13 Ocak 2019 iddaa tahminleri



122 Everton – Bournemouth = 1    1,55
Yorum= İngiltere Premier Ligde üst sıralara çıkmak isteyen iki takımın maçında Everton evinde Bournemouth’u ağırlıyor. Ev sahibi Everton takımı ligde 2.devrenin başlaması ile beraber toparlanma peşinde. Artık üst sıralara doğru çıkmaları gerekiyor ve bunun içinde galibiyet serisine ihtiyaçları var. Hatırlayacağımız üzere devrenin son 2 müsabakasında sırasıyla Brighton ve Leicester’a tek gollerle boyun eğmişti. Ancak bu karşılaşmalarda oynayamayan sakat olan oyuncuları takıma geri döndü. Tam anlamıyla karşılaşmaya hazır olduklarını düşünüyorum. Bournemouth cephesinde ise kadro derinliği kaybolmuş gözüküyor. Yani bir alnernatif oyuncu yok gibi. Liste biraz kabarık. Sonuç olarak ev sahibi Everton’un saha ve seyirci desteğiyle maçı koparacağını düşünmekteyim. Günün kalesi bu maçtır.

124 Toulouse – RC Strazbourg = Var    1,55
Yorum= Fransa Lig 1’de 14.basamakta bulunan Toulouse takımı evinde 8.basamaktaki rakibi Strazbourg’u konuk edecek. Ev sahibi Toulouse lige verilen aranın ardından kupada Nice takımını farklı yenmeyi başarmıştı. Genel anlamda dengesiz bir görüntü ortaya koyuyorlar. Ancak son 2 müsabakaları incelendiğinde takımda bir kıpırdama söz konusu. Strazbourg ise kupada Lyon gibi önemli bir takımı elemeyi başardı. Her ne kadar Lyon takımı penaltı kaçırsa ve de etkili oynasa da sonuç almayı başardılar. Onlarda kolay kolay teslim olmuyorlar. Bu karşılaşmada iki takımında ofans yönünün ön planda olacağını ve karşılıklı olarak filelerin havalanacağını düşünüyorum.

317 Napoli – Sassuolo = 1    1,25
Yorum= İtalya Kupasında Napoli evinde Sassuolo’yu konuk ediyor. Napoli takımı bu sezonda oldukça formda bir görüntü ortaya koyuyor. Şuanda şampiyonluğun en yakın takipçisi olarak göze çarpıyor. Ancak 9 puanlık bir fark söz konusu. Ayrıca Ronaldo transferi ile de rakiplerine büyük endişe veren Juventus’un yine kolay kolay bırakmayacağına inanıyorum. Yani ortaya bu kupa kalıyor ve değer kazanıyor. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor ve de rotasyon yapılmayacağına inanıyorum. Napoli adına lig öncesi deneme açısından önemli bir karşılaşma olarak gözüküyor. Bu şartlarda ev sahibi Napoli’nin fazlasıyla favori olarak çıktığı müsabakadan galibiyet ile ayrılacağına inanıyorum. Yani çok büyük bir olay olmaz ise Napoli kazanır. Maç tamamlama adına oran açısından yeterli bir oran.

0 Yorum "13 Ocak 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate