10 Ocak 2019 iddaa tahminleri



480 Portimonense – Braga = Var    1,45
Yorum= Portekiz Premier Ligde orta sıralarda bulunan Portimonense evinde, 2.basamakta bulunan Braga’yı konuk ediyor. Ev sahibi Portimonense takımı iç sahada aldığı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Her ne kadar son lig müsabakasında Maritimo deplasmanında kaybetmesine rağmen büyük takımlara karşı daha iyi mücadele ediyorlar. Braga takımı ise ligde lider Porto’nun 6 puan gerisinde bulunuyor. Bu sezon oldukça formda oldukları ortada. Ancak yine de şampiyonluk adına daha fazlasını yapmalılar. Sonuç olarak gol yollarında zorlanmayan iki ekibinde karşılıklı olarak fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

477 Atletic Bilbao – Sevilla = ilkyarı 0   1,75
Yorum= İspanya Kral Kupasında Atletic Bilbao evinde Sevilla’yı ağırlıyor. Bilbao takımı teknik direktör değişiminden sonra biraz toparlandı. Lig arasının ardından hafta başında Celta Vigo deplasmanından önemli bir 3 puan aldılar. Sevilla takımı ise verilen aranın ardından evinde Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Genel anlamda iyi bir sezon geçirdiklerini düşünüyorum. En azından kolay kolay maç vermiyorlar. Bu karşılaşmada sakin ve relax bir başlangıç bekliyor ilk yarıda beraberliğin bozulmayacağına inanıyorum. Oran çok ta kötü değil.

478 Real Betis – Real Sociedad = Tgs 2-3 gol  1,80
Yorum= Yine İspanya Kral Kupasında Real Betis takımı evinde Real Sociedad’ı konuk edecek. Ev sahibi Betis son oynadığı lig karşılaşmasında Huesca deplasmanında kaybetti. Her ne kadar genel olarak iyi oynadıklarını düşünsem de 70.dakikadan sonra oyundan koptular ve maçı verdiler. Real Sociedad takımı ise Real Madrid deplasmanında önemli bir 3 puan almayı başardı. Bu sezon iç saha ve dış sahada daha çok defansif futbol oynuyorlar. Real Betis ise bu futbola ters gelen bir oyun oynuyor. Ligdeki maçı 1-0 Betis kazanmıştı. Bu karşılaşmada ise toplam golün 2-3 arasında kalacağı kanaatindeyim.

481 Levante – Barcelona = 3,5 üstü   1,60
Yorum= Günün son müsabakasında Levante evinde Barcelona ile karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Levante takımı son maçta Girona ile 2-2 berabere kalmıştı. Genel anlamda geçen sezona göre ofansif anlamda daha iyiler. Ancak defans sorununu hala çözemediler. Barcelona takımı ise ligde dolu dizgin yoluna devam ediyor. Son müsabakada Getafe deplasmanında biraz zorlansalar da kazanmayı başardılar. Bu karşılaşmada her iki ekibinde ofansını iyi buluyor ve 3,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

476 Lamia – Panathinaikos = 2,5 üstü   2,15
Yorum= Yunanistan Kupasında Lamia evinde Panathinaikos’u ağırlıyor. Ev sahibi Lamia takımı ligde iyi gitmiyor. Lige verilen ara ile birlikte toparlanma şansı yakaladılar. Bu karşılaşmada da bunu göstermeleri gerekiyor. Kaybedecek herhangi bir şeyleri olmadığını düşünüyorum. Panatinaikos takımı ise ligde 5.basamakta. Aynı zamanda Kupada da yollarına devam etmek istiyorlar. Her ne kadar alt oranı ön planda olsa da bu karşılaşmada takımların yapısal ve konumlarından dolayı 2,5 barajın aşılacağı yönündeyim. Oranın denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

474 Ürdün – Suriye = 1-0 (ç)   1,40
Yorum= Asya Kupası B Grubunda Ürdün ile Suriye karşı karşıya gelecek. Ürdün Elemelerde 6 maçta 12 puan toplayarak gruptan lider çıkmıştı. İyi bir dönem geçirdiler. Son müsabakada ise tüm otoriteleri yanıltarak Avustralya gibi güçlü bir takımı yendiler ve gruptan çıkma adına önemli galibiyet aldılar. Suriye ise ilk karşılaşmada Filistin ile golsüz berabere kaldı. Ayrıca rakibinde 68.dakikadan sonra 10 kişi kaldığını belirtmekte fayda var. Sonuç olarak Ürdün’ü daha formda ve hazır görüyorum. En kötü ihtimal ile yenilmeyeceklerine inanıyorum.

471 Bahreyn – Tayland = 1    1,80
Yorum= Asya Kupası A Grubunda Bahreyn Tayland ile karşı karşıya geliyor. Bahreyn takımı 13 puan toplayarak grubunu lider tamamlayıp buralara gelmişti. İlk maçta ise Birleşik Arap Emirlikleri ile berabere kaldılar. Tayland takımı ise Hindistan’a farklı yenilerek yine herkesi yanılttı. Burada da Bahreyn’in daha hazır durumda olduğunu düşünerek sonuca ulaşacağına inanıyorum.

0 Yorum "10 Ocak 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate