02 Aralık 2015 iddaa tahminleri

481 Bastia – Bordeaux = 1-0 (ç)    1,37
Yorum= Fransa Lig 1’de 17.sırada bulunan Bastia evinde 14.sırada bulunan Bordeaux takımını konuk edecek.Ev sahibi Bastia hafta sonunda Nantes deplasmanından zorda olsa 1 puan çıkartarak dönmeyi başarmıştı.İyi oynadıklarını düşünmesem de 1 puan onlar adına ilerleyen haftalarda daha çok önem kazanacaktır.Bordeaux takımı da geçtiğimiz hafta sonunda evinde Caen’e farklı kaybetti.Onlarda kazanma adına ellerinden geleni yapsalar da tam bir kontra takımı olan Caen’e boyun eğmek zorunda kaldılar.Karşılaşma öncesi Bordeaux takımında önemli eksikler bulunuyor.Alt sıraların mücadelesinde saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Bastia’yı bir adım önde görüyorum.Fakat beraberlik ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.Puantaj istatistiği beraberlik çıkmaz dese de zor bir karşılaşma olacaktır.Tahminim Bastia yenilmez.

504 Real Betis – Sporting Gijon = 1    1,75
Yorum= İspanya kral kupası son 16’da ilk karşılaşmalar oynanıyor.Ligde orta sıralarda bulunan Real Betis takımı evinde 16.sıradaki rakibi Gjon’u ağırlıyor.Ev sahibi Real Betis cuma günü oynadığı maçta Levante deplasmanından 3 puan ile dönmüştü.Çokta kötü oynadıklarını söyleyemem.Zaten genel olarak baktığımızda ligde gol yollarında biraz zorlansalar da iyi olduklarını düşünüyorum.Gjon takımı da ligde 3 haftadır kaybediyor.Son maçta da hafta sonu Celta deplasmanından yenik ayrıldılar.Son maçı baz almak istemiyorum.Çünkü Celta gerçekten bu sezon iyi.Genel anlamda iyi olmayan lige sarılması gereken Gjon’un kupada da bu deplasmanda fazla kasmayacağını düşünüyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Real Betis’in kazanacağı yönündeyim.

500 Lille – St.Etienne = 1    2,20

Yorum= Yine Fransa Liginden bir maç daha.Derbi niteliği taşıyan maçta ligde bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Lille evinde St.Etienne’yi konuk ediyor.Ev sahibi Lille takımı ligde 6 maçtır galibiyet yüzü göremedi.Bunun üzerine teknik direktör değişikliği yaptılar.Frederic Antonetti’yi getirdiler.Bu da ilk resmi maç olacak.St.Etienne takımı ise ligde 6.sırada bulunuyor.Geçtiğimiz hafta sonunda Guingamp’ı evlerinde rahat yendiler. Deplasman fobisini de düşünerek bu karşılaşmada zorlanacakları inancındayım.Ayrıca takımda önemli eksikler bulunuyor.Artık Lille adına tüm reaksiyonlar tamam diye düşünüyorum.Bu karşılaşmada bunu göstereceklerine inanarak bu karşılaşmayı kazanacaklarını düşünüyorum.

0 Yorum "02 Aralık 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate