15 Aralık 2019 iddaa tahminleri (Pazar)



Motherwell – Rangers = 2    1,30
Yorum: İskoçya Liginde 2.sırada bulunan Rangers, bir basamak altındaki rakibi Motherwell deplasmanına konuk oluyor. Ev sahibi Motherwell ekibi ligde son 3 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakaladı. Son müsabakada konuk ettikleri Hearts karşısında da zorlansa da galip gelmeyi başardılar (1-0). Glasgow Rangers takımı ise son lig karşılaşmasında Aberdeen deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen, skoru koruyamayarak 2-2 berabere kalmışlardı. Hafta arasında da Young Boys ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Liginde son 32 turuna kalmayı başardılar. Moral anlamında bir diğer gelişme ise teknik direktör Steven Gerrard’ın sözleşmesinin uzatılması oldu. Sonuç olarak bu karşılaşmada zorlansa da Rangers’in 3 puana ulaşıp şampiyonluğun yakın takipçisi olarak devam edeceğini düşünüyorum.

Asteras Tripolis – Olympiakos = 2     1,35
Yorum: Yunanistan Süper Liginde alt sıralarda bulunan Asteras Tripolis evinde, lider Olympiakos’u ağırlıyor. Ev sahibi Asteras Tripolis takımı sıkıntılı dönemden geçiyor. Son 5 müsabakasında galibiyet yüzü göremediler. Yapılan teknik direktör değişikliği ile birlikte son maçta Larissa ile berabere kaldılar. Xanthi’nin eski antrenörü Milan Rastavac’ın takımı ligde tutabileceği tam anlamıyla büyük bir soru işareti. Olympiakos takımı ise son lig müsabakasında Panaitolikos deplasmanından rahat bir galibiyet ile dönmeyi başardı. Ayrıca hafta arasında alınan Kızılyıldız galibiyeti ile takımda yüzler gülüyor. Yollarına Avrupa Liginde devam edecekler. Bu karşılaşmada da Olympiakos’un takılmayacağını ve kazanacaklarını düşünüyorum.
Lyon – Rennes = Var     1,62
Yorum: Fransa Lig 1’de 7.sırada bulunan Lyon takımı evinde, 4.basamaktaki rakibi Rennes ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Lyon takımı, hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz hafta Nimes deplasmanından farklı galibiyet ile dönmeyi başarmıştı. Ardından alınan Leipzig beraberliği ile Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkmayı başardılar. Rennes ekibi ise ligde son 3 müsabakasını kazarak iyi bir grafik çizdi. Her ne kadar Avrupa müsabakasında Lazio’yu yenseler de elenmekten kurtulamadılar. Moral anlamında iki ekibinde oldukça başarılı bir dönem geçirdiklerini düşünüyorum. Sonuç olarak bu karşılaşmada her iki takımında gol ve goller bulacağına inanıyorum.
Sivasspor – Fenerbahçe = Var     1,42
Yorum: Türkiye Süper Liginde lider Sivasspor evinde, Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Ev sahibi Sivas takımı oldukça iyi bir dönem geçiriyor. Üst üste aldıkları 6 galibiyet ile liderlik koltuğuna kadar yükseldiler. Son müsabakada Malatya deplasmanını da kayıpsız atlattılar. Fenerbahçe takımı ise gerçekten zor bir deplasmana konuk olacak. Ersun Yanal’ın öğrencilerinin işlerinin kolay olmayacaklarını düşünüyorum. Bu karşılaşmada ofans hattı kuvvetli iki ekibinde karşılıklı olarak fileleri havalanacaktır. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt = Var    1,45
Yorum: Almanya Bundesliga’da kapanış mücadelesinde, üst sıraları zorlayan Schalke 04 evinde, orta sıralarda bulunan rakibi Frankfurt’u ağırlıyor. Ev sahibi Schalke takımı geçtiğimiz sezona göre oldukça başarılı bir sezon geçiriyor. Son müsabakayı dışarda bırakırsak, genel anlamda iyi bir grafik çizdikleri ortada. Eintracht Frankfurt ekibi ise son 4 müsabakada önemli puanlar kaybetti. Özellikle takımdaki eksikler yüzünden ciddi yaralar aldılar. Son müsabakalarında konuk ettikleri Herta Berlin’den son dakikalarda buldukları golle 1 puanı kurtarabildiler. Artık onlarında silkelenip kendilerine gelmeleri gerekiyor. Avrupa’da da son 32 turuna katıldıklarını söylemek gerekiyor. Bu lig düşüşü takımı etkilemiş gözüküyor. Sonuç olarak her iki ekibinde ofans hattının iyi duruma geldiğini düşünüyorum. Bu karşılaşmada tercihim karşılıklı golden yana olacak.

Brondby – Hobro IK = 2,5 üstü   1,55
Yorum: Danimarka Ligi’nde 4.basamakta bulunan Brondby evinde, 12.sıradaki rakibi Hobro’yu konuk edecek. Ev sahibi Brondby ekibi, ligde son 3 müsabakasını kaybetti. Ancak özellikle son 2 karşılaşmada Kopenhag ve Midtjylland ile karşılaştıklarını unutmamak gerekiyor. Hobro takımı ise ligde uzun süredir galip gelemiyor. Son 2 maçta sırasıyla Aalborg ve Horsens ile berabere kaldılar. Onlar adına da önemli bir karşılaşma olacaktır. Bu karşılaşmada ofans olarak sıkıntı çekmeyen her iki ekibinde gol ve goller bulacağını düşünüyorum. Tercihim 2,5 üstten yana olacak.

0 Yorum "15 Aralık 2019 iddaa tahminleri (Pazar)"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate