6 Şubat 2022 Pazar iddaa tahminleri

Basel - Sion = 1
Yorum: Merhaba arkadaşlar; Günün iddaa kuponu ilk karşılaşmamı İsviçre Liginden seçtim. Şampiyonluk yarışı içerisinde kalmak isteyen Basel evinde, orta sıralarda bulunan rakibi Sion'u konuk edecek. Ev sahibi Basel takımı son müsabakalarda aldığı beraberliklerle bir düşüş eğilimi gösterse de, lig arasının ardından geçtiğimiz hafta sonu Luzern deplasmanından kritik bir 3 puan almayı başardı. Henüz daha ligin bitimine 17 hafta olduğunu belirtmekte yarar var. Yani herşey değişebilir. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söylemek istiyorum. Sion takımı ise son müsabakasını kazanarak ligin dibinden biraz olsun uzaklaşmış gözüküyor. Bu karşılaşma da ev sahibi Basel'in şampiyonluk için zorlansa da galibiyete ulaşacağına inanıyor ve tercihimi Basel'den yana kullanıyorum. Oran fena değil (1,36).

Holstein Kiel - Fortune Düsseldorf = Var
Yorum: Almanya 2.Bundesliga'da 11.basamakta bulunan Holstein takımı evinde, 15.basamaktaki rakibi Fortune Düsseldorf'u ağırlıyor. Ev sahibi Holstein son maçta Ragensburg deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Oyun anlamında da baştan sona iyi bir oyun sergilediklerini düşünüyorum. Fortune Düsseldorf ise, evinde Nürnberg'e kaybederek düşüşünü sürdürdü. Ancak bir an önce toparlanmaları gerekiyor. Bu karşılaşmada gol oruçlarını bozacaklarını düşünüyorum. Her iki ekip adına da önem derecesi yüksek olan müsabakada karşılıklı olarak gol ve goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

Venezia - Napoli = 2
Yorum: İtalya Seri A'da 17.sırada bulunan Venezia evinde, 3.sıradaki rakibi Napoli'yi konuk edecek. Ligin yeni ekibi Venezia kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Tekrardan alt lige düşmemek için daha fazla mücadele etmeleri gerek. Ancak kadro ve kalite anlamında iyi olmadıkları ortada. Napoli ise karşılaşmayı kazanıp, şampiyonluk adına tekrardan umut tazelemek istiyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada Napoli'nin galibiyete uzanacağını düşünüyorum. Oran tamamlama açısından cazip duruyor (1,25).

Genk - Zulte Waregem = 2,5 üstü
Yorum: Belçika Liginde 10.sırada bulunan Genk evinde, alt sıralarda bulunan rakibi Zulte Waregem'i ağırlıyor. Ev sahibi Genk takımından başlayacak olursak; son maçta lider Gilloise'ye karşı deplasmanda 2-1 mağlup olmuşlardı. Çokta kötü oynamadıklarını düşünüyorum. İyi mücadele ettiler, ancak en azından 1 puan içinde olsa şansları yaver gitmedi. Zulte cephesinde ise henüz tam anlamıyla toparlanamama durumu söz konusu. Ancak onlarında ligde zor günler geçirmeme adına toparlanmaları gerekiyor. Sonuç olarak gol yollarında zorlanmayan iki ekibin karşılaşmasında 2,5 gol barajının aşılacağı yönündeyim. Oran çokta kötü değil (1,31).

Juventus - Hellas Verona = 1
Yorum: Günün 2.kuponu 2.müsabaksını da Seri A'dan seçmek istedim. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Juventus, evinde Verona'yı konuk edecek. Ev sahibi Juventus son müsabakalarda bir toparlanma evresi içerisine girdiğini bize gösterdi. Belki şampiyonluk yarışının biraz uzağındalar ama yine de kolay kolay bırakamayacakları ortada. Verona takımı ise son müsabakada evinde Bologna'yı mağlup etmeyi başarmıştı. Genel anlamda dengesiz sonuçlar alıyorlar. Her ne kadar gol yollarında zorlanmadıklarını gösterseler de Juventus'un nasıl maçları kitlediğini biliyoruz. Bu karşılaşmada tercihim çıkışını sürdürmesini beklediğim ev sahibi Juventus dan yana olacak. Oran fena değil (1,39).

V.Plzen - Hradec = 1
Yorum: Çek Cumhuriyeti Liginde 2.sırada bulunan Plzen evinde, 8.basamaktaki rakibi Hradec'i konuk ediyor. Ev sahibi Plzen şampiyonluktan kopmama adına kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Liderliği tekrardan devralmak istiyorlar. İyi bir seri yakalayan Viktoria Plzen'in rakibini yeneceği yönündeyim. Aralara sıkışmış müsabaka olarak değerlendirilebilir, düşüncesindeyim. Oran idare eder (1,27).

Hiçbir kupon, müsabaka veya yorumun kesinliği yoktur. Kimse kain değildir. Karşılaşmalardan seçerek oynamanızı şiddetle öneriyorum. Herkese kuponlarında bol şanslar dilerim.

0 Yorum "6 Şubat 2022 Pazar iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate