25 Ocak 2022 iddaa tahminleri

 

Senegal - Yeşil Burun Adaları = 1     1,48
Yorum: Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Senegal ile Yeşil Burun Adaları karşı karşıya gelecek. Senegal'den başlayacak olursak, hatırlayacağımız üzere B grubunu 5 puan toplayarak lider tamamlamışlardı. Genel anlamda gol yollarında zorlansalar da üstün mücadele ettiklerini söyleyebilirim. Yeşil Burun Adaları ise Kamerun'un olduğu grupta grubu 3.sırada bitirmeyi başardı. Etiyopya karşılaşmasında biraz şansları yaver gittiğini ve diğer karşılaşmalar dada bu şanslarını devam ettirdiklerini açıkça söylemek gerekiyor. Kadro ve kalite anlamında rakibinden daha üstün olduğunu düşündüğüm Senegal'in kazanacağı yönündeyim. Tercihim Senegal'den yana olacak.

Dulwich Hamlet - Eastbourne = 2,5 üstü   1,38
Yorum: Günün iddaa kuponu 2. müsabakasında İngiltere Ulusal Lig Güney bölgesinden seçtiğim karşılaşma ile devam ediyorum. Ligde 6.basamakta bulunan Dulwich evinde, orta sıralardaki rakibi Eastbourne'yi konuk ediyor. Ev sahibi Dulwich ekibi son maçlarda biraz sendelese de son müsabakasını farklı kazanmayı başardı (4-1). Yine evinde oynayacağı bu müsabaka ile serisine devam etmek isteyeceklerdir. Diğer tarafta Eastbourne'yi incelediğimde genel anlamda lige iyi başlayamamalarına rağmen kritik galibiyetler aldığını görüyorum. Özellikle deplasmanlarda diğer takımlara zor anlar yaşatabilen bir takım statüsünde. Sonuç olarak bu karşılaşmada her iki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek, karşılaşmayı 2,5 üste taşıyacaklarına inanıyorum.

Kettering Town - Kidderminster = Var    1,55
Yorum: Yine son karşılaşmamda Ulusal Lig'den olacak. İngiltere Ulusal Lig Kuzey bölgesinden 10.sırada bulunan Kettering evinde, 4.sıradaki rakibi Kidderminster'i ağırlıyor. Ev sahibi Kettering Town takımı genel itibari ile dengesiz sonuçlar alıyor. Son müsabakada ligin alt sıralarında bulunan takımlardan ParkAvenue'ye 2-1 kaybettiler. Kidderminster ekibi ise, bu sezon oldukça iyi bir grafik çiziyor. Ancak bir üst lige çıkmak istiyorlarsa bu tarz müsabakalarda puan kaybetmemeleri gerekiyor. Bu karşılaşmada iki tarafında gol yollarında zorlanmadıkları ve kazanma adına mücadele vereceklerini düşünerek, karşılıklı olarak gol ve gollerin olacağı inancındayım.

Hafta sonu 6'da 6 yaptık diye bunların kesin gelecek, şeklinde söylentiye kapılmayalım. Sonuçta biz iddaa tahmini veriyoruz. Yani sadece tahmin. Kesinliği olmayan bir olay. Aralardan kendinize uygun müsabakaları seçip oynamanız sizin açınızdan daha yararlı olacaktır. Herkese kuponlarında bol şanslar ve kazançlar dilerim.

0 Yorum "25 Ocak 2022 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate