29 Ocak 2022 iddaa tahminleri


Gambiya - Kamerun = 2 1,41
Yorum: Afrika Uluslar Kupası Çeyrek final mücadelesinde Gambiya ile Kamerun karşı karşıya gelecek. Gambiya'dan başlayacak olursak, Tunus'un bulunduğu grubu 2.olarak tamamlamışlardı. Bir üst turda da Gine'yi elemeyi başaran Gambiya'nın ciddi anlamda şansının yaver gittiğini söylemekte fayda görüyorum. Kamerun açısından bakacak olursak da turnuvada ev sahibi olduğunu unutmamak gerekiyor. Onlarda F grubunu lider tamamlayıp bir önceki turda Komorlar'ı elemeyi başardılar. Bu karşılaşma da ev sahibi üstünlüğünü hissettirecek ve daha çok sahada ne yapacağını bilen Kamerun'un zorlansa da galibiyete uzanacağına inanıyorum. Tercihim Kamerun'dan yana olacak.

Wehen - Duisburg = 2,5 üstü    1,58
Yorum: Almanya 3.Lig müsabakasında orta sıralarda bulunan Wehen evinde, alt sıralardaki rakibi Duisburg'u konuk ediyor. Ev sahibi Wehen takımı son müsabakada deplasmanda Havelse'yi tek golle geçmeyi başarmıştı. Genel anlamda iyi oynadıklarını belirtmek gerekiyor. Ancak üst sıralar için daha çok yol kat etmeleri lazım. Duisburg cephesinde ise alt sıraların vermiş olduğu gerginlik ve alınan kötü sonuçlar baş gösteriyor. Her ne kadar Saarbürcken'e karşı iyi mücadele etseler de son maçta Magdeburg'a farklı yenilmekten kurtulamadılar (5-0). Ancak ciddi anlamda puan ve puanlara ihtiyaçları hem moral hem de motivasyon anlamında önemli. Sonuç olarak her iki ekibinde gol yollarında zorlanmayacağı bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Tercihim 2,5 üstten yana olacak.

Sibenik - Hajduk Split = Var     1,65
Yorum: Günün iddaa kuponu son müsabakasını Hırvatistan Liginden seçtim. 7.basamakta bulunan Sibenik takımı evinde, 4.sıradaki rakibi Hajduk'u ağırlıyor. Ev sahibi Sibenik ligde oldukça dengesiz bir sezon geçiriyor. Lig araya girmeden önce son müsabakada deplasmanda Gorica'yı yenmişlerdi. Genel olarak ofans hattını iyi bulduğumu söylemek isterim. Diğer taraftan Hajduk'a bakacak olursak, ligin ilk yarısının bitimine doğru iyi bir seri yakalamışlardı. Ancak son 2 müsabakasında berabere kaldılar. Yine de genel anlamda iyi olduklarını belirtmekte fayda var. Peki oran neden yüksek? Aralarında oynadıkları son 6 karşılaşmada hiçbiri ''Var'' ve ''2,5 üstü'' olmamış durumda. Ben bu sezonki performansını beğendiğim Sibenik'e şans vererek gol bulacağını düşünüyor ve istatistiğe kafa atarak karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

Genel anlamda alt liglerin olduğu bir hafta sonu bülteni görüyoruz. Olabildiğince taraf bahislerinden uzak durmanızı öneriyorum. Bende tercihlerimi bu yönde yapıyorum. Hiçbir iddaa müsabakasının veya iddaa kuponunun kesinliği yoktur. Aralardan seçerek kendi kombinelerinizi oluşturmanızı öneriyorum. Herkese kuponlarında bol şanslar dilerim.

0 Yorum "29 Ocak 2022 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate