21 Şubat 2019 iddaa tahminleri



488 Dynamo Kiev – Olympiakos = 1    1,85
Yorum= Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev evinde, Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u konuk ediyor. Hatırlayacağımız üzere ilk müsabaka 2-2 beraberlik ile tamamlanmıştı. Ev sahibi Dynamo Kiev takımı rakibine oranla daha iyi mücadele etmişti ve istediklerini aldılar. Lige verilen ara ile birlikte onlarda turnuvaya hazır olma adına bol bol hazırlık karşılaşması oynadılar. Hazır olduklarını da Yunanistan deplasmanında ortaya koyduklarını düşünüyorum. Olympiakos takımı ise Paok mağlubiyetinin ardından AEK galibiyeti ile biraz olsun moral buldu. Ancak şampiyonluk için işleri bir hayli zor gözüküyor. Ayrıca orta alanın değişmez oyuncusu Mohamed Camara sarı kart cezalısı ve bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ev sahibi Dynamo Kiev’in zorlansa da saha ve seyirci avantajıyla kazanacağını düşünüyorum.

472 E.Frankfurt – Shakhtar Donetsk = Var    1,40
Yorum= Almanya temsilcisi Frankfurt takımı evinde Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’i ağırlıyor. Ev sahibi Eintracht Frankfurt takımı ilk maçta Ukrayna’dan önemli bir beraberlik almıştı. Genel anlamda iyi oynadılar. Ancak unutmamak gerekir ki Shakhtar takımı neredeyse müsabakanın tamamını 10 kişi ile oynadı. Erken gelen kırmızı kart ile birlikte oldukça zorlandılar yenik duruma düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar. Sonuç olarak yine bol pozisyonlu, gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak. Sürpriz olarak da Shakhtar’ın bir sürpriz yapabileceğini düşünüyorum.

489 Genk – Slavia Prag = 1     1,75
Yorum= Belçika temsilcisi Genk evinde Çek temsilcisi Slavia Prag’ı konuk edecek. İlk müsabaka 0-0 berabere bitmişti. Ev sahibi Genk takımı ligde oynadığı son maçta Club Brugge deplasmanından 3-1 yenilgiyle ayrıldı. Ancak yine de ligde 8 puanlık fark ile lider durumdalar ve şampiyonluk adına önemli bir avantaja sahipler. Slavia Prag’da Plzen deplasmanından 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Onlarda lider konumdalar. Fakat farkın kapanması ile birlikte şampiyonluk adına zorlanacaklar. Genel anlamda ilk karşılaşmada isteğini yapmaya çalışan ve daha derli toplu oynayan Genk’in zorlansa da saha ve seyirci avantajı ile kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "21 Şubat 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate