26 Ocak 2022 iddaa tahminleri

 

Sporting Lizbon - Santa Clara = 2,5 üstü    1,56
Yorum: Portekiz Lig Kupası Yarı final mücadelesinde Sporting Lizbon ile Santa Clara karşı karşıya gelecek. Sporting Lizbon takımı güzel bir serinin ardından son müsabakalarda önem derecesi yüksek puanlar kaybetti ve liderliği Porto'ya kaptırdı. Bu yenilgilerden biride yine deplasmanda Santa Clara takımına karşı yaşanmıştı (3-2). Santa Clara ekibi ise genel manada ligin ortalarında bulunuyor. Son 3 müsabakasında da yenilgi yüzü görmeyerek iyi bir moral depoladı. Yine kupayı da önemsiyorlar. Sonuç olarak iki ofans yönü kuvvetli ekibin karşılaşmasında 2,5 gol barajının aşılacağı yönündeyim.

Zulte Waregem - Heverlee Leuven = 2,5 üstü    1,36
Yorum: Belçika 1.liginde 15.basamakta bulunan Zulte evinde, 12.sıradaki rakibi Leuven'i konuk ediyor. Ev sahibi Zulte Waregem son müsabakasında deplasmanda Cercle Brugge'ye 3-1 kaybetti. Öncesinde ise biraz olsun toparlanma görüntüsü göstermişlerdi. Ancak son müsabaka onlar adına iyi olmadı. Yine aynı durum Leuven adına da geçerli olacaktır. Onlarda son müsabakasında deplasmanda ligin son sırasındaki takımı Beerschot'a 3-1 yenildi. İki takım açısından da kritik bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Defansif yapıda olmayacaklarını gollü bir karşılaşma izleyeceğimize inanıyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana olacak.

Saarbrücken - B.Dordmund B = Var   1,48
Yorum: Günün kuponu son müsabakasında ise Almanya 3.Ligi seçtim. Üst sıralarda bulunan iki ekibin maçında Saarbrücken takımı evinde Dordmund B'yi konuk ediyor. Ev sahibi Saarbrücken hatırlayacağımız üzere hafta sonu Duisburg deplasmanından, kritik bir 3 puan çıkarmıştı. Karşılaşma adeta gol düellosu şeklinde geçmişti. Genel anlamda iyi bir sezon geçirdiklerini düşünüyorum. Özellikle de bu sezon gol yollarında oldukça zorlanmıyorlar. B.Dordmund B takımı ise, son müsabakalarda genel anlamda iyi futbol oynuyorlar. Yine onlar adına da gazozuna maç değil de kendilerini ispatlama maçı olarak bakmak gerek. Bu karşılaşma da iki tarafında gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek karşılıklı gol veya gollerin olacağına inanıyorum.

Bu tarz bültenlerde taraf bahislerinden ziyade diğer tercihlere yönelmek daha mantıklı duruyor. Hiçbir kupon ve müsabakanın garantisi yoktur. Herkese kuponlarında bol şanslar dilerim.

0 Yorum "26 Ocak 2022 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate