16 Ocak 2019 iddaa tahminleri


440 Monaco – Nice = 1    2,00
Yorum= Fransa Ligue 1 de düşme hattında bulunan Monaco takımı evinde üst sıralara çıkma mücadelesinde olan Nice’i konuk ediyor. Ev sahibi Monaco takımı lige verilen aranın ardından kupada Rennes ile berabere kaldı ve penaltılarda turu geçmişti. Yine ligde de oynadığı son karşılaşmada Marsilya deplasmanından altın değerinde 1 puan ile dönmeyi başardılar. Genel anlamda incelendiğinde bu iki müsabakada da takımda ciddi anlamda düzelme olduğu göze çarpıyor. Oyun anlamında biraz daha iyiler. Nice takımı ise kupada Guingamp ile berabere kalıp penaltılarda elendi. Son lig maçında da Bordeaux’u ağırlayan Nice tek golle rakibini geçmeyi başarsa da oyun olarak iyi değildi. Daha etkili olan taraf Bordeaux takımıydı. Her ne kadar ideal veya günün kuponlarına bu oranlardan müsabaka vermesem de bugün Monaco’nun saha ve seyirci avantajı ile rakibini zorlansa da geçeceğine inanıyorum. Artık galip gelip ligde de toparlanacaklardır.

447 Southampton – Derby County = Var    1,55
Yorum= Fak kupası tekrar karşılaşmasında Premier Lig takımı olan Southampton evinde İngiltere Championschip’de mücadele eden Derby’i ağırlıyor. İlk karşılaşma hatırlayacağımız üzere 2-2 berabere bitmişti. Ev sahibi Southampton takımı ligde son maçta Leicester City deplasmanından çok önemli bir 3 puan almıştı. Genel anlamda açık futbol oynayan bir yapıya sahip olduklarını düşünüyorum. Bu da onlara ya maç kaybettiriyor yada kazandırıyor. Derby County takımı ise son lig maçında Leeds United deplasmanında 2-0 mağlup olmuştu. Yine Derby County takımı da açık futbol oynayan bir takım. İlk müsabakada da oyun ortadaydı. Kupanın iki takım açısından da kendini deneme anlamında hazırlık niteliği taşıdığını düşünüyorum. İlk müsabakada olduğu gibi bu karşılaşmada da her iki ekibinde karşılıklı olarak gol bulacağına inanıyorum.

444 Atletico Madrid – Girona = 1    1,20
Yorum= İspanya Kral Kupasında 1-1’in rövanşında Atletico Madrid evinde Girona’yı konuk ediyor. Ev sahibi Atletico Madrid takımı ilk maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamamıştı. Genel anlamda ligde iyi durumda gözükseler de bu sezon deplasmanlarda zorlandıkları ortada. Ancak evinde daha derli toplu oyun sergiliyor, kolay kolay rakiplerine geçit vermiyorlar. Son lig maçında Levante’yi Antoine Griezmanın golüyle geçmeyi başarmışlardı. Girona takımı ise ligde 9.sırada bulunuyor. Dengesiz bir sezon geçirdikleri ortada. Onlar da son müsabakada sahalarında Alaves ile berabere kaldılar. Her ne kadar bu iki takım arasındaki son 4 müsabaka berabere de bitse bu karşılaşmada ev sahibi Atletico Madrid’in saha ve seyirci desteğiyle sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Minimum bahis açısından maç tamamlama adına yazılabilecek bir oran gibi gözüküyor.

0 Yorum "16 Ocak 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate