05 Aralık 2015 iddaa tahminleri

125 Wolfsburg – B.Dordmund = Var    1,35
Yorum=Almanya Bundesliga’da 3.sırada bulunan Wolfsburg takımı evinde bir basamak üzerinde bulunan Dordmund’u konuk edecek.Wolfsburg takımı geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına konuk olup golsüz berabere kalmıştı.Bu maçla birlikte kırmızı kart gören savunma oyuncusu Dante’de cezalı duruma düşmüştü.Genel anlamda bol pozisyona girse de Wolfsburg bir türlü aradığı golü bulamadı.Zaten bu sezon deplasman da genel anlamda da iyi değiller.Dordmund takımı ise geçen hafta Stuttgart’ı evinde farklı mağlup ederek Hamburg yenilgisini taraftarına unutturdu.Genel olarak bu sezonda şampiyonluğun yakın takipçisi olmak isteyeceklerdir.Avrupa liginde de gruptan çıkmayı garantilemişlerdi.Ofansif olarak güçlü olan iki takımın kapışmasında karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

122 Kayserispor – Beşiktaş = 2   1,70
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 14.sırada bulunan Kayseri evinde geçen hafta liderliği kaptıran Beşiktaş’ı ağırlıyor.Ev sahibi Kayseri takımı geçen hafta zorlu Bursa deplasmanından 3 puan çıkarmışlardı.Genel anlamda dengesiz bir grafik çizdiklerini görüyoruz.Evlerinde henüz galibiyetle tanışamadılar.Beşiktaş takımı ise geçen hafta evinde Akhisar karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alarak liderlikten oldu.Çok fazla pozisyona girmelerine rağmen şans gülmedi.Bu karşılaşmada geçen haftayı da telafi ederek taraftarından özür dileyeceklerdir.Oran cazip duruyor.

132 İnter – Genoa = 1    1,35
Yorum=İtalya Seri A’da 2.sırada bulunan İnter evinde 15.sıradaki rakibi Genoa’yı konuk ediyor.Ev sahibi İnter hafta başında Napoli deplasmanından yenilgiyle dönerek liderlikten oldular.Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynadıklarını da söylemek gerekiyor.Ligde üst üste 4 maç kazanarak iyi bir seri yakalmışlardı.Genoa takımı ise hafta sonu evinde oynadığı ve inanılmaz baskı yediği maçta Carpi’ye 80’de yediği golle 2-1 boyun eğmişti.Evet maçta iyi oynamadıklarını belirtmek gerekiyor.Tabii deplasman takımı Carpi’nin de canla başla saldırdığını göz ardı etmemek lazım.Karşılaşma öncesi Genoa takımında önemli eksikler bulunuyor.Bu karşılaşmada Mancini yönetimindeki İnter’in saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak galip geleceğine inanıyorum.

115 Manchester United – West Ham = Var    1,70
Yorum=İngiltere Premier Ligde 3.sırada bulunan Manchester United evinde 8.sıradaki rakibi West Ham’ı konuk ediyor.Ev sahibi United geçtiğimiz hafta Leicester deplasmanından 1 puan ile dönmüş lider olma fırsatını tepmişti.Tabii Leicester takımını da liderlikten ettiler.Fena oynamadıklarını düşünüyorum.Ama bir türlü galibiyet golünü bulamadılar.Genel olarak bakıldığında şampiyonluk adına dengeli kadroları bulunuyor.West Ham takımı ise  hatırlayacağımız üzere evinde West Bromwich ile 1-1 berabere kaldılar.Galibiyeti hakkettiklerini düşünüyorum.Her ne kadar Manchester karşılaşma öncesi maça favori çıksa da hafta arasında zor bir karşılaşma oynayacakları ve gruptaki belirsizlik;Ayrıca West Ham takımının büyük takımlara karşı fazlasıyla reaksiyon göstermesi karşılıklı gol ve gollerin olacağını ön plana çıkarıyor.Tercihim oran olarak da cazip duran karşılıklı golden yana olacak.

127 Caen – Lille = 0-2 (ç)    1,42
Yorum=Fransa Lig 1’de 2.sıradaki Caen evinde toparlanma çabası içerisinde olan Lille’yi konuk edecek.Ev sahibi Caen takımı hafta içi konuk olduğu Monaco deplasmanından son dakikalarda bulduğu golle 1 puan çıkarmayı başarmıştı.Genel olarak ortada geçen bir karşılaşma olduğunu belirtmek gerekiyor.Teknik direktör değişimine giden Lille takımı ise hafta arasında evinde St.Etienne’yi yenmeyi başarmıştı.Güzelde oynadıklarını düşünüyorum. 6 hafta sonra ligde galip geldiler.Ne kadar kontra takımı olsa da Lille’e ters gelen bir oyun yapısı olduğunu düşündüğüm Caen’in bu karşılaşmada zorlanacağına inanıyorum.Öte yandan Lille takımına olumlu anlamda reaksiyon sağlayan teknik direktör değişimi katkısının takım üzerinde devam edeceğini düşünüyorum.Lille’nin kaybetmeyeceği yönündeyim.

131 Valencia – Barcelona = 2 (h)    1,75
Yorum=İspanya La Liga’da 9.sıradaki Valencia evinde lider Barcelona’yı ağırlıyor.Ev sahibi Valencia geçtiğimiz hafta sonunda Sevilla deplasmanından 1-0 mağlup dönmüştü.Ayrıca maçta 9 kişi kalarak 2 de cezalı verdiler.Barcelona takımı da ligde 6 haftadır farklı kazanıyor. Çok iyi form tuttular.En yakın takipçileri Atletico Madrid ile de aralarında 4 puanlık bir fark var. Valencia’nın hafta arasında oynayacağı kritik bir şampiyonlar ligi maçı da düşünüldüğünde bu karşılaşmayı çok fazla düşünmeyeceklerine inanarak Barcelona’nın farklı kazanmasını bekliyorum.

0 Yorum "05 Aralık 2015 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate