30 Ocak 2022 iddaa tahminleri

 

Den Haag - De Graafschap = 2,5 üstü    1,50
Yorum: Hollanda 2.Ligi'nde üst sıraları zorlayan 2 ekibin maçında Den Haag evinde, De Graafschap'ı konuk ediyor. Ev sahibi Den Haag adına ligde iyi bir seri yakaladı diyebiliriz, ancak Roda müsabakasını saymassak. Yine de son müsabakada Excelsior deplasmanında alınan 3-2'lik galibiyet moral ve motivasyon bakımından oldukça olumlu olacağını düşünüyorum. Bu karşılaşmaya da yansıyacaktır. Graafschap cephesinde ise dengesiz sonuçların ardından, yine son müsabakada, Almere'ye karşı kritik bir 3 puan alındı. Genel anlamda onlarında gol yollarında zorlanmadıklarını düşünüyorum. İki golcü ekibin karşılaşmasında 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum. Tercihim 2,5 üstten yana olacak.

Meppen - Waldhof Mannheim = 2,5 üstü    1,66
Yorum: Almanya 3.Lig müsabakasında 5.sırada bulunan Meppen evinde, 7.basamaktaki rakibi Mannheim'i ağırlıyor. Ev sahibi Meppen takımı son müsabakada Verl'i deplasmanda tek golle geçmeyi başardı. 2 mağlubiyetin ardından bu galibiyet en azından üst sıralardan kopmama adına önemli olduğunu düşünüyorum. Mannheim  takımı ise son müsabakada evinde Köln'e kaybetmişti. Genel anlamda dengesiz sonuçlar aldıklarını söylemek gerekiyor. Yine de son maçı baz almaz isek gol yollarında zorlanmadıklarını belirtmek gerekiyor. Bu karşılaşmada da yukarıdaki iddaa tahminimde olduğu gibi iki ekibinde gol yollarında zorlanmayacağına inanıyorum. Oran açısından biraz korkutmak istediklerini düşünüyor ve tercihimi 2,5 üstten yana kullanıyorum.

Las Palmas - Real Sociedad B = 1    1,44
Yorum: İddaa kuponumun son müsabakası da İspanya alt liginden olacak. 8.basamakta bulunan Las Palmas evinde, ateş hattında bulunan rakibi Real Sociedad B'yi konuk edecek. Ev sahibi Las Palmas'ta alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliği yaşandı. Barcelona B'de çalıştığı sürede başarılı bulduğum Garcia Pimienta takımın başında olacak. La Liga'ya çıkma adına önemli bir isim getirdiklerini düşünüyorum. Sociedad B'de ise durumlar hala belirsiz. Muhtemelen bu sezon lige veda edebilirler. Genel olarak bakıldığında bir reaksiyon gösteremedikleri ortada. Bu karşılaşmada ev sahibi Las Palmas'ın 3 puana uzanacağını ve yükselişe geçeceğine inanıyorum.

Herkese mutlu bir Pazar günü geçmesi dileğiyle ve kuponlarında bol şanslar diliyorum. Umarım yazdığımız gibi gelir. Hep birlikte kazanırız.

0 Yorum "30 Ocak 2022 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate