5 Şubat 2022 iddaa tahminleri

 

Köln - Freiburg = Var  1,50
Yorum: Almanya Bundesliga'da 8.basamaktaki Köln evinde, 5.sıradaki rakibi Freiburg'u ağırlıyor. Ev sahibi Köln takımından başlayacak olursak; 3 maçlık önemli galibiyet serisinin ardından, son 2 müsabakada biraz sendeleme gösterdi. Bayern Münih maçını saymassak son müsabakada Bochum deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Genel anlamda skor olarak 70.dakikaya kadar karşılaşmayı önde götürseler de, skoru koruyamadılar. Açıkçası çokta iyi oynadıklarını düşünmüyorum. Freiburg cephesine geçecek olursak, son karşılaşmada aldıkları Stuttgart galibiyeti moral ve motivasyon anlamında takıma olumlu yansıyacaktır. Puantaj açısından da oldukça iyi bir sezon geçirdikleri ortada. Sonuç olarak her iki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek, günün iddaa kuponu ilk karşılaşmasında, karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

Schalke 04 - Ragensburg = 2,5 üstü  1,50
Yorum: Almanya 2.Bundesliga'da üst sıraların mücadelesinde, Schalke evinde, Ragensburg'u konuk edecek. Ev sahibi Schalke 04 son müsabakada Aue deplasmanında aldığı farklı galibiyetle moral depoladı (5-0). Tekrardan üst lige çıkmanın planlarını yapıyorlar. Ancak burası Bundesliga'dan bir tık daha zor gözüküyor. Formlarını sürekli devam ettirmeleri gerekiyor. Ragensburg takımı ise genel olarak futbol anlamında beğendiğim ve üst ligi hak eden bir kulüp. Onlarda lige iyi başlamalarına rağmen, son maçlarda aldıkları kötü sonuçlarla bir tık geriye düştüler. Son maçta Holstein Kiel'e evlerinde 2-1 mağlup olmuşlardı. Kötü ve şanssız bir karşılaşma geçirdiklerini kabul etmek gerekiyor. Bir de penaltı kaçırmışlardı. Günün iddaa kuponu 2. müsabakasında her iki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek, karşılaşmayı 2,5 üstüne taşıyacaklarına inanıyorum.

Roma - Genoa = 1  1,22
Yorum: İtalya Seri A müsabakasında 6.sıradaki Roma evinde, küme hattında bulunan rakibi Genoa'yı konuk ediyor. Ev sahibi Roma takımı şanssız derbi (Milan ve Juventus) mağlubiyetleri ardından son 2 müsabakasını kazanarak iyi toparlandı. Genoa'yı da yenerek üst tarafa biraz daha yaklaşmak istiyorlar. Genoa tarafında ise kötü günler devam ediyor. 20 maçtır ligde galip gelemiyorlar. Puan farkı da açılıyor. İşleri bu sezon epey zor olacak. Sonuç olarak günün iddaa kuponu son karşılaşmasında tamamlama adına Roma'nın galip geleceğini düşünüyorum.

Southampton - Coventry = 1   1,40
Yorum: İngiltere FA Kupası 4.Tur müsabakasında Southampton evinde, Coventry'i konuk ediyor. Ev sahibi Southampton bir önceki turda hatırlayacağımız üzere Swensea'yı 3-2 ile elemeyi başarmıştı. Ligde de orta sıralarda bulunuyor ve kupayı da önemsediklerini düşünüyorum. Coventry takımı ise Championschip'te 10.sırada bulunuyor. Onlarda bir önceki turda evlerinde Derby Country'i elemeyi başarmıştı. Bu karşılaşmada kadro ve kalite anlamında rakibinden bir kaç gömlek üstte olan Southampton'un galibiyete ulaşacağına inanıyorum. Oran cazip duruyor.

Nimes - Dunkerque = 1   1,63
Yorum: Fransa Lig 2'de 8.basamakta bulunan Nimes takımı evinde küme hattında bulunan Dunkerque'yi ağırlıyor. Ev sahibi Nimes iyi bir seri yakaladı. 3 maçlık galibiyet serisi takıma oldukça olumlu bir hava kattığını düşünüyorum. Dunkerque'de ise durumlar sıkıntılı gözüküyor. Son müsabakada Niort deplasmanında da istedikleri sonucu alamadılar. Sonuç olarak iyi bir hava yakalayan ev sahibi Nimes'in zorlansa da galibiyete uzanacağı yönündeyim.

Osasuna - Sevilla = 2    1,94
Yorum: İspanya La Liga'da 11.basamakta bulunan Osasuna evinde, 2.sıradaki rakibi Sevilla'yı konuk ediyor. Ev sahibi Osasuna takımı oldukça dengesiz sonuçlar alıyor. Genel anlamda lige iyi bir başlangıç yapmalarına rağmen son müsabakalarda bir bocalama dönemi geçirdikleri ortada. Sevilla takımı ise son 2 müsabakasında berabere kalarak liderlik şansını tepmiş oldu. Sırasıyla Valencia ve Celta Vigo ile gollü berabere kalmışlardı. Bu karşılaşmada zorlansalar da galibiyete ulaşıp, şampiyonluk yarışı içerisinde kalacaklarını düşünüyorum.

Genel anlamda günün iddaa kuponunu ve muhtemel kuponunu yorumlamaya çalıştım. Hiçbir müsabaka veya kuponun garantisi veya kesinliği yoktur. Ona göre aralardan seçerek aklınıza yatan karşılaşmaları almanızı, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Alt kısımdan kuponlara bakabilirsiniz. Herkese kuponlarında bol şanslar dilerim.

0 Yorum "5 Şubat 2022 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate