25 Şubat 2019 iddaa kuponları












Günün kuponu
671 Maritimo – Sporting Lizbon = 2    1,60
672 Nottingham Forest – Derby County = 2,5 üstü   1,75
156 Girona – Real Sociedad = 3,5 altı    1,10
                                   T.Oran = 3,08

Muhtemel kupon
154 Beşiktaş – Fenerbahçe = Tgs 2-3 gol    1,95
658 Opava – Viktoria Plzen = Var    1,55
657 Dynamo Kiev – Zorya Luhansk = 2,5 üstü   1,75
673 Lens – Niort = 0    3,20
                        T.Oran = 16,92

Sürpriz kupon
672 Nottingham Forest – Derby County = 2/1    21,00
673 Lens – Niort = 2/0    12,00
                        T.Oran = 252,00

Genel yorum
Günün kuponunu incelediğimizde Maritimo-Lizbon karşılaşmasıyla başlamak istiyorum. Hatırlayacağımız üzere Sporting Lizbon hafta arasında (Perşembe gecesi) Villarreal deplasmanına konuk olmuş ve 1-1 berabere kalarak Avrupa defterini kapatmıştı. Çok uzak bir deplasmana gitmedikleri için takımın çok fazla yıpranmadığını ve bu maçın Pazartesi günü oynanması onlar adına çok iyi olduğunu düşünüyorum. Artık sadece önlerinde Lig ve kupa kaldı. Maritimo’nun genel olarak geçen sezondan uzakta bir performans gösterdiğine inanıyorum. Sonuç olarak çok büyük bir olay gerçekleşmez ise Sporting Lizbon kazanacaktır.
Bir diğer karşılaşmamızda İngiltere alt ligden Nottingham Forest ile Derby County arasında gerçekleşecek. Ev sahibi Nottingham takımı genel anlamda oynamak isteyen takımlara karşı çok iyi oynuyor. Yani gol anlamında karşılık veriyorlar. Kapanık takımlarda zorlanıyorlar. Nitekim geçen haftaki Millwall karşılaşmasında bunu gördük. Derby County takımı ise açık oynayan yani onların istedikleri gibi oynayan bir takım. Ayrıca puantajdaki yakınlık anlamında kritik bir karşılaşma olacak. Sonuç olarak bu karşılaşmada bol pozisyonlu ve gollü bir maç bekliyorum. İddaa’nın yine oran olarak oyun yaptığını düşünüyor bu karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.
Son karşılaşmamız Girona ile Real Sociedad arasında oynanacak. Her iki takımı da incelediğimizde kapanık oyun ve kontra atak futbol ortaya çıkıyor. Ev sahibi Girona ligde iyi bir çıkış yakalamasına rağmen sonunu getiremedi. Real Sociedad ise beklenildiği gibi defansif futbol ile karşımıza çıkıyor. Yine pozisyon mahrumu zevksiz bir karşılaşma bekliyorum. Kuponu daha da kazanmaya endekslemek adına 3,5 altı tercihi daha yakın duruyor.
Her ne kadar yüzdesel anlamda bir oran veremesem de kuponun geleceğine inanıyorum. Umarım yazdığımız gibi gelir. Yine de çok fazla yüklenme önermiyorum.
Sonuç olarak hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Herkese bol şanslı kazançlı haftalar dilerim.

0 Yorum "25 Şubat 2019 iddaa kuponları"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate