11 Şubat 2019 iddaa kuponları












Günün kuponu
546 Gazişehir Gaziantep – Hatayspor = ilkyarı 0    1,70
557 Hamburg – Dynamo Dresden = 1      1,45
556 Ross County – İnverness CT = 2,5 üstü   1,45
                                               T.Oran = 3,57

Muhtemel kupon
157 Alaves – Levante = 0    3,10
550 Asteras Tripolis – Aris = Var    1,95
560 Setubal – Belenenses = Var    1,80
554 Ajax B – Roda = 0-2 (ç)    2,05
                        T.Oran = 22,30

Sürpriz kupon
556 Ross County – İnverness CT = 1/2     25,00
550 Asteras Tripolis – Aris = 2/2   5,75
                                   T.Oran = 143,75

Genel olarak bu aralar istediğimiz sonuçları çıkaramıyoruz. Müsabakalar istediğimiz gibi sonuçlanmayabiliyor. Yapılan yorumları haklı bulduğum oluyor. Ancak yorum yapmadan önce diğer açıdan empati şeklinde bakarsanız, bizlere hak vereceksiniz. Sonuç itibari ile iyi veya kötü yapılan her yorum bizim için değerlidir. Ayrıca altını çizerek söylüyor ve tekrarlıyorum: %100 gelecek bir kupon yoktur arkadaşlar. Nette dolaşan bizim sitemizi çekemeyen bazı anonim tayfalarının kötü yorumları ile sitemizi karalamaya çalıştıkları ortada. Onun dışında bazı günlerde maç veya kupon veremememin nedeni yoğunluktur. Ancak bu gelen kötü yorumlardan dolayı artık daha da hırslandım ve elimden geldiğince paylaşmaya devam edeceğim. Bu süreçte bizi takip edip destekleyen herkese teşekkür ederim. Ayrıca sosyal medya platformumuzda paylaşılan linkin altına ‘’Yok şu adam kazandırıyor yok bu adam kazandırıyor.’’ tarzı reklamlara aldanmayın. Bizimle herhangi bir ilgisi yoktur. Zaten kısa süre içerisinde spam olarak işaretlenip kaldırmaya gayret gösteriyoruz.

4 Yorumlar "11 Şubat 2019 iddaa kuponları"

  1. Hayirlisi olsun.her defa yorum yazarım ben.artan parayla ideal kuponu hər gün oynuyorum.bunaralar baya para kaybim oldu.bi tutarsam helsinki telafi edicem.kismet.bu arada basket tahminlerin daha iyi futbol tahmininden.

    YanıtlaSil
  2. Kazansakta kaybetsekte yanindayiz...

    YanıtlaSil
  3. bahiste hırs en kötü düşmandır iddaa yı bilen zaten %100 gelmeyeceğinide bilir onun için kafan rahat olsun kayıpta olur kazançta önemli olan sabırdır parasını seven oynamaz hepimiz 3-5 bişeyler kazanalım diye oynuyoruz

    YanıtlaSil
  4. Gunun kupinundan yattim yuh be

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate