıradalar.Ligde 19.sırada bulunan Las Palmas ise evinde R.Betis’i mağlup etti.Maç öncesi takımda önemli eksikler bulunuyor.Zor bir mücadele olacağı kesin gözüküyor.Ancak benim görüşüm futbol anlamda genel olarak bakıldığında daha iyi durumda olan Sociedad’ın kazanacağına inanıyorum.Turu belki geçemezler ama maçı kazanırlar diyorum.Alternatif olarak da oran yükseltmek isteyenlere handikap 0 tercihi denenebilir.

521 Napoli – Verona = 1 (h)   1,50
Yorum=Bir başka karşılaşmada ise Napoli takımı evinde Helles Verona’yı ağırlıyor.Ev sahibi Napoli takımı ligde 3.sırada bulunuyor.Geçtiğimiz hafta sonunda Roma’yı konuk ettiler ve golsüz berabere kaldılar.Genel olarak oyuna hakim bir futbol oynadıklarını düşünüyorum. Fakat olmadı kazanamadılar.Sezon olarak bakarsak takımın iyi durumda olduğu ortada. Verona takımı da Milan deplasmanından zorda olsa 1 puan ile dönmeyi başardı.Küme düşme hattındalar.Henüz ligde galibiyetleri de bulunmuyor.Yani lig bu kadar kötü giderken kupa maçına da fazla konsantre olabileceklerine inanmıyorum.Gol yollarında sıkıntı çekmeyen Napoli’nin farklı kazanacağı yönündeyim.

537 Braga – S.Lizbon = 2    2,00
Yorum=Portekiz kupasında Braga takımı evinde S.Lizbon’u konuk ediyor.Ev sahibi Braga takımı ligde 4.sırada bulunuyor.Geçtiğimiz hafta Tondela deplasmanından galibiyet ile dönmüştü.Zor bir takımla eşleştiklerini düşünüyorum.Sporting Lizbondan bahsedecek olursak bu sezon çok iyiler.Porto ve Benfica gibi iyi takımların bulunduğu ligde nağmağlup lider durumdalar.Avrupa’da da yollarına devam ediyorlar.Bu sezon gerçekten iyi durumdalar.Bu karşılaşmada formda moralli Lizbon’un kazanacağına inanıyorum.

513 Bordeaux – Monaco = 0    2,80
Yorum=Fransa lig kupasında Bordeaux takımı Monaco’yu konuk ediyor.Bordeaux takımını ele alacak olursak çok dengesiz bir takım olduğu ortada.Beklenmeyen sonuçlar alabiliyorlar. Ligde 14.sırada bulunuyorlar.Avrupa defterini de kapattılar.Yani bu maçı onlarda önemsiyorlar.Monaco takımı da ligde 3.sırada bulunuyor.Futbol anlamında geçen sezondan uzak oldukları ortada.Hafta sonu da evlerinde St.Etienne karşısında zorlanmalarına rağmen kazandılar.Kısacası iki ekibinde iştahla kazanmak adına saldıracağı bir karşılaşma olacağı kanaatindeyim.Ligdeki maçı da hatırlayacak olursak 3-1 Bordeaux kazanmıştı.Bu karşılaşma da dengenin bozulmayacağını düşünmekteyim.Tercihim beraberlikten yana olacak.Sürpriz olarak da 1/0 tercihi 14,00 orandan denenebilir.

Herkese bol şans ve bol kazanç diliyorum.

0 Yorum "16 Aralık 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate